YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 Καλημερα Σκεφτομαι να αλλαξω ολα τα pc μου σε mac. Η ερωτηση μου...Υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανω install στο pc κ αυτο να δει ολες τις συσκευες κ να μου πει ποιες ειναι compatible κ ποιες οχι ?Μην ακουσω για linux pls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 εννοεις πως εχεις ενα pc πχ και θες να του βαλεις leopard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 Οχι. Εχω ενα pc με ενα καρο USB συσκευες. Θελω να παρω εναν φορητο mac και θελω να ειμαι σιγουρος πως (αν οχι ολα) οι usb συσκευες μου θα δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 Μία μία άρχισε να κοιτάς τις συσκευές σου για το αν είναι compatible ή όχι.Όσες από αυτές έχουν cd εγκατάστασης πιθανότανα να έχουν και αντίστοιχους drivers ή αν δεν βγάλεις άκρη έτσι κοίτα στα αντίστοιχα sites των κατασκευαστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 με καποιο προγραμμα σαν το virtual pc ή κατι αναλογο; Επισης, μπορεις να πας σε καταστηματα υπολογιστων που εχουν mac για δοκιμη, και να δοκιμασεις. Αν σου πουν τιποτα, πες οτι προτιθεσαι να αγορασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.