Jump to content

Συμβουλες για αγορα 4πυρηνου 45nm

Louris7

Recommended Posts

Q9450. Με την ψυχτρα που βλεπω στην υπογραφη σου θα εισαι στα 3.2-3.4 για 24/7.

+1 Κορυφαία επιλογή, και με άλλη ψύκτρα 3,6 plus.

Γιατί δεν κάνεις υπομονή να έρθουν οι Nehalem, επειδή είμαι στην ίδια φάση και με τον ίδιο επεξεργαστή με εσένα

+1 Κορυφαία επιλογή, και με άλλη ψύκτρα 3,6 plus.

Γιατί δεν κάνεις υπομονή να έρθουν οι Nehalem, επειδή είμαι στην ίδια φάση και με τον ίδιο επεξεργαστή με εσένα

Γιατι δεν νομιζω οτι h STRIKER 2 υποστηριζει τους Nehalem..

mandridis πότε έρχονται οι Nehalem? πόσο θα κάνουν (στην αρχή)? τι και πόσα μπακς θα έχουν? πότε θα τα ξεπεράσουν? αυτοί και οι μητρικές που θα τους υποστηρίζουν?

Για αυτό το να περιμένει ο φίλος Louris7 για το επόμενο σόκετ ίσως να περιμένει αρκετά (και καλά θα κάνει) μέχρι να (ωριμάσουν από τυχών προβλήματα αλλά και τιμής κόστους) μέχρι τότε ας βολευτεί με έναν 4πύρινο Q9300 και θα είναι Ο.Κ

Μα μολις αλ΄λαξα mobo...Σαν σκεψη αυτο που λες ειναι σωστο, αλλα θελω να περασω σε 4πυρηνο που καιρο θα επρεπε εξαιτιας του rendering...Θελω νΑ δω διαφορες..Και σε 45nm τωρα μπορω να δοκιμασω 4πυρηνο και οχι πριν με striker και 680i

mandridis πότε έρχονται οι Nehalem? πόσο θα κάνουν (στην αρχή)? τι και πόσα μπακς θα έχουν? πότε θα τα ξεπεράσουν? αυτοί και οι μητρικές που θα τους υποστηρίζουν?

Για αυτό το να περιμένει ο φίλος Louris7 για το επόμενο σόκετ ίσως να περιμένει αρκετά (και καλά θα κάνει) μέχρι να (ωριμάσουν από τυχών προβλήματα αλλά και τιμής κόστους) μέχρι τότε ας βολευτεί με έναν 4πύρινο Q9450 και θα είναι Ο.Κ

+1

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που εμφανίζονται σε ξένα και ελληνικά forums οι πρώτοι θα βγούν τον Οκτώβρη, και σε τιμές των αντίστοιχων τωρινών, κοίτα εδώ http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=1898

edit: αν την πήρες τώρα οκ, απλά το αναφέρω γιατί αντικειμενικά ο Ε6600 δεν υστερεί κάπου , πέραν των benchmarks εννοώ...

σε τιμές των αντίστοιχων τωρινών, το έγραψα παραπάνω.

και το P45 είναι ανώριμο, αλλα πολύ το παίρνουν και χωρίς πρόβλημα.

Εγώ πήρα τον Ε6600 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, όπως και πολύ το P45,

αντίσοτιχα θα πάρουν και αυτές που θα υποστηρίζουν το νέο socket.

Πολύ πήραμε 2Gb DDR2 με 200 ευρω, και πέρνουν τώρα DDR3 με 300.

Αυτό που λές δεν ισχύει για πολλούς, και ειδικά εδω μέσα

Edit: με το μπάκς μήπως εννοείς bugs? Άν αυτό εννοείς , παντού υπάρχει ρίσκο, επιλογή του καθενός είναι, εγώ λέω την δική μου επιλογή

Για εμένα τον συγκεκριμένο όχι. Για αυτόν που ξέρεις ναι. Ο κάθε ένας μας κάνει τις επιλογές του αφού λάβει υπ όψιν του τους γνωστούς παράγοντες, που δέν ισχύουν βέβαια για όλους το ίδιο.:D;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.