Jump to content

Πρόβλημα με vista home premium

ilion10

Recommended Posts

παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα,έβαλα τα vista home premium και τρέχουν απίστευτα αργά,το ίδιο λογισμικό το έχω περάσει κ στο laptop μου κ δουλευει μια χαρά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?το συστημα είναι της υπογραφης μου,εντωμεταξύ δεν μου βγαζει κ το δίκτη εμπερίας κ αυτό με προβληματίζει.Μου γράφει ότι δεν μπορει να αξιολογηθεί το συστημά σας.καμιά βοήθεια?

Εμένα μου το είχε κάνει παλιά αυτό όταν πήγα να τρέξω την αξιολόγηση χωρίς να έχω περάσει drivers. Σιγουρέψου ότι έχεις περάσει drivers για τα σημαντικότερα (κάρτα γραφικών, ήχου, chipset) και μετά ξανατρέξε την αξιολόγηση και δες γενικότερα πως πάει το pc

δεν πέρασα τίποτα απο drivers,τα βρήκε όλα μόνο του,αυτο θα κάνω τώρα,θα τα περάσω μόνος μου!

τίποτα ακόμα...κατι φταίει κ δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα,κάποια ασυμβατότητα υπάρχει!

δείγμα του ποσο κολλάει,η ώρα μένει πίσω δηλαδή ενω εχτές βράδυ τη ρύθμισα σωστά τώρα ειναι 50 λεπτά περίπου πίσω,τι μπορεί να φταίει?

όλα πάνε σε αργή κίνηση....

κανείς καμιά ιδέα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.