bean Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 ενας φιλος εβαλε forthnet και δανιστικα τον router που τον εδωσε η forthnet το d-link dsl-2640B wifi για να δω. το εχω βαλει απο το προηγουμενο σαβατο μεχρι και σημερα και δεν με εχει κανει καμια αποσυνδεσημονο 2 φορες μου εκανε κατι χαζα την πρωτη φορα τα Diagnostics ενω ηταν ολα pass και επερνα ip και το led απο το router ηταν πρασινο αλλα δεν ανοιγε καμια σελιδα οταν τον εκανα restart ανοιγαν κανονικα οι σελιδεςκαι την δευτερη φορα επερνα ip και το led απο το router ηταν πρασινο στο Diagnostics αυτα τα2 Ping ISP Default Gateway και Ping Preferred DNS server ηταν Faildauto o router o wifi einai kalos http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616379
trendy Ιούλιος 27, 2008 #2 Ιούλιος 27, 2008 Το ερώτημά σου ποιο είναι ακριβώς; Αν είναι καλό το level one; Εγώ προτείνω usr9108 για σιγουριά.
bean Αύγουστος 1, 2008 Author #3 Αύγουστος 1, 2008 φιλε αυτο που με προτεινεις ειναι ακριβο ειπαμε να παρουμε router αλλα οχι να δωσω και τοσα λεφταπηρα απο ενα φιλο το router της forethnet που εχει και τον εβαλα για μια βδομαδα και δεν με εκανε ουτε μια αποσυνδεση εκτοσ απο 2 που σας ειπα στο προυγουμενο ποστ και οταν εβαλα το bautec μετα απο καποια ωρα παλι με αποσυνδεθηκε κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν θεμα αποστασης αλλα θεμα router. Γιατι τα 2mbit τα πιανω μια χαρα εχω κατεβασει και με 230kbit/s, και ετσι αποφασισα να παω να παρω ενα router της προκοπης για να εχω την ηρεμια για να μην παει καμια μερα ο το bautec στο καλαθι των αχρηστων. κai επελεξα 4 router οι οποιοι ειναι σε λογικες τιμες και σας τους δινω παρακατω 1) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS ADSL2+ A WAG200G-EU στα 42.68 ευρω2) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS WITH RANGEBOOSTER στα 48,40 ευρω3) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS WRT150N στα 56.53 ευρω4) ROUTER LINKSYS ADSL2+ SPEEDBOOSTER WAG54GS-EU στα 57.38 ευρω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.