ilion10 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα,έβαλα τα vista home premium και τρέχουν απίστευτα αργά,το ίδιο λογισμικό το έχω περάσει κ στο laptop μου κ δουλευει μια χαρά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?το συστημα είναι της υπογραφης μου,εντωμεταξύ δεν μου βγαζει κ το δίκτη εμπερίας κ αυτό με προβληματίζει.Μου γράφει ότι δεν μπορει να αξιολογηθεί το συστημά σας.καμιά βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούλιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 Εμένα μου το είχε κάνει παλιά αυτό όταν πήγα να τρέξω την αξιολόγηση χωρίς να έχω περάσει drivers. Σιγουρέψου ότι έχεις περάσει drivers για τα σημαντικότερα (κάρτα γραφικών, ήχου, chipset) και μετά ξανατρέξε την αξιολόγηση και δες γενικότερα πως πάει το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 Απο drivers εισαι εντάξει? Μπορεί να φταίνε τίποτα τέτοιοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Ιούλιος 27, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 δεν πέρασα τίποτα απο drivers,τα βρήκε όλα μόνο του,αυτο θα κάνω τώρα,θα τα περάσω μόνος μου!τίποτα ακόμα...κατι φταίει κ δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα,κάποια ασυμβατότητα υπάρχει!δείγμα του ποσο κολλάει,η ώρα μένει πίσω δηλαδή ενω εχτές βράδυ τη ρύθμισα σωστά τώρα ειναι 50 λεπτά περίπου πίσω,τι μπορεί να φταίει?όλα πάνε σε αργή κίνηση....κανείς καμιά ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.