Jump to content

πρόβλημα με ghost s.o.s.

AGRIMI

Recommended Posts

λοιπόν αγαπητοί labites. πήρα ghost από έναν σκληρό και με έβγαλε error στο 5 dvd εκ των οποίων το σύνολο είναι 8 και σταμάτησε. ο δίσκος μετά το ghost από την γκαντεμιά μου χτύπησε. μέσα από το ghost δεν μπορώ να δω τα μισοτελειωμένα αρχεία. τα αρχεία είναι διδακτορικού και καίγομαι να σωθούν. είναι πολύ σημαντικά και τα χρειάζομαι άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο. σας παρακαλώ πολύ πέστε οποιαδήποτε ιδέα όσο κουλή και να είναι. αν χρειαστεί να ξημεροβραδιάζω μέρες ολόκληρες για οποιαδήποτε ιδέα είμαι διατεθημένος να το κάνω. το μόνο που ελπίζω είναι τααρχεία να βρίσκονται στα dvd. παιδιά πέστε μου ιδέες. σαςευχαριστώ πάρα πολύ εκ' των προτέρων.

αν είμαι σε λάθος thread να μεταφερθεί(δεν το πολυέψαξα από το άγχος μου)

Αν σου είναι εύκολο δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο drive πάνω μήπως καταφέρει να το διαβάσει το dvd. Τα nec της εποχής εκείνης τουλάχιστον δε φημίζονταν για το ταλέντο τους στην ανάγνωση.

δεν κατάλαβες. τα dvd δισκάκια είναι με κατάληξη gho(ghost) τα οποία αν δεν τελειώσουν για να δημιουργηθεί στο τελευταίο το image η πλήρη επαναλειτουργία τους τότε το πρόγραμμα ghost δεν μπορεί να τα επαναφέρει από κατάληξη gho σε ολόκληρα αρχεία(είναι σαν συμπιεσμένα και δεν μπορείς να τα απόσυμπιέσης). απλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοιχτούν τα μη τελειωμένα gho και να παρθούν τα αρχεία που σώθηκαν μπας και είναι μέσα αυτά που θέλω να ειπωθή.

κι εγώ δεν βρίσκω προγράμματα στο νετ ή δεν googlaro σωστά. παντως βρήκα μία λύση η οποία αν εφαρμοστεί θα την ποστάρω απλά εσείς συνεχίστε να μου δίνεται ιδέες.

Πρέπει να το ξεκινήσεις με κάποιο διακόπτη που γράφει το link που πόσταρα παραπάνω για να προσπαθήσει να ανοίξει τα αρχεία *.gho που του δώσεις χωρίς να σου ζητήσει κάτι.

τελικά τα αρχεία δεν σώνονται. έκανα image to diks μέσα από το ghost και μετά τα τράβηξα από τον σκληρό με scavenger και ένα άλλο πρόγραμμα αλλά τίποτα. τα αρχεία υπάρχουν αλλά δεν ανοίγουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.