Jump to content

DFI moboz στην Ελλαδα

ea6gka

Recommended Posts

RMA οι NF4?

2 πέρασαν από τα χέρια μου (Ultra-D και eXpert) και 2 SLI-D έβαλα σε φίλους μου,

κι απ' όσο ξέρω, ακόμη παίζουν άψογα, στα 250+ FSΒ τόσα χρόνια όλες.

Αλήθεια είχαν μεγάλο ποσοστό RMA?

RMA οι NF4?

2 πέρασαν από τα χέρια μου (Ultra-D και eXpert) και 2 SLI-D έβαλα σε φίλους μου,

κι απ' όσο ξέρω, ακόμη παίζουν άψογα, στα 250+ FSΒ τόσα χρόνια όλες.

Αλήθεια είχαν μεγάλο ποσοστό RMA?

Εχουν περασει ή 6 ή 7 απο τα χερια μου (Ultra-D, SLI-DR, Expert). Οι 4 ηταν σκυλια ... ειναι σε φιλους και ουτε ενα προβλημα απο την μερα που στηθηκε το μηχανημα. Οι υπολοιπες 2-3 απειρα προβληματα ... την μια την ειχα κανει RMA στον SPC , δεν ξερω αν το θυμαται :hehe:

Συριε :) ,

η nf4 ηταν οντως σκυλος εκεινη που δεν ηθελε κανεις να ακουει περι dfi ηταν η nf2 ultraB εκεινη ηταν εφιαλτης για το καναλι :D

edit> παντως εδω που τα λεμε δεν ητανε λιγες οι nf4 που καιγοντουσαν γιατι δεν 300αριζαν με τα tccd..

Ενας γνωστος που ειχα απο DFI μου ειχε πει πως παιζει πρόβλημα με τα μη green κλπ σε χωρες της Ε.Ε δεν ξερω ομως το κατα ποσο ισχυει αυτο...

Παντως υπαρχουν κατι καλα μαγαζακια Γερμανια με πολύ καλές τιμες που βγαίνουν μαζι με τα εξοδα οσο θα ηταν στην ελληνική αγορά. Δεν εχω λινκ τωρα γιατι δεν ειμαι σπιτι :(

Μ'αρέσει που φέρνετε όλοι σαν παράδειγμα τις 2-3-4 DFI που περάσανε από τα χέρια σας...

spc, πόσες DFI περάσανε από τα δικά σου χέρια είπαμε; :hehe:

Lolen

Αυτό ακριβώς.

Θυμάμαι είχαμε κάνει ολόκληρη ιστορία για να τις φέρουμε και μετά από λίγο καιρό (και χωρίς καν το rma να έχει βγάλει όλα τα δόντια του :p), αν θυμάμαι καλά, είχε απομακρυνθεί ο υπεύθυνος product manager που είχε συνδράμει στο έγκλημα (μετά έμαθα ότι κατέληξε καστανάς :p)

Απλώς να πω ότι το ποσοστό RMA ήταν εξαιρετικό (πρέπει να ξεπερνούσε σίγουρα το 33% - μην πω και πολύ παραπάνω).

Χοντρικά αυτό που μου έχει χαραχθεί στην μνήμη από τότε :p ήταν ότι βασικά γύριζαν , τουλάχιστον 1 φορά, σχεδόν όλες εκτός από αυτές που είχαν καταλήξει σε πολύ ‘επιδέξιους ποπούς’.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.