petr00kos Ιούλιος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 εγω λεω να περιμενεις παντως. οχι οτι θα δεις διαφορα ιδιαιτερη αν δεν ασχοληθεις με υπερχρονισμο κτλπ. απλα εχεις κορυφαια κομματια μη χαλασεις την παραδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Ιούλιος 28, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Stelaras, Junior -21-, petr00kos, Tsan, D.J.AleXXX.gr, Kostas007 σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Οι γνώμες σας και η εμπειρία σας θα μπορούσαν να με γλυτώσουν από αρκετά προβλήματα, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, "you win some, you loose some".Μάλλον θα πάω για την Evolution, και αργότερα όταν η Εxtreme έρθει και παίξει το ξαναβλέπω.Χαρά μου που σας γνώρισα. Οτι χρειαστείτε σε προγράμματα γραφικών τεχνών τύπου Photoshop, Corel, Illustrator, Acrobat κ.λπ. θα είμαι εδώ.Και πάλι ευχαριστώ.Το e-mail θα είναι πάντα ανοικτό για εσάς.LawrenceP.S. Οσο για e-chop, ξέρετε εσείς ποιό..., πήγα σήμερα από εκεί, αλλά επιφυλλάσομαι να σας ενημερώσω σε λίγες μέρες, just for fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2008 θα περιμένουμε :snap:όλο αγωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jml Αύγουστος 11, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Stelaras, Junior -21-, petr00kos, Tsan, D.J.AleXXX.gr, Kostas007 σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Οι γνώμες σας και η εμπειρία σας θα μπορούσαν να με γλυτώσουν από αρκετά προβλήματα, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, "you win some, you loose some".Μάλλον θα πάω για την Evolution, και αργότερα όταν η Εxtreme έρθει και παίξει το ξαναβλέπω.Χαρά μου που σας γνώρισα. Οτι χρειαστείτε σε προγράμματα γραφικών τεχνών τύπου Photoshop, Corel, Illustrator, Acrobat κ.λπ. θα είμαι εδώ.Και πάλι ευχαριστώ.Το e-mail θα είναι πάντα ανοικτό για εσάς.LawrenceP.S. Οσο για e-chop, ξέρετε εσείς ποιό..., πήγα σήμερα από εκεί, αλλά επιφυλλάσομαι να σας ενημερώσω σε λίγες μέρες, just for fun.[/quoteΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ρ5Κ3ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ 1333 ΜΝΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 4-4.1GHZ ΣΤΑΘΕΡΑ(ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΑΙΜΕ95 6 ΩΡΕΣ)ΜΕ ΤΗΝ 3870Χ2 ΣΤΟ 3DMARK06 20ΑΡΙΖΕΙ(ΜΕ ΤΗΝ 1 ΚΑΡΤΑ)ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ 1600+)ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ Ρ35-Χ48-Χ38http://www.reghardware.co.uk/2007/12/03/review_intel_qx9770_x48/page3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 11, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Φίλε μου πολύτιμες οι πληροφορίες σου αλλά σε παρακαλώ μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζεις :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 11, 2008 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Η μητρική σου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή?Έλεγξες κι εσύ αν πράγματι είναι στραβωμένα τα pins?Πάντως από τη στιγμή που τη παρέλαβαν τη μητρική, σημαίνει ότι έκαναν φυσικό έλεγχο επί τόπου και διαπίστωσαν ότι δεν είναι σπασμένη ούτε κακοποιημένη η μητρική.Διαφορετικά όφειλαν να μην την παραλάβουν ή να καταγράψουν άμεσα τη φθορά και μετά να την παραλάβουν.Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο, η ευθύνη είναι καθαρά δική τους.Δηλαδή δεν μπορούνε να την σπάσουν και να σου πούνε ότι την παρέλαβαν σπασμένη.