Jump to content

ποιο mobo sli και ποια cpu για gaming?

redbighunter

Recommended Posts

κι εγω αυτες ειχα κατα νου αλλα γενικως διαβαζω οτι η striker II formula δεν στρωνεται πολυ ευκολα, ειδικα σε o/c! αληθευει?

H striker II formula man είναι απλά ένα νεότερο revision της πρώτης striker με support για 45nm Quads και υποστήριξη pci-e 2.0 ,με ότι αυτό συνεπάγεται. Γιατί δεν πας σε αυτήν με το 790i?

H striker II formula man είναι απλά ένα νεότερο revision της πρώτης striker με support για 45nm Quads και υποστήριξη pci-e 2.0 ,με ότι αυτό συνεπάγεται. Γιατί δεν πας σε αυτήν με το 790i?

link?

edit: το 790 δεν ειναι με ddr3? θελω mobo για sli+ddr2!

Ναι ρε συ, σόρρυ. Δεν ψάχνεις τότε για καμία used Striker την πρώτη? Εγώ αν πάντως αποφάσιζα για sli, θα πήγαινα καρφωτός στο 790i

αν θες sli και overclocking και ddr2 η striker II formula είναι καλη λύση πιστεύω .... αλλα αν διαθετεις χρηματα για ddr3 η striker II extreme ειναι η καλύτερη επιλογή

Για καθημερινό υπερχρονισμό σε λογικά επίπεδα είναι ΟΚ όλες οι μητρικές που αναφέρθηκαν.

Δεν χρειάζεσαι όμως υπερχρονισμό στα παιχνίδια.

Βάλε τις δυο κάρτες πάνω και θα πάθεις πλάκα από τον τρόπο που παίζουν τα παιχνίδια, αρκεί να έχεις 4GB μνήμη.

Προτίμησε τη formula, γιατί έχει πιο γρήγορο SLI με υποστήριξη PCIe 2.0 και φθηνές μνήμες, χωρίς να χάνει σε απόδοση σε σχέση με την 790. Επιπλέον, η 790 Striker Extreme, απαιτεί υδρόψυξη.

Αν πάρεις τελικά τη formula, βάλε ένα 4-5cm ανεμιστηράκι πάνω στο NB. Βιδώνει εύκολα ανάμεσα στα fins με κοινές ξυλόβιδες και αρκούν 4-6000 στροφές, που δεν ακούγονται.

Για καθημερινό υπερχρονισμό σε λογικά επίπεδα είναι ΟΚ όλες οι μητρικές που αναφέρθηκαν.

Δεν χρειάζεσαι όμως υπερχρονισμό στα παιχνίδια.

Βάλε τις δυο κάρτες πάνω και θα πάθεις πλάκα από τον τρόπο που παίζουν τα παιχνίδια, αρκεί να έχεις 4GB μνήμη.

Προτίμησε τη formula, γιατί έχει πιο γρήγορο SLI με υποστήριξη PCIe 2.0 και φθηνές μνήμες, χωρίς να χάνει σε απόδοση σε σχέση με την 790. Επιπλέον, η 790 Striker Extreme, απαιτεί υδρόψυξη.

Αν πάρεις τελικά τη formula, βάλε ένα 4-5cm ανεμιστηράκι πάνω στο NB. Βιδώνει εύκολα ανάμεσα στα fins με κοινές ξυλόβιδες και αρκούν 4-6000 στροφές, που δεν ακούγονται.

Μαριε γιατι ρε φιλε απαιτει υδροψυξη??????

Δεν ξερω αν ΑΠΑΙΤΕΙ υδροψυξη,αλλα η αληθεια ειναι οτι Sb Nb ζεσταινονται αρκετα..

Για SLI gaming και ddr2, οπως είπαν τα παιδιά

Striker II formula + e8500

Θα ήταν πολύ καλό να κάνεις αυτό που είπε ο marios: Ψύξη στο ΝΒ, ΚΑΙ εγώ θα έλεγα να ανεβάσεις και όσο μπορείς cpu! χρειάζεται με το SLI

tjole7 TA 780 790 ζεματάνε όπως ξέρεις ακόμα και σε default, και ειδικά αν μιλάμε για fsb overclock και extra ρεύματα η υδρόψυξη πολύ καλά θα ήταν να υπήρχε , σχεδόν απαιτείται...

μου φαινεται οτι η striker II formula ειναι μονοδρομος! σε 790 chipset δεν παω λογο του υψηλου κοστους για καλα dimmakia! οσο για ψυξη σε nb k sb ναι μαλλον θα βαλω ανεμιστηρακια καθως το εχω ακουσει απο πολλους χρηστες οτι στη συγκεκριμενη mobo nb k sb ψιλο-ζεματανε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.