v.djay! Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Μιας και υπάρχει μια σχετικα θολή εικονα για τα πολυτεχνικα τμηματα που πραγματεύονται το τομέα της πληροφορικής(ΕΜΠ,ΑΠΘ,ΔΜΘ,Βόλου,Χανιών,τα 2 Πάτρας,και της Κοζάνης),ποιο θεωρείται το πιο εύκολο,ποιο έχει το πιο πλήρες προγραμμα σπουδών..γενικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες...Υγ:Έχουμε κανένα φοιτητή απο τη Τήλεματικη Χαροκοπείου?Υγ2:Τελικα το προγραμμα σπουδών του Ημμυ βόλου αλλάζει απο φέτος?Υγ3:Το τμήμα πληροφορικής στα Ιωάννινα θα γίνει όντως πολυτεχνικό?Περιμένω πόστς!
darien Ιούλιος 25, 2008 #2 Ιούλιος 25, 2008 Απο γνωστους σε Θεσσαλονικη και Αθηνα, σου λεω πως το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ θα καλοπερασεις
pastelidis.n.s. Ιούλιος 25, 2008 #3 Ιούλιος 25, 2008 Εχω εναν φιλο στην πατρα ο οποιος καλοπερναει και μου εχει πει οτι ειναι τελεια σχολη
v.djay! Ιούλιος 25, 2008 Author #4 Ιούλιος 25, 2008 Απο γνωστους σε Θεσσαλονικη και Αθηνα, σου λεω πως το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ θα καλοπερασεις Εχω εναν φιλο στην πατρα ο οποιος καλοπερναει και μου εχει πει οτι ειναι τελεια σχολη Εμμμ...έχετε καταλάβει για ποιο πράγμα ζητάω γνώμες???:OT:
darien Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 Και ξαναλεω οτι τα τμηματα του ΑΠΘ και ΕΜΠ ειναι αρκετα δυσκολα, αν και το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ καλο για το αντικειμενο του τμηματος. Για τα υστερογραφα σου δεν γνωριζω, αν και η Τηλεματικη Χαροκοπειου ειναι τμημα πληροφορικης νομιζω, οχι πολυτεχνικη.
webhunter Ιούλιος 25, 2008 #6 Ιούλιος 25, 2008 Το πρόγραμμα σπουδών της πληροφορικής στην πάτρα είναι πολύ καλύτερο και πληρέστερο από το ΕΜΠ.
v.djay! Ιούλιος 25, 2008 Author #7 Ιούλιος 25, 2008 Και ξαναλεω οτι τα τμηματα του ΑΠΘ και ΕΜΠ ειναι αρκετα δυσκολα, αν και το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ καλο για το αντικειμενο του τμηματος.Για τα υστερογραφα σου δεν γνωριζω, αν και η Τηλεματικη Χαροκοπειου ειναι τμημα πληροφορικης νομιζω, οχι πολυτεχνικη. ●1ον Δεν ξαναλές,λες ... ●2ον Επειδη δεν ειναι πολυτεχνικη το βαλα μετα απο το κεντρικο μνμ σε υστερόγραφο... ●3ον Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
johnson Ιούλιος 25, 2008 #8 Ιούλιος 25, 2008 Εμάς στο Ηράκλειο Κρήτης μας βγάζουνε κανονικά το λάδι (και το χαίρονται θα έλεγα...) και επειδή έχω τύχει να έχω δει θέματα από αντίστοιχα μαθήματα του Πειραιά (δομές, java) και της Πάτρας (της πολυτεχνικής σχολής, γλώσσες και μεταφραστές), θα έλεγα ότι είναι χαμηλότερου επιπέδου. Κάποιες αντιγραφές σε μαθήματα μπορεί να υπάρχουν και άλλες γνωστές ελληνικές καταστάσεις επίσης, αλλά αν δε ξενυχτάς γράφοντας κώδικα πτυχίο δε παίρνεις.
Kostas007 Ιούλιος 25, 2008 #9 Ιούλιος 25, 2008 εγω σπουδαζω χανια(στο τει) και ακουω τα καλυτερα για το πολυτεχνειοκαι ως μαθηματα,και ως σχολη και ως φοιτητες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.