Πάντως έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις για RMA στο Ελληνικό τμήμα της ASUS. Έχουν και τηλέφωνο στην Ελλάδα, που μπορείς να τους πάρεις και να μιλήσεις στα Ελληνικά μαζί τους.Είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετούν μια χαρά.Τα στραβωμένα pins δεν είναι πρόβλημα για RMA.Θα τη δεχτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jml Αύγουστος 13, 2008 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Φίλε μου πολύτιμες οι πληροφορίες σου αλλά σε παρακαλώ μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζεις :daisy:οκ φιλος σορυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Καλοί μου φίλοι καλησπέρα και πάλι Ελπίζω η απουσία μου αυτές τις ημέρες να μην θεωρήθηκε αδιαφορία, γιατί σίγουρα δεν ήταν τέτοια Απλά, ήμουν σε διακοπές και τόσο σκασμένος με την αντιμετώπιση του e-chop που δεν πήρα ούτε τον φορητό υπολογιστή μαζί μου. Anyway, και επειδή φαντάζομαι οτι θα έχετε τρελαθεί από την αγωνία συνεχίζω την ανταπόκριση. Παρέλαβα την αρχική μητρική πίσω και πράγματι είχε δύο πινάκια στραβωμένα, πολύ λίγο όμως. Αφού ήπια 19 pepsi για να ηρεμήσω και κάπνισα 3,57 πακέτα τσιγάρα :sick: , φόρεσα τα χειρουργικά γάντια του θείου μου, του γνωστού καρδιοχειρούργου Μαγκντί Γιακούμπ έφερα από το γραφείο το ειδικό κράνος με φωτισμό και μεγενθυτικά γυαλιά και με απαλές αλλά σταθερές και σίγουρες πλέον κινήσεις τα ίσιωσα. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάταξης των pins (σαν καινούρια) επιστράτευσα την ψηφιακή φωτογραφική μου μηχανή και φωτογράφησα την μητρική γενικά, την θέση του επεξεργαστή, και το s/n της μητρικής. Μετά την καθάρισα σαν καινούρια, την έβαλα στα ναϋλον μαζί με τα αξεσουάρ της και μια και δυό τράβηξα ξανά για το μαγαζί. Φθάνοντας εκεί και αφού προηγουμένως είχα σκοτώσει 538 μυρμήγκια και 67 μύγες και κουνούπια και είχα πάρει τα πάνω μου (ασκήσεις θάρους) αεράτος ξαναπαρέδωσα την μητρική σε ένα΄άλλο πολύ καλό παληκάρι, εξηγώντας του απλά και κατανοητά ότι μητρική μου δεν δουλεύει και θα ήθελα να αντικατασταθεί. Εκείνος αφού με κοίταξε στα μάτια, άνοιξε το κουτί και αφού την εξέτασε, την παρέλαβε για αντικατάσταση. Ολα αυτά στις 30.7.2008. Μετά τον ευχαρίστησα και γυρνώντας την πλάτη μου και συγκρατώντας τα απερίγραπτα νεύρα μου, σηκώθηκα και έφυγα. Περπατώντας μέχρι το αυτοκίνητο, ο ήλιος είχε πάρει να δύει και στο βάθος ένα ιστιοφόρο ξεκινούσε ποιός ξέρει για που. Σήμερα που σας γράφω, 4.9.2008, η μόνη ειδοποίηση που είχα ήταν οτι η μητρική έχει, από 1.8.2008, πάει στην αντιπροσωπεία. Σε συζήτηση που έκανα με το καλό το παληκάρι που σας έλεγα ποιο πάνω, κατάλαβα οτι μάλλον θα μου την αλλάξουν μέσα στην άλλη εβδομάδα, και επειδή είδα οτι έφεραν και την RAMPAGE EXTREME, την παρήγγειλα και αυτή και όταν και αν γίνει η αντικατάσταση θα την ξανααντικαταστήσω αυτομάτως. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2003 Σεπτέμβριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 μπραβο :clap:τι να πω χαρα στο κουραγιο σουμακαρι να βγαλεις ακρη με αυτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Σεπτέμβριος 5, 2008 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 μπραβο :clap:τι να πω χαρα στο κουραγιο σουμακαρι να βγαλεις ακρη με αυτους +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Σεπτέμβριος 5, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Καλοί μου φίλοι καλημέρα σαςΤελικά, μάλλον το ιστιοφόρο από το προηγούμενο επισόδειο, σαλπάρισε για καλά λιμάνια.