pavou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 Γεια σας παίδες , το ψητό έχει ως εξής ' εδώ και αρκετό καιρό δούλευα με το Norton Ghost 8 corporet και όλα πήγαιναν μια χαρά δηλαδή boot απο το cd του NG8 διάλεγα τι θα κάνω π.χ. image των C: του έλεγα που να των κάνει save και όλα δούλευαν μια χαρά , όπως και το αντίστροφο σε περίπτωση κάποιου προβλήματος .Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει πλέον δηλαδή ' κολλάει στο φόρτωμα της αρχικής μάσκας και όταν πατήσω κάποιο πλήκτρο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα << An internal stack overflow has caused this session to be halted. Change the STACKS setting in your CONFIG.SYS file and the try again.>> Τι είναι αυτό ? ξέρει κάποιος ?
varelasj Ιούλιος 30, 2008 #2 Ιούλιος 30, 2008 Το δισκάκι είναι σε καλή κατάσταση ? Αυτό το κάνεις στο ίδιο μηχάνημα που το έκανες και πριν ?
pavou Ιούλιος 30, 2008 Author #3 Ιούλιος 30, 2008 Ναι είναι σε καλή κατάσταση , δοκίμασα και με άλλο απο έναν φίλο και αυτό μου βγάζει το ίδιο , και ναι μιλάμε για το ίδιο μηχάνημα . edit* Βρήκα αυτό http://www.heat.its.uct.ac.za/fls/heat/5/1/1064/1084/1239/0001239-0000.htm?n=Internal_stack_error αλλά όταν πάω να κάνω save μου λέει ότι είναι μόνο για διάβασμα και ότι δεν μπορεί να γίνει save , αλλά το .exe δεν έχει κανένα περιορισμό ούτε τσεκαρισμένο για να είναι μόνο για διάβασμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.