Jump to content

Επιλογή πολυμηχανήματος

Recommended Posts

Χαίρεται

Χάλασε ο εκτυπωτής σπίτι και ψάχνω αντικαταστάτη. Θα προτιμήσω πολυμηχάνημα με FAX για παραπάνω δυνατότητες.

Ποιο προτίνεται;

Από την αναζήτησή μου κατέληξα στο HP Officejet J5780. Ποια είναι γνώμη σας; Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

:flower:

Αν θες φτηνα μελανια πας σε Canon γιατι η κεφαλη βρισκεται πανω στον εκτυπωτη ενω στα HP πανω στα μελανια οποτε ειναι και ακριβοτερα... Αλλα θα συμφωνησω μαζι σου. Να σου κανω μια ερωτηση το FAX το χρειαζεσαι οπωσδηποτε γιατι αν δεν το χρειαζεσαι να πας σε αυτο το μηχανημα που το εχω και εγω φαντασου για συνεχη χρηση για την δουλεια του πατερα μου και ειναι θεικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978136&product=978094

Καλύτερα HP από Canon.

Από κει και πέρα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Το συγκεκριμένο που λες μου αρέσει πάρα πολύ, και το κόστος του είναι πάρα πολύ χαμηλό (αν σκεφτείς ότι έχει και ADF, που γενικά προσαρμογέα -μόνο- ADF να πάρεις θα σου στοιχίσει κάνα 50ευρω από Γουαδελούπη).

Έχω 10 μήνες τον Canon MP610. Πολυμηχάνημα, φωτογραφικός (άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε εκτύπωση photo), με εκτύπωση διπλής όψης (βασική απαίτηση). Δεν έχει fax βέβαια αλλά ήταν συνειδητή επιλογή καθώς έχω και ένα modemάκι πάντα καβάτζα σε PCI και με αυτό στέλνω το "το πολύ ένα fax" το χρόνο.

4 μελάνια για χρώμα (CMY+ειδικό μαύρο) και ξεχωριστό μαύρο (διπλάσιου μεγέθους) για grey-scale εκτύπωση.

Νομίζω τώρα πουλιέται γύρω στα 180euro (εγώ το είχα πάρει 220). Μετά την Dell 2007 θεωρώ ότι είναι μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει και το προτείνω "με 1000".

• 2 weeks later...

για να μην ανοιγω νεο θεμα, ψαχνω και εγω πολυμηχανημα με fax αλλα θελω να ειναι laser και δε με ενδιαφερει το χρωμα (γι ανα μη ξεφυγουμε και σε κοστος). Θα χρησιμοποιειται για εκτυπωτης κειμενων και φωτοτυπικο κυριως και που και που κανενα fax μια που δεν υπαρχει στο σπιτι. Υπαρχει καμια προταση? Γιατι απο laser δεν εχω ιδεα...να μη ξεφυγουμε και στο κοστος αν γινεται, δε μας ενδιαφερουν πολυτελειες (οθονιτσες lcd και αλλα καλουδια) αν και το να εχει ethernet θα βολευε, χωρις να ειναι απαραιτητο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.