Jump to content

Desktop tool

dexter20csgr

Recommended Posts

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα tool για να "συμμαζευτεί" το χάος που επικρατεί στο desktop μου απο τις συντομεύσεις? Δε μ'αρέσει να έχω τα shortcuts σε φακέλους...Ακούω προτάσεις

(O.S. win xp)

Υπάρχει των windows το εργαλείο που βάζει σε έναν άλλο φάκελο τα μη χρησιμοποιούμενα εικονίδια τις επιφάνειας εργασιάς.Αυτό το εργαλειάκι βγαίνει κάποιες συγκεκριμένες στιγμές στην μπάρα σαν μπαλόνάκι.

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα tool για να "συμμαζευτεί" το χάος που επικρατεί στο desktop μου απο τις συντομεύσεις? Δε μ'αρέσει να έχω τα shortcuts σε φακέλους...Ακούω προτάσεις

(O.S. win xp)

start->run->cmd->format c: :tomato:

σοβαρα τωρα,με το χερι ειναι η μονη λυση,εσυ ξερεις ποια σου χρειαζονται εκει και ποια οχι

Ευχαριστω που μου τα επισημανατε ολα αυτα τα πτωτοτυπα, μιας που δεν τα σκεφτηκα ήδη, αλλα......................................................................................................

...................................................................................................................

...............κανένα tool για εύχρηστο desktop ?

Xρησιμοποιώ το object dock plus, (δεν είναι δωρεάν :whistling), αλλά είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, με πολλές επιλογές ώστε να το προσαρμόσεις όπως σε βολεύει, εμφανίσημο και αρκετά ελαφρύ.

http://www.youtube.com/watch?v=p6xc_k9I0ss

To ObjectDock Plus 1.90.Το μόνο που με ενοχλεί λίγο ειναι οτι, επειδη χρησιμοποιώ συχνά το [WinLogo + D] για να βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας,αν ειμαι στον firefox και πατησω winlogo + d όταν βγώ στο desktop δεν υπάρζουν τα εικονίδια...Πρεπει να μπώ στον firefox και να πατησω ελαχιστοποίηση για να μου τα εμφανίζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.