Jump to content

DFI moboz στην Ελλαδα

ea6gka

Recommended Posts

Καλα και λογω του οτι καπου καποτε (μπορει να) εγιναν για ενα χρονικο διαστημα πολλα rma συγκεκριμενων μοντελων αποφασισαν ολα τα καταστηματα να μην ξαναφερουν;

Κατω το καρτελ της Στουρναρη!

DFI UT P35 -> DFI UT P35 -> DFI LT X48

για να βρώ μία που να δουλεύει :whistle2:

Jmicron/windows bios update/hdd incompatibilities...τα προβλήματα

βέβαια δεν ξαναγυρνάω σε άλλη εταιρία

(κάρτα ήχου της προκοπής, φοβερό recovery απο failed overclock, rock stable, ΑΠΑΙΧΤΟ support, σοβαρό software)

Χοντρικά αυτό που μου έχει χαραχθεί στην μνήμη από τότε :p ήταν ότι βασικά γύριζαν , τουλάχιστον 1 φορά, σχεδόν όλες εκτός από αυτές που είχαν καταλήξει σε πολύ ‘επιδέξιους ποπούς’.

Και αυτό ήταν που συνέβαινε τελικά. Η μητρική ήταν απλά αστέρι, η καλύτερη στην εποχή της. Απλά δεν ήταν για τον μέσο χρήστη.

Για Θεσσαλονίκη που θυμάμαι, 5-6 γνώστες του αθλήματος που την είχαν, τις είχαν αλλάξει τα φώτα, ό,τι θες κάνανε.

Ε, μόλις τα έβλεπε αυτά κανένας επίδοξος Dr Hardware, την έπαιρνε, την γέμιζε "Auto", κι εκείνη του ανταπέδιδε με no POST :hehe:

thanx , κοιταμε δλδ απο αγγλιες και γερμανιες

Ξάδερφε, 27 Αυγούστου, να φέρω τίποτις;

κ εγώ μπορώ να πω, αν κ όχι hardcore overclocker, ότι οι dfi είναι μακράν οι καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει, ειδικά με την asus που εχω τώρα είναι η μέρα με τη νύχτα.

πραγματικά κρίμα που η ICFX3200 πέθανε ξαφνικά... η NF4 ήταν απλά κορυφή

Στο site της DFI λέει για distributor την Quest. Εστειλα mail σε Quest και παρόλο που έχουν το σήμα της DFI στις "αντιπροσωπίες" τους μου απάντησαν ότι πάνε χρόνια και καιροί που σταμάτησαν. Ότι νά'ναι δηλαδή.....

Αναφέρουν ακόμη μια εταιρία στην Ελλάδα αλλά το site της είναι υπο κατασκευή. Ίσως ψήνεται κάτι....

Στο site της DFI λέει για distributor την Quest. Εστειλα mail σε Quest και παρόλο που έχουν το σήμα της DFI στις "αντιπροσωπίες" τους μου απάντησαν ότι πάνε χρόνια και καιροί που σταμάτησαν. Ότι νά'ναι δηλαδή.....

Αναφέρουν ακόμη μια εταιρία στην Ελλάδα αλλά το site της είναι υπο κατασκευή. Ίσως ψήνεται κάτι....

σου απαντησαν ?

παιξε ΠΡΟΤΟ

:tongue:αυτή θέλω Θείε αυτή θέλω:http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-046-DF

:hehe::hehe:

Μόνο μία PCIe x1 ??!!!! Άσε έτσι όπως τις βάζουν, τη μία την τρώει η VGA διπλού slot. Έχω και μια TV σε PCIe να βάλω....

Θα ήθελα το layout της ASUS P5Q Pro.

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1

- Intel® CoreTM2 Quad and Intel® CoreTM2 Duo

- Supports Intel Enhanced Memory 64 Technology (EMT64T)

- Supports Enhanced Intel SpeedStep Technology (EIST)

- Supports Intel Hyper-Threading Technology

- Supports 1600/1333/1066/800MHz FSB

- Northbridge: Intel X48 Express chipset (with Intel Fast Memory Access technology)

- Southbridge: Intel ICH9R

- Four 240-pin DDR2 DIMM sockets DDR2 667/800 MHz dual channel

- 2 PCI Express (Gen 2) x16 slots (PCIE 1 and PCIE 3):hehe: :hehe: :hehe:

- 2-way CrossFire at x16/x16 bandwidth:hehe: :hehe:

- 1 PCI Express x4 slot (PCIE 2)

- 3 PCI slots

- Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output

- Marvell 88E8053 PCIE Gigabit LAN controller

- Supports up to 2 UltraDMA 33/66/100Mbps IDE devices

- Supports up to 6 SATA devices SATA speed up to 3Gb/s RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and RAID 5

Σωστός! Όχι μόνο έχει αλλά τις έχει και σωστά βαλμένες. Η 2η 16άρα ανάμεσα στις PCI. Μόνο που ξεφεύγει λίγο η τιμή. Θα προτειμούσα P45 με μία 16άρα γύρω στα 110 euro. Προχτές είχε σε stock. Τώρα τελείωσαν.

Έχει παραγγείλει κανείς hardware από εξωτερικό (Ευρώπη)?

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.