QQman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Ψαχνω για καινουργιο επεξ. και ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο, η διαφορα τιμης τους ειναι περιπου 20 ευρω νομμιζω.Τον υπολογιστη τον εχω για encoding,office, browsing και κανα παιχνιδακη.Για την χρηση που τον εχω τι θα ειναι καλυτερο να παρω ?
ProPitsiriko$ Ιούλιος 24, 2008 #2 Ιούλιος 24, 2008 9950...πιο καινιουργιος..και καλυτερος...clockαρει και σχετικα καλυτερα απο ολους τους αλους amd cpu...για περισσοτερες πληροφοριες θα περιμενεις απο τους amd owners:fun:
Kostas007 Ιούλιος 24, 2008 #3 Ιούλιος 24, 2008 9950 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ο αλλος ειναι τραγικοςειναι ενας 6000 τσιτωμενος.
cabdik Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 κι εγω πιστευω στον 9950. οπως και να το κανεις ειναι ο πιο νεος επεξεργαστης!!
MADKiller7 Ιούλιος 25, 2008 #7 Ιούλιος 25, 2008 9950 .2 εξτρα πυρηνες για +20 ευρω ,ουτε καν να το σκεφτεις :tw: ,επρεπε να τον εχεις παρει πριν ακομα κανεις θεμα για να ρωτησεις.
QQman Ιούλιος 29, 2008 Author #15 Ιούλιος 29, 2008 Δεν τον εχω βαλει γιατι θελει bios update και αν πεχτει καμια μαμακια το mobo το χω αγορασει απο e-shop και απο αυτα που διαβαζω φοβαμαι να κανω το update γιατι μετα ποιος το αλλαζει :cry:, μαλλον θα τον παω πισω να παρω καποιον που υποστηριζει με αυτο το bios
stylejohn Ιούλιος 29, 2008 #16 Ιούλιος 29, 2008 Τι ειναι αυτα που λες?Κανε update!Το Asus M3A32-MVP DELUXE WIFI-AP πως το δουλευεις δηλαδη?Εδω με 4800 θελει το τελευταιο bios για να δουλεψει καλα!
QQman Ιούλιος 29, 2008 Author #17 Ιούλιος 29, 2008 Τι ειναι αυτα που λες?Κανε update!Το Asus M3A32-MVP DELUXE WIFI-AP πως το δουλευεις δηλαδη?Εδω με 4800 θελει το τελευταιο bios για να δουλεψει καλα!Και αν γινει μλκια τι κανω με e-shop ? :nuke:
stylejohn Ιούλιος 29, 2008 #18 Ιούλιος 29, 2008 Φιλε μου δεν ξερω τι λενε οι αλλοι!Εμενα μου εχοyν αλλαξει εναν cpu και μια vga!Αλλα δεν θα κατσουμε να μιλαμε για το RMA του e-shop!Και τον 6000 να βαλεις παλι δεν θα δουλευει καλα!Και στην τελικη γιατι να παθει κατι?Οι ιδιες οι εταιριες των MB βγαζουν update για bios και λενε στους πελατες τους να τα αλλαζουν!Το μονο που μπορει να σε χαλασει θα ειναι να κανει διακοπη η ΔΕΗ!Αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανει ζημια(Εγω εκλεισα επιτηδες το PSU σε μια Gigabyte καθως εκανα update και δουλευε μια χαρα μετα)!Τωρα αν δεν θελεις να βελτιωσεις την mb σου δεν μπορω να σου πω κατι αλλο!
JohnG85 Ιούλιος 29, 2008 #19 Ιούλιος 29, 2008 Φιλε μου δεν ξερω τι λενε οι αλλοι!Εμενα μου εχοyν αλλαξει εναν cpu και μια vga!Αλλα δεν θα κατσουμε να μιλαμε για το RMA του e-shop!Και τον 6000 να βαλεις παλι δεν θα δουλευει καλα!Και στην τελικη γιατι να παθει κατι?Οι ιδιες οι εταιριες των MB βγαζουν update για bios και λενε στους πελατες τους να τα αλλαζουν!Το μονο που μπορει να σε χαλασει θα ειναι να κανει διακοπη η ΔΕΗ!Αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανει ζημια(Εγω εκλεισα επιτηδες το PSU σε μια Gigabyte καθως εκανα update και δουλευε μια χαρα μετα)!Τωρα αν δεν θελεις να βελτιωσεις την mb σου δεν μπορω να σου πω κατι αλλο!Για να μην δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις: Εσβησες δηλαδή τον υπολογιστή τη στιγμή που πέρναγε το καινούριο bios (τη στιγμή που πέρναγε έτσι ? Ούτε πριν αρχίσει ούτε αφού τέλειωσε) και δεν έπαθε τίποτα ? Αφού έμεινε στη μέση! Μήπως είχε dual bios η μητρική και δεν το γνώριζες ?
Kostas007 Ιούλιος 29, 2008 #20 Ιούλιος 29, 2008 σχεδον ολες οι μητρικες εχουν διπλο bios...περνα το καινουριο bios σε ενα στικακι,και μπες στο προγραμμα που εχει στo bios οταν ξεκιναει και καντο απο κει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.