Jump to content

συνεχεις αποσυνδεσεις με conn-x

bean

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενας φιλος εβαλε forthnet και δανιστικα τον router που τον εδωσε η forthnet το d-link dsl-2640B wifi για να δω. το εχω βαλει απο το προηγουμενο σαβατο μεχρι και σημερα και δεν με εχει κανει καμια αποσυνδεση

μονο 2 φορες μου εκανε κατι χαζα την πρωτη φορα τα Diagnostics ενω ηταν ολα pass και επερνα ip και το led απο το router ηταν πρασινο αλλα δεν ανοιγε καμια σελιδα οταν τον εκανα restart ανοιγαν κανονικα οι σελιδες

και την δευτερη φορα επερνα ip και το led απο το router ηταν πρασινο στο Diagnostics αυτα τα

2 Ping ISP Default Gateway και Ping Preferred DNS server ηταν Faild

auto o router o wifi einai kalos

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616379

Το ερώτημά σου ποιο είναι ακριβώς; Αν είναι καλό το level one; Εγώ προτείνω usr9108 για σιγουριά.

φιλε αυτο που με προτεινεις ειναι ακριβο ειπαμε να παρουμε router αλλα οχι να δωσω και τοσα λεφτα

πηρα απο ενα φιλο το router της forethnet που εχει και τον εβαλα για μια βδομαδα και δεν με εκανε ουτε μια αποσυνδεση εκτοσ απο 2 που σας ειπα στο προυγουμενο ποστ και οταν εβαλα το bautec μετα απο καποια ωρα παλι με αποσυνδεθηκε κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν θεμα αποστασης αλλα θεμα router. Γιατι τα 2mbit τα πιανω μια χαρα εχω κατεβασει και με 230kbit/s, και ετσι αποφασισα να παω να παρω ενα router της προκοπης για να εχω την ηρεμια για να μην παει καμια μερα ο το bautec στο καλαθι των αχρηστων.

κai επελεξα 4 router οι οποιοι ειναι σε λογικες τιμες και σας τους δινω παρακατω

1) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS ADSL2+ A WAG200G-EU στα 42.68 ευρω

2) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS WITH RANGEBOOSTER στα 48,40 ευρω

3) ΑΣΥΡΜ.ROUTER LINKSYS WRT150N στα 56.53 ευρω

4) ROUTER LINKSYS ADSL2+ SPEEDBOOSTER WAG54GS-EU στα 57.38 ευρω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.