Jump to content

Μια ψηφιακη μεχρι 250-300??

Recommended Posts

χαιρετε... χαλασε η προηγουμενη μου και τωρα ψαχνομαι παλι. κοιταζα τις w300 w170 και T70 της sony μονο και μονο επειδη εχω καμποσες pro duo μνημες εδω και καθονται (4γιγα-2-1-512...)

για πειτε καμια αποψη γιατι δεν εχω και ιδεα απο φακους και τετοια. με ενδιαφερει να ειναι καπως μικρη σα τις sony παντως. ψιλοευχαριστημενος ημουν με την Τ50 που ειχα!

Και εγω σκεφτομαι για μια μικρη ψηφιακη. Η Canon Ixus 860 IS μου φαινεται καλη http://www.digitalversus.com/article-360-2364-1.html, εχει και καλες κριτικες στο amazon http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-SD870IS-Digital-Stabilized/dp/B000V20S3G/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=photo&qid=1217408512&sr=1-4

canon με κλειστά μάτια. πάντως αν θες την γνώμη μου πάνω από 6 mpixel μόνο άμα εκτυπώνεις κάδρα αλλιώς μια ποιοτική 6άρα αξίζει παραπάνω. και όσο πιο πολύ οπτικό ζουμ έχει τόσο πιο καλά εκτυπώνει σε μεγαλύτερη απόσταση κι αυτό πάντα με ποιον τρόπο θες να την χρησιμοποιήσεις. έχω την canon 850is και είμαι υπερευχαριστημένος αλλά το πρηγούμενο μοντέλο που είχα (canon 60 is νομίζω λεγόταν) ήταν κλάσεις ανώτερο αν και φθηνότερο. η canon 860 is που προτείνει ο soki είναι απλά κορυφή.

σε αυτα τα λεφτα θα κοιτουσα αναμεσα σε canon A650is ,nikon P5100 και sony w300 (αφου εχεις ηδη τις μνημες.)(και με αυτη τη σειρα προτιμησης)

Απο panasonic θα κοιτουσα την την LX2 (βγηκε και LX3 ...αλλα λογω τιμης δεν νομιζω να σου κανει καρδια να τη δεις).

Καλη παντως και h tz5

Δεν θα τη προτιμουσα παντως απο την canon A650is

μικρη,

κομψη,

με πλουσια προσοντα,

τα κανει ολα και συμφερει....

για ριξε μια ματια

Οπτικό Ζούμ χ10:inlove:

Η σειρά Lumix της Panasonic είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία της.., άν και φάν των Ixus και ευτυχής αγοραστής 2 εξ' αυτών

πιαιδα θελω να παρω μια ψηφιακη φωτογραφικη θελω τισ γνωμες για αυτη την μηχανη fujfilm finepix f50fd.Ειναι καλη?Αξιζει τα λεφτα της?

Ποια αλλη μου προτεινετε εσεις?

Απο λεφτα διαθετω μεχρι 250Ε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.