racer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Σήμερα παρέλαβα αυτόν τον δίσκο και είπα να κάνω ένα reviewδάκι Φωτογραφίες από τη συσκευασία (γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη στο άνοιγμα? ): Περιεχόμενα: -Άσπρο USB καλώδιο -Οδηγός γρήγορης εκκίνησης -Χαρτί εγγύησης -Και φυσικά, ο σκληρός Ο σκληρός: Ο Essential και ο Passport: Ο Essential έχει ελαφρά μεγαλύτερο πάχος Up and running : Η σειρά Essential είναι διαθέσιμη σε 11 χρώματα και σε χωρητικότητες 120, 160, 250 και 320GB Ο δίσκος αγοράστηκε προς 97€ από το e-shop :tw: WD Website
racer Ιούλιος 24, 2008 Author #2 Ιούλιος 24, 2008 Properties Περιεχόμενα - προγράμματα Οδηγίες χρήσης σε πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά Setup:
racer Ιούλιος 24, 2008 Author #3 Ιούλιος 24, 2008 -HD Tach Είναι πιο αργός από τον παλιό μου Passport.. :/ - Μεταφορά αρχείων από Vista Και πάλι πιο αργός.. :/
morfeas-dsl- Ιούλιος 24, 2008 #5 Ιούλιος 24, 2008 θα το χαρακτηριζα περισσοτερο σαν wd unboxing και οχι σαν review, ηταν ομορφο παντως!καλοδουλευτος και ελπιζω να μην αποκτησει γρατσουνιες οπως ο passport! αυτες οι glossy επιφανειες χαρακωνονται πανευκολα :<
racer Ιούλιος 24, 2008 Author #6 Ιούλιος 24, 2008 Θα ανεβάσω και μετρήσεις από benchmarks. Τον έχω βάλει να φορμάρει σε NTFS και δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση ώρα..
ProPitsiriko$ Ιούλιος 24, 2008 #7 Ιούλιος 24, 2008 Πολυ ωραιο...σκευτομαι και εγω για μια αγορα στο αμεσο μελλον..γενικα ειναι πολυ ευχριστος... αλλα αποτο πλαισιο..οταν ριξει λιγο τις τιμες..:fun: Μεγια σου...Καλοδουλευτο...
webhunter Ιούλιος 24, 2008 #9 Ιούλιος 24, 2008 Βασικά πολλά τα λεφτά και μικρές οι απποδόσεις...Καλύτερα να στήσεις μόνος σου έναν 2,5" με θήκη (γνώμη μου). Κατά τα αλλα ωραία παρουσίαση.
morfeas-dsl- Ιούλιος 24, 2008 #10 Ιούλιος 24, 2008 εχει σε προσφορα το eshop για οποιον ενδιαφερεται τον 160αρι passport στα 49 ευρω.τωρα αν παθει τιποτα και παει για rma δικια του η ευθυνη :>
AnimaTronic Ιούλιος 25, 2008 #12 Ιούλιος 25, 2008 (γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη στο άνοιγμα? ): Ισως η δυσκολοτερη, στο ανοιγμα, συσκευασια ever. Πηρα πριν μια εβδομαδα τον αντιστοιχο στα 160 GB και χρειαστηκα ενα τεταρτο να ανοιξω τη συσκευασια. Δοκιμασα ψαλιδια, πριονια, κοπιδια, αναπτηρες κλπ. Κατα τα αλλα, ο Passport πολυ βολικος και αρκετα γρηγορος στη μεταφορα δεδομενων. Πολυ ωραιο review Racer !!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.