Jump to content

δεν εμφανίζονται εικόνες

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Διαρκως δεν μου εμφανιζονται εικονες απο την google. Ειτε στο google plus είτε στο youtube δεν βλεπω τα thumbnails. Μια τα βλεπω, και μία όχι. Κάνει 10 ώρες να συνδεθεί πλήρως στο site. Λέτε να φταίει ο ρούτερ;

Όταν μπαίνω με τον proxy της forthnet ( proxy.forthnet.gr:8080) τότε τα βλέπω όλα κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά το youtube μου φορτωνει σαν χελώνα.

Όταν μπαινω χωρις proxy το youtube φορτωνει σφαίρα, αλλα δεν βλεπω εικονες και thumbnails. Τι παιζει ;

browser: IE, Firefox, Chrome ... τα ιδια σε όλους. Δεν παιζει προβλημα cache, temporariry files γιατι το κανει σε όλα τα PC σε διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Τωρα πχ ειμαι σε rhel 6.

δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα. Απο αυτα που λες φαινεται πως το προβλημα που εχεις ειναι του παροχου, αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και με ενα αλλο ρουτερ.

προσωρινα θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις 2 browser, εναν χωρις proxy για το youtube και εναν με proxy για τα υππλοιπα sites.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Και για να μην αφήσω το thread αλυτο, τελικα σας λεω παιδια ότι το πρόβλημα ήταν ο Ρούτερ μου.

Με τον προβληματικό Philips router (30 Euro)

Up: 1020

Down: 19.115

Noise Margin: 6dB

Attenuation: 18dB

Vigor 2700 flashed σε Draytek (25 Euro)

Down: 19.872

Noise Margin: 6dBa

Attenuation: 16

Frizt!Box: (20 Euro)

Up:1020

Down: 18.483

Noise Margin: 6dB

Attenuation: 18

Tomson v8 (35 Euro)

Down: 18860

Noise Margin: 6

Attenuation 18

Εχετε κανεναν αλλον να προτείνετε καλυτερο ;

Πες τον σακη να σου δωσει το linksys μου να δοκιμασεις..αν κ νομιζω οτι το drytek σε εχει καληψει.εμενα δεν ειναι κ τοσο σταθερο..

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk.

Πες τον σακη να σου δωσει το linksys μου να δοκιμασεις..αν κ νομιζω οτι το drytek σε εχει καληψει.

αφου το πουλησα ρε!

μονο το thomson εμεινε..

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.