Jump to content

core 2 duo Ε8500 μονο 1999.9mhz????

cryo.nio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, έστησα ενα συστημα σημερα με τον 8500 κ μολις ανοιξα το cpuz ειδα core speed1999.8, multiplier x6????? 9.5 δεν επρεπε να ειναι???? Επειδή μολις ξεκιναω το "α8λημα" δεν ειναι λα8ος αυτο??? τι μπορει να φταιει??

disable speedstep/eist στο bios

Τα βρήκες??

Είναι λειτουργίες που ρίχνουν το multiplier, άρα και της κατανάλωσης της cpu όταν αυτή δεν είναι σε χρήση.

συγνώμη παιδια το απόγευμα επρεπε να φυγω επειγόντως γιαυτο κ δεν απαντησα.. Συγνώμη... το βρηκα κ το απενεργοποιησα οπως επισης κ το enhanced halt (C1E).Εβαλα χειροκίνητα 9.5 πολλαπλασιαστη κ ανεβηκε κανονικα. Σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια, θα διαβασω απο τους παλαιοτερους κ θα ξεκινήσω σιγά σιγα το ανέβασμα... Ελπίζω οταν φτασω σε καποιο σημειο κ σας χρειαστω να ειστε εδω να βοηθησετε παλι :)))) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο...

δε κερδισες κατι

απλα τη καταναλωση σου ανεβασες

αλλα?? θέλω να ανεβω στο 4000 για 24/7 κ να δω τι μαξ θα μπορεσει να βγαλει? αν τα αφήσω ενεργοποιημένα δε θα με κόβουν συνεχεια?

Στην δική μου Asus οι τάσεις δεν ρυθμίζονται άν είναι ενεργοποιημένα τα παραπάνω για αυτό το είπα. Ανεβάζοντας την τάση θα ανεβάσεις και την cpu

αυτο που ειπατε εσεις ηταν σωστο,δουλεψε.. το φιλο που ειπε οτι δεν χρειαζοταν ρωτησα γιατι οχι αφου παντα θα με κοβει ενεργοποιημενο..

αλλα?? θέλω να ανεβω στο 4000 για 24/7 κ να δω τι μαξ θα μπορεσει να βγαλει? αν τα αφήσω ενεργοποιημένα δε θα με κόβουν συνεχεια?

χμ

εχεις μια λογικη εδω,αλλα σκεψου οτι σε νοιαζει αν ειναι σταθερο οταν ειναι στο 100% load.

οποτε ειτε εχεις το power save ανοιχτο η κλειστο δε σε νοιαζει

βαζεις το πισι να κανει κατι βαρυ για ωρες και κοιτας σταθεροτητα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.