oxide Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 εχει πεσει στα χερια μου το συγκεκριμενο ups. απο οταν το πηρα μεταχειρισμενο δεν λειτουργουσε... πιο ειδικα.. δεν δινει ρευμα στις συσκευες δεν φορτιζει...αν και πολυμετριμενες οι μπαταριες δινουν 13 η μια 12παρα κατι η αλλη η οποια και αλλαχτηκε.. το κουμπακι ον δεν κατι τπτ... το κουμπακι τεστ απλα αναβουν ολα τα λαμπακια για πολυ λιγο και μετα τπτ... εχω κανει reset καμια ιδεα? ευχαριστω μορτες...
Chris Valis Ιούλιος 25, 2008 #3 Ιούλιος 25, 2008 καμια ιδεα?ευχαριστω μορτες... πόσο σχέση έχεις με κολλητήρια και αλλαγή εξαρτημάτων σε πλακέτες;
oxide Ιούλιος 25, 2008 Author #4 Ιούλιος 25, 2008 ανακυκλωση ειναι λογικο μωρε..απλα λεω μηπως το διορθωσω...με κολλητήρι εχω αρκετα καλη σχεση θα ελεγα...απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι στο τεστ αναβουν ολα τα λαμπακια και ακουγετε και ενα κοφτο μπιτ...παντως με μια προχειρη ματια στην πλακετα δεν ειδα κανενα καμενο παρτ ...σκεφτηκα μηπως ειναι η ασφαλεια αλλα το πιο πιθανο τοτε θα ηταν να να μην εκανε τπτ μα τπτ..
dpolal Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 Κανόνισε μόνο αν είναι να βάλεις κολλητήρι επειδή τα UPS και τα PSU ΔΕΝ αστειεύονται καθόλου με τα ρεύματα...
Chris Valis Ιούλιος 25, 2008 #6 Ιούλιος 25, 2008 ανακυκλωση ειναι λογικο μωρε..απλα λεω μηπως το διορθωσω...με κολλητήρι εχω αρκετα καλη σχεση θα ελεγα...απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι στο τεστ αναβουν ολα τα λαμπακια και ακουγετε και ενα κοφτο μπιτ...παντως με μια προχειρη ματια στην πλακετα δεν ειδα κανενα καμενο παρτ ...σκεφτηκα μηπως ειναι η ασφαλεια αλλα το πιο πιθανο τοτε θα ηταν να να μην εκανε τπτ μα τπτ..Είσαι όντως Θεσσαλονίκη;Αν ήσουν κοντά θα το φτιάχναμε μαζί...
oxide Ιούλιος 25, 2008 Author #7 Ιούλιος 25, 2008 ναι οντως θελει προσοχη...θεσ/νικη ειμαι...θα δω τι θα κανω ...δενβρισκω και μεγαλη βοηθεια απο το νετ..οπου και να εψαξα..
Chris Valis Ιούλιος 25, 2008 #8 Ιούλιος 25, 2008 Έχω κάποια σχέδια από APC, αν θέλεις ανέβασε μια καλή φωτογραφία της πλακέτας και το ακριβές μοντέλο από to ups. κρίμα είναι να πάει στην ανακύκλωση αφού έχεις εσύ θέση για αυτό.... Συνήθως στα UPS αν δεν έχει πρόβλημα ο μικροεπεξεργαστής/μικροελεγκτή και ο μετασχηματιστής τους, επισκευάζεται φτηνά και αξιόπιστα.Φιλικά,Χρήστος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.