Jump to content

Intel Core2 Duo 6420 και Overclocking!

Darkomen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να Overclock-άρω αυτον τον cpu αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και ούτε ξέρω πως γίνεται θέλω τα φώτα σας!:happy:

Πείτε μου τι στοιχεία σχετικά με το πιτσί μου θέλετε να σας παραθέσω(Θα κάνω edit) και ξεκινάμε! :happy2:

Aπό το άλλο σου θέμα βλέπω ότι έχεις τα παρακάτω!

Τροφοδοτικό:chieftec 550w

cpu :Intel Core2 Duo 6420 @ 2.13GHz

motherboard:XFX Nforce 680i LT

RAM :2GB kit

Πρέπει να μας πεις ποιες είναι οι μνήμες σου ακριβώς, και τι cpu-cooler έχεις!!!!

Φιλε πες μας αυτα που σε ρωταει ο adpanos θα σε βοηθησω και εγω γιατι απο οτι βλεπεις εχω τον ιδιο επεξεργαστη...!!!!!

Ωραία..Μια από αυτές τις μέρες θα σας δώσω τις πληροφορίες!Είμαι Αθήνα αλλά το αίσθημα πήγε Κρήτη οπότε θα την ψήσω να βρει τι μνήμες έχω και ποιο είναι το cpu cooler μου!:magic:

• 1 month later...

Sorry που ξεκινάω νέο θέμα αλλά δεν έβρισκα το παλιό θέμα που είχα ανοίξει!

Το σύστημα μου είναι το παρακάτω:

cpu:C2D 6420

m/b:XFX NForce 680I LT SLI

Ram:TeamXtreme 2GB 800 5-5-5-16

VGA:8500gt

CPU Cooler: Intel Glacialtech Igloo 5061 (Κόστιζε πριν απο κανα χρόνο που την πήρα 7 ευρώ! :magic:)

Τροφοδοτικό:Chieftec 550W

Αυτα..Τι πρέπει να κάνω για να κλοκάρω τον cpu?Θα χρειαστώ νέα ψύχτρα?:daisy:

Πιθανόν ναι θα χρειαστείς γιατί ανάλογα με το OC που θα κάνεις θα έχεις και τις ανάλογες θερμοκρασίες.

Ωραία..Θα τσιμπήσω μια καλούλα τότε..Με το OC τι παίζει? :baby:

******* παίχτηκε.. :o:o

Όχι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με OC..Είναι όπως τον πήρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.