dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα tool για να "συμμαζευτεί" το χάος που επικρατεί στο desktop μου απο τις συντομεύσεις? Δε μ'αρέσει να έχω τα shortcuts σε φακέλους...Ακούω προτάσεις (O.S. win xp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Υπάρχει των windows το εργαλείο που βάζει σε έναν άλλο φάκελο τα μη χρησιμοποιούμενα εικονίδια τις επιφάνειας εργασιάς.Αυτό το εργαλειάκι βγαίνει κάποιες συγκεκριμένες στιγμές στην μπάρα σαν μπαλόνάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα tool για να "συμμαζευτεί" το χάος που επικρατεί στο desktop μου απο τις συντομεύσεις? Δε μ'αρέσει να έχω τα shortcuts σε φακέλους...Ακούω προτάσεις (O.S. win xp) start->run->cmd->format c: σοβαρα τωρα,με το χερι ειναι η μονη λυση,εσυ ξερεις ποια σου χρειαζονται εκει και ποια οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Σβησε οτι δεν χρησιμοποιεις συχνα. Δεν εχει νοημα να γεμιζεις την επιφανεια για να μην κανεις ενα διπλο κλικ παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Ευχαριστω που μου τα επισημανατε ολα αυτα τα πτωτοτυπα, μιας που δεν τα σκεφτηκα ήδη, αλλα........................................................................................................................................................................................................................................κανένα tool για εύχρηστο desktop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 The Windows method, αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό Docks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Και το αποτέλεσμα: Με το uncheck στο Show Desktop Icons, κρύβεις τα πάντα από το desktop και ησύχασες Αλλιώς δες κάτι σε έτοιμο http://majorgeeks.com/download.php?id=23&sort=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιούλιος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 για δες το rocketdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Ιούλιος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Xρησιμοποιώ το object dock plus, (δεν είναι δωρεάν :whistling), αλλά είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, με πολλές επιλογές ώστε να το προσαρμόσεις όπως σε βολεύει, εμφανίσημο και αρκετά ελαφρύ.http://www.youtube.com/watch?v=p6xc_k9I0ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 26, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Ευχαριστω πολύ για τις προτάσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 26, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 much better Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 26, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Ποιο χρησιμοποίησες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 27, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 To ObjectDock Plus 1.90.Το μόνο που με ενοχλεί λίγο ειναι οτι, επειδη χρησιμοποιώ συχνά το [WinLogo + D] για να βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας,αν ειμαι στον firefox και πατησω winlogo + d όταν βγώ στο desktop δεν υπάρζουν τα εικονίδια...Πρεπει να μπώ στον firefox και να πατησω ελαχιστοποίηση για να μου τα εμφανίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Ιούλιος 28, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Τέτοια χαζο-bugs θα παρατηρήσεις.Σε εμένα ορισμένοι players οταν βάζω μία ταινία full screen δείχνουν black screen...(αν το κλείσω, δείχνουν κανονικά) //... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 28, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Ναι και σε μένα το κάνει αυτό...Ο media player classic συγκεκριμένα...Να ναι καλά το VLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.