Neneia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 παιδια χρειαζομαι βοηθεια... σε σκληρο δισκο που τα 'παιξε κ δεν ανοιγει με τπτ τι μπορω να κανω για να μην χαθουν 200 GIGΑ μουσικης???? εχω ακουσει οτι υπαρχει προγραμματακι που μπορει να σου κανει ανακτηση αρχειων απο χαλασμενο σκληρο δισκο? κανει τπτ? ξερει κανεις? ευχαριστω προκαταβολικα :bye:
Neneia Ιούλιος 24, 2008 Author #3 Ιούλιος 24, 2008 δεν βλεπει καν ομως τον σκληρο δισκο το πι-τσι για να τοθ πω απο το προγραμμα σε ποιο δισκο να ψαξει
chroma Ιούλιος 24, 2008 #4 Ιούλιος 24, 2008 Σαν πρώτο βήμα, βγάλε το δίσκο από τη θήκη και σύνδεσε τον εσωτερικά.
varelasj Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 Σαν πρώτο βήμα, βγάλε το δίσκο από τη θήκη και σύνδεσε τον εσωτερικά.Ακριβώς αυτό. Επίσης φρόντισε ο δίσκος να ψύχεται όση ώρα κάνεις ότι κάνεις. Μέχρι στιγμής σε όσους προβληματικούς δίσκους προσπάθησα να πάρω τα δεδομένα με το getdataback το ποσοστό επιτυχίας ήταν ικανοποιητικό.
vasi Ιούλιος 26, 2008 #6 Ιούλιος 26, 2008 Σαν πρώτο βήμα, βγάλε το δίσκο από τη θήκη και σύνδεσε τον εσωτερικά.το θέμα του παιδιού είναι ο εξωτερικός δίσκος !!! μια λυση θα ειναι να βαλεις ξανα τους οδηγούς και ιδιως του usb,ο hy καταλαβαίνει οτι το συνδεσες με εξωτερική μονάδα ?
jpavly Ιούλιος 26, 2008 #7 Ιούλιος 26, 2008 USB δίσκοι κλασικά χάνουν τα partition tables για πλάκα. Σύνδεσέ τον και δες αν ανάβει το λαμπάκι του USB. Αν ανάβει, πήγαινε στο My Computer δεξί κλικ, Manage -> Disk Management. Εκεί δες αν έχει τον δίσκο σου, έστω και σε "Unallocated space". Αν ναι, χρησιμοποίησε κάποιο data recovery πρόγραμμα. Αν δεν ανάβει το λαμπάκι ή δεν τον βλέπεις εκεί, βγάλε το δίσκο και βάλε τον πάνω στο PC απ'ευθείας μήπως τα έπαιξε το κουτί και δες ξανά το Disk Management Αναμένουμε εξελίξεις το θέμα του παιδιού είναι ο εξωτερικός δίσκος !!! μια λυση θα ειναι να βαλεις ξανα τους οδηγούς και ιδιως του usb,ο hy καταλαβαίνει οτι το συνδεσες με εξωτερική μονάδα ? Εκτιμώ ότι το θέμα του είναι τα 200GB μουσικής όπως λέει..
AGRIMI Ιούλιος 26, 2008 #8 Ιούλιος 26, 2008 πολύ σωστό αυτό που προτείνει ο jpavly. και ένα άλλο πρόγραμμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το scavenger 3.2
lazo Αύγουστος 11, 2008 #9 Αύγουστος 11, 2008 παιδια χρειαζομαι βοηθεια... σε σκληρο δισκο που τα 'παιξε κ δεν ανοιγει με τπτ τι μπορω να κανω για να μην χαθουν 200 GIGΑ μουσικης???? εχω ακουσει οτι υπαρχει προγραμματακι που μπορει να σου κανει ανακτηση αρχειων απο χαλασμενο σκληρο δισκο? κανει τπτ? ξερει κανεις? ευχαριστω προκαταβολικα :bye:αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και εγώ...όταν τον συνδέω κάνει ένα απαίσθητο μπιπ μπιπ αλλα το λαμπάκι του ανάβει...επίσης όταν τον έβαλα στον φορητό μέσα από το bios δεν τον βλέπει καθόλου...
