Frostbyte Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Αρχες αυτου του μηνα, αποφασησα να βαλω υδροψυξη στο κουτακι μου και ετσι ειπα να κανω μια παραγκελια για τα αντιστοιχα εξαρτηματακια απο το Πλαισιο. Παιρνω τηλεφωνο και μιλαω με μια κοπελα απο τα κεντρικα και δινω την παραγκελια.. Με ενημερωνει οτι το reservoir δεν βρησκεται σε διαθεσιμοτητα και οτι θα με παρει τηλεφωνο να μου δωσει τον κωδικο παραγγελιας, οταν θα εχει ολα τα εξαρτηματα στη διαθεση της για να τα στειλει στο καταστημα της Ζαϊμης. (Σε αυτη τη φαση την ρωτησα εαν μπορει να τα στειλει καπου αλλου, στο καταστημα της Κηφισιας πχ, και μου ειπε οτι θα πρεπει αναγκαστικα να τα παρω απο το Tuning store στη Ζαϊμη)Εμ παση περιπτωση, περιμενω περιπου μια βδομαδουλα και την Τεταρτη (9/7/2008) μεσημερι μου σκαει μηνυμα στο κινητο με τον κωδικο παραγκελιας, την τιμη και ενα τηλεφωνο για επικοινωνια.. Την ιδια μερα κατεβαινω Ζαϊμη (απο Διονυσο) για να παω να παρω τα εξαρτηματα, μιλαω με τον υπαλληλο εκει περα και με ενημερωνει οτι δεν εχει κανενα απο τα προϊοντα της παραγκελιας διαθεσημα στο καταστημα παρα μονο το QuadCore Insert, επισης μου ανεφερε οτι δεν υπηρχε σε διαθεσιμοτητα το ψυγειο (Swiftech MCR320) απο τα κεντρικα και οτι η παραγκελια μου ηταν ακομη ανοιχτη σαν προσφορα και δεν ειχανε "ξεκλειδωθει" τα προϊοντα για την παραγκελια. Πηρα τηλεφωνο αμεσως την κοπελια στην οποια εδωσα την παραγκελια, η οποια επεμενε οτι τα προϊοντα ητανε διαθεσιμα οταν μου εστειλε το μηνυμα και ετσι εδωσα το κινητο στον υπαλληλο του καταστηματως να "συνενοηθουνε", να τελιωνουμε με το story.. Πριν φυγω απο το καταστημα εδωσα το νουμερο του κινητου μου τηλεφωνου, για να με ενημερωσουνε, οπως ειπαν, την επομενη μερα..Πεμπτη (10/7/2008) περιμενω, περιμενω, κανενα τηλεφωνο.. Λεω θα παρω αυριο, ας μην τους τα πρηξω παλι..Παρασκευη (11/7/2008) παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα και ζηταω την κοπελια που ειχαμε κανει την παραγκελια, την ρωταω εαν ειχαμε καποιο νεοτερο, γιατι ειχανε αναφερει οτι θα με ενημερωνανε απο το καταστημα/κεντρικα την Πεμπτη, αλλα δεν επικοινωνησε κανενας μαζι μου.. Με βαζει στην αναμονη και μιλαει με τον υπαλληλο που ειχα συνενοηθει τις προαλλες, υστερα μιλαει μαζι μου και μου λεει οτι θα σας ενημερωσουμε απο βδομαδα.. ($%@#$@#$)Την επομενη Δευτερα (14/7/2008) ημουν καπως ανυπομονος και αποφασησα να παρω ενα τηλεφωνο να μαθω τι γινεται επιτελους, γιατι δεν με ειχανε ενημερωσει. Παιρνω λοιπον τηλεφωνο και για καλη μου τυχη μιλαω με τον υπευθηνο του καταστηματως, τον ρωτησα να τσεκαρει την παραγκελια και να μου πει εαν τα προιοντα ειναι διαθεσιμα και μου ανταποκριθηκε θετικα.. Κατεβαινω λοιπον για δευτερη φορα στη Ζαϊμη για να παρω τα εν λογω προϊοντα. Και εκει διαπιστωνω οτι μου φερνει τα μισα πραγματα απ' οτι παραγκειλα.. Του λεω, για να δω λιγο την παραγκελια, και μετ' εκπληξεως παρατηρω οτι καποιος ειχε βγαλει τα μισα πραγματα απο την παραγκελια (!)Με τα πολλα πολλα, του δινω εγω την λιστα με τα πραγματα που θελω και τα ειχε ολα εκει, εκτος απο την αντλια (Swiftech MCP655). Τον ρωταω ποτε θα την φερουνε και μου απανταει οτι δεν εχουνε καποια ημερομηνια και μου δινει την καρτα του να τον παρω τηλεφωνο τελος της βδομαδας μηπως εχουμε καποια εξελιξη.. Ετσι φευγω δευτερη φορα απο το καταστημα μη-ικανοποιημενος (γιατι ναι μεν τα πηρα ολα, αλλα δεν μπορω να λειτουργισω το κυκλομα χωρις την αντλια)Παρασκευη (18/7/2008) παιρνω τηλεφωνο στη Ζαϊμη και ζηταω τον υπεθυνο του καταστηματως, ο οποιος με ενημερωνει οτι ακομη δεν υπηρξε καποιο νεοτερο απο την αντλια. Σε αυτο το σημειο τον ρωτησα εαν θα συνεχισουνε να την φερνουνε γενικα και εισεπραξα θετικη απαντηση, ετσι μου ειπε να παρω απο δευτερα να δω τι γινεται..