Jump to content

apc ups 700va προβλημα

oxide

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχει πεσει στα χερια μου το συγκεκριμενο ups. απο οταν το πηρα μεταχειρισμενο δεν λειτουργουσε...

πιο ειδικα..

δεν δινει ρευμα στις συσκευες

δεν φορτιζει...αν και πολυμετριμενες οι μπαταριες δινουν 13 η μια 12παρα κατι η αλλη η οποια και αλλαχτηκε..

το κουμπακι ον δεν κατι τπτ...

το κουμπακι τεστ απλα αναβουν ολα τα λαμπακια για πολυ λιγο και μετα τπτ...

εχω κανει reset

καμια ιδεα?

ευχαριστω μορτες...:upside:

καμια ιδεα?

ευχαριστω μορτες...:upside:

πόσο σχέση έχεις με κολλητήρια και αλλαγή εξαρτημάτων σε πλακέτες;

ανακυκλωση ειναι λογικο μωρε..απλα λεω μηπως το διορθωσω...

με κολλητήρι εχω αρκετα καλη σχεση θα ελεγα...απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι στο τεστ αναβουν ολα τα λαμπακια και ακουγετε και ενα κοφτο μπιτ...

παντως με μια προχειρη ματια στην πλακετα δεν ειδα κανενα καμενο παρτ ...

σκεφτηκα μηπως ειναι η ασφαλεια αλλα το πιο πιθανο τοτε θα ηταν να να μην εκανε τπτ μα τπτ..

Κανόνισε μόνο αν είναι να βάλεις κολλητήρι επειδή τα UPS και τα PSU ΔΕΝ αστειεύονται καθόλου με τα ρεύματα...

ανακυκλωση ειναι λογικο μωρε..απλα λεω μηπως το διορθωσω...

με κολλητήρι εχω αρκετα καλη σχεση θα ελεγα...απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι στο τεστ αναβουν ολα τα λαμπακια και ακουγετε και ενα κοφτο μπιτ...

παντως με μια προχειρη ματια στην πλακετα δεν ειδα κανενα καμενο παρτ ...

σκεφτηκα μηπως ειναι η ασφαλεια αλλα το πιο πιθανο τοτε θα ηταν να να μην εκανε τπτ μα τπτ..

Είσαι όντως Θεσσαλονίκη;

Αν ήσουν κοντά θα το φτιάχναμε μαζί...

ναι οντως θελει προσοχη...

θεσ/νικη ειμαι...

θα δω τι θα κανω ...δενβρισκω και μεγαλη βοηθεια απο το νετ..οπου και να εψαξα..

Έχω κάποια σχέδια από APC, αν θέλεις ανέβασε μια καλή φωτογραφία της πλακέτας και το ακριβές μοντέλο από to ups. κρίμα είναι να πάει στην ανακύκλωση αφού έχεις εσύ θέση για αυτό.... Συνήθως στα UPS αν δεν έχει πρόβλημα ο μικροεπεξεργαστής/μικροελεγκτή και ο μετασχηματιστής τους, επισκευάζεται φτηνά και αξιόπιστα.

Φιλικά,

Χρήστος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.