Jump to content

9950 ή 6400 ?

QQman

Recommended Posts

Για να μην δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις: Εσβησες δηλαδή τον υπολογιστή τη στιγμή που πέρναγε το καινούριο bios (τη στιγμή που πέρναγε έτσι ? Ούτε πριν αρχίσει ούτε αφού τέλειωσε) και δεν έπαθε τίποτα ? Αφού έμεινε στη μέση! Μήπως είχε dual bios η μητρική και δεν το γνώριζες ?

Οχι ειχε ενα bios με chip nvidia570!Την εβαλα να κανει update ειχε φτασει γυρω 40% και τον εκλεισα(ηθελα ΡΜΑ)!Τον ανοιξα και πηρε back up το bios απο τον σκληρο!Και δουλευε μια χαρα:D

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2539

Θα το δοκιμασω και ο θεος βοηθος, αν μας κανει καμια τσαχπινια τοτε θα χουμε mortal combat με e-shop....

Ρε μαν, κατεβασε το Asus Updater και κατεβασε και το τελευταιο Bios αρχειο. Φωρτωσε το στον upater (μεσα απο τα Windows). Μιλαμε εχω αλλαξει ετσι καμια 10αρια Bios με 100% επιτυχια σε μια Asus M3A.

Παιδια τον εβαλα, αλλα οι θερμοκρασιες μου φαινονται πολυ ψηλες, σε idle σε stock χρονισμους με zalman 9700 εχω 48c, φυσιολογικη ?

Καιει πολυ αυτος ο cpu παντος... Ειναι και καλοκαιρακι... με τι ρευμα ειναι?

Ολα stock, 1.29v.

Παιδια τον εβαλα, αλλα οι θερμοκρασιες μου φαινονται πολυ ψηλες, σε idle σε stock χρονισμους με zalman 9700 εχω 48c, φυσιολογικη ?

με cool n qιuet?Παντως να ξερεις οτι οι ψυκτρες δε ψυχουν,αλλα προσπαθουν να εξισωσουν τη θερμοτητα του cpu με του περιβαλλοντος

οι πιο καλες το κανουν πιο αποτελεσματικα τα wc ακομα περισσοτερο

Το cool n' quiet το χω κλειστο αλλα και παλι, γιαυτο περνουμαι aftermarket coolers για καλυτερη ψυξη δοκιμασα την stock ψυκτρα και ειχα 33c....μαλλον η zalman παραδιδει πνευμα...

Ηθελα την asus triton 79 αλλα το e-shop ξεμεινε :(, τα χρηματα δεν ειναι και τοσο μεγαλο θεμα αν ειναι να δωσω λεφτα να δωσω για κατι καλυτερο γιαυτο λεω να περιμενω την v8 :D

αυτη ειναι καλυτερη!

η μονη που την ξεπερναει ειναι η thermalright 120

και την coolermaster v8 ?

Σε idle έχω 49c και full πάει στα 59c ενω το δωμάτιο μου έχει 30c+.Γενικά η cpu πετάει

Όσο για την μητρική δεν σύνάντησα κανένα πρόβλημα. Το μόνο που με ενοχλεί ειναι πως οι μνήμες θέλουν΄δικό τους ανεμιστήρα για να πάνε στα 1066. Με τον όρο δικο τους έχω ανοιχτό το κουτί και έχω έναν μεγάλο ανεμηστύρα να τις φυσάει, μόλις τον κλείσω μουρλένοντe στα error. Στα 800 παίζουν μια χαρά

Σε idle έχω 49c και full πάει στα 59c ενω το δωμάτιο μου έχει 30c+.Γενικά η cpu πετάει

Όσο για την μητρική δεν σύνάντησα κανένα πρόβλημα. Το μόνο που με ενοχλεί ειναι πως οι μνήμες θέλουν΄δικό τους ανεμιστήρα για να πάνε στα 1066. Με τον όρο δικο τους έχω ανοιχτό το κουτί και έχω έναν μεγάλο ανεμηστύρα να τις φυσάει, μόλις τον κλείσω μουρλένοντe στα error. Στα 800 παίζουν μια χαρά

Bάλε ένα τέτοιο να ξεμπερδεύεις!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554012

Πόσο ρεύμα δίνεις στις μνήμες και σε τι timings με 1066mhz?

Όταν είναι στα 800 παίζουν μια χαρά με 1.80V 5-5-5-18. η OCZ λεέι πως παίζουν στα 1000 με 2.1V 5-5-5-18. Δοκίμασα στα 1066 με 2.4 και 7-7-7 και πάλι χωρίς ανεμηστύρα είχα error, επαιξα με τα volt εώς αυτή την τιμή για να δω μήπως κάτσει κάπου καλά,τίποτα όμως. Παραπάνω volt δεν δίνων μην μου μείνουν στο χέρι.To μόνο που μένει είναι να τις δοκιμάσω σε άλλη μητρική για να ξέρω αν δουλεύουν στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε να ξέρω που να κατευθηνθώ μητρική ή μνήμες.

Δοκίμασα και 2.1V 4-4-4 στα 800 αλλά πάλι τα ίδια. Θα περιμενω τπ Φθινοπορο.

Για την μητρική σου έχουν ακουστεί τέτοια συμπτώματα με τις μνήμες!!! Κάποτε που έστεινα έναν phenom για ένα φιλαράκι και τον έστειλα στο e-shop για να αγοράσει τα parts του είπαν ότι η μητρική αυτή είχε προβλήματα με τις μνήμες!! Για τον λόγο αυτό πήρε και την αντιστοιχη dq6 της GIGA!

Ψαξτο λίγο και με άλλες μνήμες να δεις!

Δες και για κανένα νεότερο bios! Είχε βγει αν θυμάμαι ένα που όπως έλεγαν διόρθωνε κάτι τέτοιες ασυμβατότητες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.