gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Καλησπέρα.Σκέφτομαι να αλλάξω απο P35 σε 780i για να εκμεταλευθώ το SLi αλλα με το λιγότερο δυνατό κόπο.Το λοιπόν..Θα πρέπει να κάνω format για να δουλέψει σωστά απο P35 σε 780?Τί πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 εεεε τωρα τι να κανεις??κανε unistall tους τωρινους drivers.. περνα τα νεα και αν δεις οτι δε τη παλευει το συστημα κανε format..[κανε format απο την αρχη] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 το ποιο πιθανόν είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούλιος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Εγώ θα έκανα format και για ψυχολογικούς λόγους. Το κάνω πάντα όταν αλλάζω μητρική. Πόσο μάλλον τώρα που αλλάζει το chipset...(γνώμη μου πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Εγώ θα έκανα format και για ψυχολογικούς λόγους. Το κάνω πάντα όταν αλλάζω μητρική. Πόσο μάλλον τώρα που αλλάζει το chipset...(γνώμη μου πάντα) Και εγώ μαζί σου είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Ναι ρε συ.. το φορμάτ είναι σαν να βάλεις αεροτομή στο αυτοκίνητο, μετά νομίζεις ότι έχεις πάρει γύρω στα 20 άλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Κι εγώ σ'αυτή την φάση είμουν. Είχα ένα υγειέστατο Χ38 και πήγα σε Nforce. Σε ενάμιση μήνα επέστρεψα σε Intel και στο P45. Με λίγα λόγια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 +780 στον ChosenH Asus Striker II Formula(780i) που ειχα για ενα διαστημα,ηταν με διαφορα η χειροτερη μητρικη που ειχα ποτε.Μπορει να ειχε προβλημα η συγκεκριμενη(γιατι αλλοι χρηστες καταφεραν και την εστρωσαν) αλλα εγω δεν τη συνιστω σε κανεναν μετα απο αυτα που περασα.Γιατι οχι ενα Χ38,Χ48 τωρα που ειναι της μοδας το CF?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Συμφωνω με Chosen και cptkoulis.Απο P35 (Abit Ip35 Pro) πηγα σε Striker II Formula και θα συμφωνησω οτι ηταν με διαφορα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απλα μητρικη που ειχα ... ισως εφταιγε το οτι ηταν φτιαγμενη για 45nm και εγω ειχα Q6600 αλλα δεν καταφερα να την στρωσω και εγω ποτεΕιμαι παλι σε P35 μιας και δεν κανω crossfire προς το παρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούλιος 29, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2008 Πφ... Με απογοητευσατε Αφου έχω ήδη μια GTS έλεγα να πάω σε SLi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.