Δευτερα (21/7/2008) παιρνω τηλεφωνο για ακομη μια φορα στη Ζαϊμη, ζηταω παλι τον υπεθυνο του καταστηματος και απευθηνω την ιδια ερωτηση που ρωτησα την τελευταια φορα που μιλησαμε.. Μου ανεφερε οτι δεν την ειχανε στο καταστημα εκεινη τη στιγμη, αλλα οτι την περιμενουνε μεσα στη βδομαδα να 'ρθει.. Ωραια λεω θα παρω τηλεφωνο ξανα μεσα στη βδομαδα..Σημερα, Πεμπτη (24/7/2008) παιρνω παλι τηλεφωνο, ζηταω τον υπευθυνο και ξαναρωταω παλι.. Ή απαντηση? Δεν εχει ερθει και δεν εχουμε ημερομηνια για το ποτε θα ερθει.. Τον ρωταω εαν υπαρχει περιπτωση να την φερει μεχρι το Σαββατο γιατι φευγω για Κρητη την Κυριακη και μου απανταει λογικα οχι..--Περιμενω στην αρχη μια βδομαδα να "ρθει" το reservoir και μολις μου λενε οτι ειναι ολα εκει, κατεβαινω τσαμπα στη Ζαϊμη απο του διαολου τη μανα (Διονυσο) για να δω οτι δεν υπαρχει τιποτα στο καταστημα.. Επειτα απο μερικες μερες ασυνενοησιας μεταξυ των υπαλληλων του Πλαισιου και συνεχως να πεταει ο ενας το "μπαλακι" στον αλλο για το "μπερδεμα" αποφασιζω να παρω την κατασταση στα χερια μου και κατεβαινω δευτερη φορα στη Ζαϊμη να παρω τα πραγματα και ειμαι τωρα δυο βδομαδες με τα εξαρτηματα στο χερι και ακομη αντλια δεν εχω δει.. Το Πλαισιο και οι συνενοησεις τους.. Whatever..Εσεις στη θεση μου πως θα αντιδρουσατε?(Παρακαλω τους admins/moderators να συνχωρεσουνε το μικρο μου rant, επειδη ητανε κατι που ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου)
Artist_ Ιούλιος 24, 2008 #2 Ιούλιος 24, 2008 είσαι μικρός και θα μάθεις. Δεν παρακαλάμε για τα προϊόντα. Δεν τα έχουν εκεί ? κανένα πρόβλημα, παραγγελία από εξωτερικό αν δεν υπάρχουν σε κάποιο άλλο μαγαζί. Θα έρθουν πολύ ποιο γρήγορα.Το ίδιο σκηνικό έλαβα και εγώ πριν κανα μήνα από γνωστό μαγαζί για ένα gpu water block.Ε δεν έκατσα να σκάσω και τώρα το έχω στα χέρια μου από αγορά εκ Γερμανίας.Ήρθε ποιο γρήγορα απ' ότι αν το παράγγελνα απο εδώ και φυσικά ποιο φτηνά.Και τώρα με βάζεις σε σκέψεις γιατί και εγώ έχω παραγγείλει την ίδια αντλία από την προηγούμενη παρασκευή και ακόμα δεν την έχω πάρει.
racer Ιούλιος 24, 2008 #3 Ιούλιος 24, 2008 Και εγώ έχω κάνει μεγάλη παραγγελία και μόνο αυτή λείπει..
Frostbyte Ιούλιος 24, 2008 Author #4 Ιούλιος 24, 2008 είσαι μικρός και θα μάθεις. Δεν παρακαλάμε για τα προϊόντα. Δεν τα έχουν εκεί ? κανένα πρόβλημα, παραγγελία από εξωτερικό αν δεν υπάρχουν σε κάποιο άλλο μαγαζί. Θα έρθουν πολύ ποιο γρήγορα.Το ίδιο σκηνικό έλαβα και εγώ πριν κανα μήνα από γνωστό μαγαζί για ένα gpu water block.Ε δεν έκατσα να σκάσω και τώρα το έχω στα χέρια μου από αγορά εκ Γερμανίας.Ήρθε ποιο γρήγορα απ' ότι αν το παράγγελνα απο εδώ και φυσικά ποιο φτηνά.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πιστοτικη και ουτε ενδιαφερομαι να βγαλω.. Οποτε παραγκελια απο εξωτερικο is out of the question.Πιο πολυ με εξοργισε το γεγονος οτι με διαβεβαιωσανε οτι μεσα σε αυτη τη βδομαδα θα την ειχανε και σημερα που πηρα τηλεφωνο μου λεγανε αλλα.. Την κολοκυθια θα παιζουμε? Ενα μηνα τωρα προσπαθω να "αγορασω" το W/C και συνεχεια κατι γινετε με αυτους.. Φανταστειτε να μην ειχα μπει στον κοπο να παρω τοσα τηλεφωνα και να εκανα την παραγκελια απλα απο το net.. Αλλα ντι αλλων θα μου στελνανε..Και τώρα με βάζεις σε σκέψεις γιατί και εγώ έχω παραγγείλει την ίδια αντλία από την προηγούμενη παρασκευή και ακόμα δεν την έχω πάρει.Και εγώ έχω κάνει μεγάλη παραγγελία και μόνο αυτή λείπει..Good to know οτι δεν ειμαι ο μονος.. Αλλα τι στο καλο κανουνε.. Γινεται να εχει τοση ζητηση και κανουνε μηνα να τη φερουνε (ουτε για prepaid card του WoW δεν περιμενα τοσο στη ζωη μου), ενω στο site αναγραφει παραδωση εντως 72 ωρων (aka 3 μερες)? Μας δουλευουνε? Τι να πω..
