ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 re paidia se agglika vista pws energopoioume ellhnikes gramatoseires gia na grapsoume me ellhnikous xarakthres?
ExeliktikoS Ιούλιος 26, 2008 Author #3 Ιούλιος 26, 2008 οκ το βρήκα .Οι ''επαγγελματιες'' που εγκατέστησαν τα Windows στο Pc , δεν είχαν περάσει γραμματοσειρά ...παρένθεση... οι ''επαγγελματίες'' ειναι τα Multirama ExtremeΠείτε μου έναν που παίρνει έτοιμο PC απο μαγαζί και δεν του βάζουν ελληνικά...Αυτα... και οποιος ενδιαφέρεται να μάθει και τί άλλο κάνανε , στο τμήμα της υδρόψυξης έχει συνέχεια...:rant:
astrolabos Ιούλιος 26, 2008 #4 Ιούλιος 26, 2008 Χμ, μπορείς αν θες να κάνεις κάποιο θέμα στο οποίο να αναφέρεις το παράπονό σου. Τώρα για τη γλώσσα, μπορεί να ήταν απλά ένα παρόραμα, μην πέσεις να τα φας τα παιδιά. Αυτό που με παραξενεύει είναι που σου έβαλαν αγγλικά Vista. Εσύ τα ζήτησες;
AGRIMI Ιούλιος 26, 2008 #5 Ιούλιος 26, 2008 πού κουλό τα αγγλικά vista. μόνο σε αρχική εγκατάσταση laptop έχω δει να μπορείς να επιλέξεις αγγλικά ή ελληνικά. και σε αγορασμένα ultimate
ExeliktikoS Ιούλιος 26, 2008 Author #6 Ιούλιος 26, 2008 βασικά να συνεχισω τις ερωτήσεις μου για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω.Ποιος φτιάχνει καινούργιο pc και δεν βάζει ένα πρόγραμμα για να γράφεις cd ή ένα απλό freeware antivirus.Σε οτι κατάστημα έχω παει αυτά τα εγκαθηστούν πάντα οταν αγοράζεις ολόκληρο pc.Επίσης ποίος σου δινει προσφορά με RAPTOR Χ και σου βάζει RAPTOR απλό χωρίς να το ξέρεις αλλα εσύ να πληρώνεις τα ίδια χρηματα.Και ποιός σου φτιάχνει υδρόψυξη και χρησιμοποιεί ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ δεξαμενή ( οι τάπες της είναι μεταλλικές και εσωτερικά ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ) ?Που θα μπορέσω να κάνω το post παραπόνων που μου λες? Τhx για την απαντηση για την γραμματοσειρα btw
ExeliktikoS Ιούλιος 26, 2008 Author #7 Ιούλιος 26, 2008 εγώ επέλεξα αγγλικά VISTA καθώς τα προτιμώ :computer: Το θέμα είναι οτι ότι και να πάρεις δεν θα έπρεπε by default να σου έχουν περασει και τις 2 βασικές γραμματοσειρες?
astrolabos Ιούλιος 26, 2008 #8 Ιούλιος 26, 2008 Μπορείς να το βάλεις στην κατηγορία Γενικά για τους Η/Υ μιας και έχεις γενικά παράπονα και όχι για κάτι συγκεκριμένο.Όσον αφορά το "Ποιος φτιάχνει καινούργιο pc και δεν βάζει ένα πρόγραμμα για να γράφεις cd ή ένα απλό freeware antivirus." που είπες, έχω να σου πω ότι αν πας να πάρεις τον υπολογιστή, κανονικά δεν είναι υποχρεωμένοι να σου περάσουν το λειτουργικό, πόσο μάλλον να σου περάσουν και προγράμματα. Πολλά μαγαζιά, συνήθως μικρομεσαία το προσφέρουν αυτό σαν δωρεάν υπηρεσία έτσι ώστε να τραβήξουν πελάτες. Βέβαια δε ξέρω ποιά ήταν η συμφωνία σου με το κατάστημα και αν είχες πληρώσει για εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και προγραμμάτων, οπότε αλλάζει το θέμα.Επίσης καλό θα είναι να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε νέο θέμα και όχι εδώ.
ExeliktikoS Ιούλιος 26, 2008 Author #9 Ιούλιος 26, 2008 σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Συνεχίζουμε απο τη κατηγορία που είπες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.