lazo Αύγουστος 11, 2008 #10 Αύγουστος 11, 2008 USB δίσκοι κλασικά χάνουν τα partition tables για πλάκα.Σύνδεσέ τον και δες αν ανάβει το λαμπάκι του USB. Αν ανάβει, πήγαινε στο My Computer δεξί κλικ, Manage -> Disk Management. Εκεί δες αν έχει τον δίσκο σου, έστω και σε "Unallocated space". Αν ναι, χρησιμοποίησε κάποιο data recovery πρόγραμμα. Αν δεν ανάβει το λαμπάκι ή δεν τον βλέπεις εκεί, βγάλε το δίσκο και βάλε τον πάνω στο PC απ'ευθείας μήπως τα έπαιξε το κουτί και δες ξανά το Disk Management Αναμένουμε εξελίξεις Εκτιμώ ότι το θέμα του είναι τα 200GB μουσικής όπως λέει.. Όταν είναι πάνω στη θήκη ανάβει το λαμπάκι της θήκης αλλά ο σκληρός είναι σαν μην είναι συνδεδεμένος πάνω στον υπολογιστή... δοκίμασα και τα παραπάνω αλλά τζίφος.... μήπως το δισκάκι καταστράφηκε; το αστείο είναι ότι δουλευε μέχρι που τον έβγαλα απότομα από τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανασυνέδσα δεν ξαναδούλεψε.Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα...
vasi Αύγουστος 11, 2008 #13 Αύγουστος 11, 2008 εξωτερικος ειναι ? οταν λες "το αστείο είναι ότι δουλευε μέχρι που τον έβγαλα απότομα από τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανασυνέδσα δεν ξαναδούλεψε.Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα..." τράβηξες το καλώδιο του usb
lazo Αύγουστος 11, 2008 #15 Αύγουστος 11, 2008 εξωτερικος ειναι ? οταν λες "το αστείο είναι ότι δουλευε μέχρι που τον έβγαλα απότομα από τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανασυνέδσα δεν ξαναδούλεψε.Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα..." τράβηξες το καλώδιο του usbναι τραβηξα το καλώδιο του usb όταν τα ΧΡ διάβαζαν τους καταλόγους των δυο διαμερισμάτων του...όταν τον έβγαλα έγραψε κάτι ότι απέτυχε η εγγραφή κλπ αλλά δεν έδωσα σημασία και τον ξανασυνέδεσα μετά από λίγο και δεν ξαναείδα φως... τον δίσκο τον εβγαλα απο την θήκη που τον είχα βάλει, είναι ένας 2.5αρης Momentus παλιό μοντέλο παρμένο από φορητό ACER 5024...να σημειωθεί ότι στην θήκη που τον είχα έβαλα ένα άλλο 2.5αρη και δουλεύει άψογα...
lazo Αύγουστος 11, 2008 #16 Αύγουστος 11, 2008 χρησιμοποιήσα και το GetDataBack αλλά από την στιγμή που δεν τον βλέπει ο υπολογιστής ούτε με τον ένα ούτε με τον αλλο τρόπο πως θα ανακτήσω τα αρχεια μου;
vasi Αύγουστος 11, 2008 #17 Αύγουστος 11, 2008 τον δοκίμασες με σύνδεση κατευθείαν στην μητρική , δουλεύει ,αναγνωρίζεται από το bios ??
jpavly Αύγουστος 12, 2008 #18 Αύγουστος 12, 2008 Φίλε μου αν τον δίσκο δεν τον βλέπει το BIOS, σου έχω άσχημα νέα
lazo Αύγουστος 12, 2008 #19 Αύγουστος 12, 2008 οταν τον έβαλα στο φορητό το bios δεν τον βλέπει.... γιατί έπαθα τέτοια νήλα; χαλασε επειδη όταν έβγαλα το καλώδιο εκεινη την στιγμή έγραφε η κεφαλή;
jpavly Αύγουστος 13, 2008 #20 Αύγουστος 13, 2008 Δεν είναι και ότι καλύτερο να το βγάζεις όποτε να ναι, αλλά συνήθως φταίνε τα κουτιά USB.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.