Artist_ Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 Αχ και ακόμα δεν έπιασαν η ζέστες.Από την προηγούμενη πέμπτη έκανα την παραγγελία και μάταια περίμενα να την παραλάβω. Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν υπάρχει και θα κοιτάξουν από τον προμηθευτή τους να παραλάβουν, δηλαδή σε 10-15 μέρες. Το διαθέσιμο σε 72 ώρες που γράφει το site είναι για τους ανυποψίαστους. Άλλα λέω, αφού με έστειλαν μήνυμα, για να δω τι γράφει...Προκειμένου να δρομολογηθεί η παραγγελία σας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να σας δρομολογήσουμε το προϊόν και να παραλάβετε σε 72 ώρες. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ...Για μισό λεπτό, αφού κάνω την παραγγελία μέσω internet, πρέπει να σας πάρω και τηλέφωνο? Μπας και είναι καινούργιο κόλπο για τα προϊόντα που δεν τα έχουν σε στοκ?Εγώ την κοπέλα την ενημέρωσα ότι θα ψάξω και από αλλού και όποιος μου την φέρει πρώτος.
Frostbyte Ιούλιος 25, 2008 Author #6 Ιούλιος 25, 2008 Από την προηγούμενη πέμπτη έκανα την παραγγελία και μάταια περίμενα να την παραλάβω. Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν υπάρχει και θα κοιτάξουν από τον προμηθευτή τους να παραλάβουν, δηλαδή σε 10-15 μέρες.Χμ, εγω οταν πηγα 2η φορα στο καταστημα της Ζαϊμης, μου ειχε πει οτι επρεπε να την ειχε ιδη την αντλια στο καταστημα και απλα ειχε καθηστερισει. Και απο τοτε πανε δυο βδομαδες ιδη.. Δηλαδη πρεπει να περιμενουμε μηνα και να τους παρακαλαμε να τη φερουνε? Για μισό λεπτό, αφού κάνω την παραγγελία μέσω internet, πρέπει να σας πάρω και τηλέφωνο? Μπας και είναι καινούργιο κόλπο για τα προϊόντα που δεν τα έχουν σε στοκ?Εγώ την κοπέλα την ενημέρωσα ότι θα ψάξω και από αλλού και όποιος μου την φέρει πρώτος.Κι εγω παντως σημερα κοιταζα και στο checkmate για την αντλια.. Δυστηχως δεν απαντουσανε στο τηλεφωνο για να δω ποτε εχουνε αυτοι παραλαβη.. Θα δοκιμασω παλι αυριο..
fotme Ιούλιος 26, 2008 #7 Ιούλιος 26, 2008 johnνy αυτα συμβαινουν παντου ανα τον κοσμο, μην σε νοιαζει...αν δεν ερθει, τραβα απο checkmate, εχουνε αντλιες.
Artist_ Ιούλιος 26, 2008 #8 Ιούλιος 26, 2008 τα τηλέφωνα πάντως δεν τα σηκώνουν. θα έφυγαν για διακοπές.
AGRIMI Ιούλιος 26, 2008 #9 Ιούλιος 26, 2008 γενικώς αυτόν τον καιρό δεν υπάρχουν μεγάλα αποθέματα γιατί πολλές εταιρείες κλείνουν για άδειες. είναι γενικώς ένα μπάχαλο. από μέσα σεπτεμβρίου επιστρέφουν όλα στις κανονικές τους καταστάσεις. εδώ πήρα την επίσημη αντιπροσωπεία της toshiba και μου είπαν ότι αν στείλω τώρα ένα labtop θα το πάρω μέσα στον σεπτέμβρη. τουλάχιστον μου το είπαν στα ίσα αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που δουλεύω σε κατάστημα υπολογιστών
Frostbyte Αύγουστος 5, 2008 Author #10 Αύγουστος 5, 2008 Πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε οτι ειχανε 6 τεμαχια στο καταστημα.. Ε, επιτελους και μετα απο 3 βδομαδες στο περιμενε, εφτιαξα την υδροψυξουλα μου.. Photos coming soon στο αντιστοιχο thread.. Κουκλι μου βγηκε! :lock: ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.