yoda73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Καλησπέρα.Έχω το σύστημα της υπογραφής. Καθότι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με υπερχρονισμό, σκέφτομαι να ξεκινήσω σχετικά εύκολα. Η mobo έχει επιλογή για αυτόματο υπερχρονισμο 5%, 10%, και 20%. θέλω τη γνώμη σας κατά πόσο είναι ασφαλές να προβώ σε υπερχρονισμό με βάση την παραπάνω επιλογή της μητρικής. Να ξεκινήσω με 5% και να ανεβαίνω σταδιακά; Να υποθέσω ότι δεν θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να ρυθμίσω ρεύματα, timmimgs κτλ. Πως θα ελέχξω ότι το σύστημα είναι σταθερό και ότι δεν θα έχω θέματα θερμοκρασιών; Επίσης υπάρχει και η επιλογή να μην είναι μόνιμα υπερχρονισμένο το σύστημα αλλά όταν κάποια εφαρμογή ζορίζεται, τότε το σύστημα να υπερχρονίζεται για όσο διάστημα χρειάζεται. Ποιά η γνώμη σας για αυτόν το τρόπο υπερχρονισμού;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 εδώ θα βρεις οτι ψάχνεις.για τυχών απορίες μην δηστασεις να ρωτήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.