Σήμερα το πρωί έλαβα SMS, που έλεγε οτι η αντικατάσταση έγινε και θα με ειδοποιήσουν από το κατάστημα πότε να πάω να πάρω την καινούρια μητρική.Νοιώθω μια πελώρια λαχτάρα να ουρλιάξω, αλλά λέω να περιμένω πρώτα να πάρω στα χέρια μου την καινούρια και μετά βλέπουμε.Από εκεί και μετά πιθανότατα θα χρειαστώ την βοήθεια των guru αυτού του forum για την αξιοποίηση της νέας μητρικής που θα έρθει. (Rampage Extreme).Οποιος θέλει και μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει στην συναρμολόγηση του νέου PC μου, έχοντας στο μυαλό του οτι θα απολαύσει πολλές παροχές όπως, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, καλή μουσική, καλό φαγητό, ποτά, γυναίκες ή ανδρες (ανάλογα τα γούστα, εγώ δεν έχω προκαταλήψεις), ασφαλιστική κάλυψη, μεταφορά από και προς το σπίτι του με πολυτελέστατη λιμουζίνα με τέσσερεις ρόδες και 5 πόρτες και βέβαια μια υπέρογκη αμοιβή, ακόμη και για τα δεδομένα της Ζιμπάμπουε.Να μην σχολιάσω την συγκλονιστική εμπειρία που θα ζήσει να συμετάσχει στην συναρμολόγηση ενός μηχανήματος με τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε στην υπογραφή μου.Και αν δεν φτάνουν όλα αυτά η συναρμολόγηση θα καλυφθεί ζωντανά σε High Definition format και θα πάρετε και δικαιώματα από την προβολή της στους καλύτερους κινηματογράφους Αθήνας και Πειραιά.Τώρα στα σοβαρά, αν κάποιος φίλος με εμπειρία μπορεί και έχει χρόνο και διάθεση να με βοηθήσει στην συναρμολόγηση του PC θα υπάρχει και αμοιβή.Ευχαριστώ για την φιλοξενία και περιμένω τις απόψεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikytherian Σεπτέμβριος 5, 2008 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Kαλα είναι να σε βοηθήσει κάποιος αλλά εαν το κάνεις μόνος σου (δεν είναι δύσκολο), θα μάθεις και στο μέλλον δεν θα έχεις κανέναν ανάγκη να σε βοηθήσει. Τολμησέτο, θα δείς οτι δεν είναι τίποτα το τρομακτικο και όπου κολλάς πόσταρε εδώ για βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Σεπτέμβριος 5, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 Καλοί μου φίλοιΣας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας.Να διευκρινήσω δύο-τρια πράγματα.Πρώτον δεν έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου την νέα μητρική.Δεύτερον ζητάω βοήθεια όχι επειδή είμαι άσχετος με το θέμα αλλά επειδή η Rampage Extreme είναι μια καινούρια μητρική, πιθανά με ειδικές ρυθμίσεις, που πρέπει να γίνουν όσον αφορά τις μνήμες και τον επεξεργαστή αλλά και τα υπόλοιπα εξαρτήματα μου.Τρίτον η προσωπική επαφή με ανθρώπους δεν είναι κακό πράγμα, αυτά τα ριμάδια τα PC μας έχουν αποξενώσει. Αλλωστε και η δουλειά γίνεται πιο γρήγορα και ανταλλάσεις και απόψεις για την πολιτική, το ποδόσφαιρο, τα ufo, τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, σκάφη κ.λπ. κ.λπ.Σημειώνω εδώ οτι αυτό θα είναι το 14 PC που συναρμολογώ από το 1987 όταν και απέκτησα το πρώτο μου (Olympic Data, 8088 4.7MHz, 40MB HDD, Hercules Display Card 740x480, Green Monitor και 2 Floppy 5 1/4 720KB). Τέτοια υπάρχουν πλέον μόνο στα μουσεία και στα βιβλία της Ιστορίας. Δυστυχώς το αλλόγιστο κυνήγι τα εξαφάνησε.Και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις καλόπιστες απόψεις σας και μόλις έχω στα χέρια μου τη μητρική θα σας ενημερώσω. Οταν ξεκινήσει το χτήσιμο του PC λέω για γούρι να σφάξω ένα πληκτρολόγιο στα θεμέλια και στο τέλος θα γίνει και πάρτυ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.