Jump to content

MLS DESTINATOR 4800

Ripper18

Recommended Posts

εγω το πηρα προσφατα, του περασα κατι αναβαθμησεις που σου δινει το site της MLS και ειλικρηνα με εχει εντυπωσιασει παρα πολυ!να το παρεις χωρις δευτερη σκεψη!τωρα για το αν η MLS ειναι ελληνικη δεν ξερω

Η MLS τι εταιρια ειναι;Ελληνικη;

Θεσαλλλονικια! Αρκετα αξιολογη... πιστωνετε και το αρκετα επιτυχημενο project LaserLock

Θεσαλλλονικια! Αρκετα αξιολογη... πιστωνετε και το αρκετα επιτυχημενο project LaserLock

Ξερεις ποιας εταιριας ειναι το DESTINATOR 4800 γιατι εχω βρει κατι αλλα MLS που ειναι asus,Hp ,αλλα το DESTINATOR 4800 δεν το βρισκω.

Βασικα μη μπερδευεις το hardware (PDA/PNA) με το software (Destinator 6)

εγω εχω ενα Tibo (PNA) που ερχεται με destinator.

H MLS το μονο που εχει κανει ειναι μεταφραση και εκμεταλευση του destinator στην ελλαδα. To destinator ειναι της intrinsyc...

επειδη ειμαι ασχετος, το συγκεκριμενο αλλα και τ αλλα gps μπαινουν στ αυτοκινητο;

• 2 months later...

Guys ενδιαφέρομαι και εγω για το συγκεκριμένο gps μονάχα που έχω καποιες αμφιβολιες για τον επεξεργαστη (Centrality 372mhz)

Μην έχεις αμφιβολίες, με τον ο-μάπα τον 200άρη το Destinator πάει πολύ καλά

Λες ε ? Το ειδα με την μανα μου σήμερα στο Πλαισιο και της άρεσε σαν συσκευή, εχει οθόνη με καλη αίσθηση της αφής :cool:

Εγώ παντως επειδή το ψάχνω λίγο καιρό το θέμα κατέληξα οτι είναι ίσος οτι καλύτερο κυκλοφορεί !

Παρόλα αυτα , πολύς κόσμος παίρνει PNA άλλων εταιριών με καλύτερο hardware και περναει σε αυτα το destinator μιας και είναι το ποιο ενημερομένο για την Ελλάδα.

Σε αυτά τα μηχανάκια δεν είναι τόσο ο επεξεργαστής το θέμα όσο ο ενσωματωμένος gps δέκτης που έχουν.

Αυτός κάνει την περισσότερη δουλειά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.