ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 εχουμε μαλωσει με τα DFI στο τοπο μας ή τι γινεται? που μπορω να βρω πλεον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Φίλε, δυστυχώς κανένα κατάστημα δεν έχει πλέον DFI. Δεν ξέρω αν μπορούν τα multi xtreme να φέρουν με παράγγελία.Δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Το Pc store στην στουρνάρη φέρνει dfi κάπου κάπου.Αν θες τράβα ρώτα.ΥΓ: Εγώ έχω dfi νια νια :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Aυτήν που έχεις, την έχει ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 24, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Aυτήν που έχεις, την έχει ήδη , εκει που εισαι ημουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 , εκει που εισαι ημουν Και δω που ειμαι θα έρθεις :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 http://www.fyrogenis-energy.gr/ η μόνη επίσημη αντιπροσωπεία πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Aυτήν που έχεις, την έχει ήδη dude...σαν να προκειται περι γκομενας το λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Θυμούμενος τα rma της θρυλικής nf4, δεν αδικώ τους αντιπροσώπους που δεν θέλουν να τις ακούνε πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 RMA οι NF4?2 πέρασαν από τα χέρια μου (Ultra-D και eXpert) και 2 SLI-D έβαλα σε φίλους μου,κι απ' όσο ξέρω, ακόμη παίζουν άψογα, στα 250+ FSΒ τόσα χρόνια όλες.Αλήθεια είχαν μεγάλο ποσοστό RMA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 RMA οι NF4?2 πέρασαν από τα χέρια μου (Ultra-D και eXpert) και 2 SLI-D έβαλα σε φίλους μου, κι απ' όσο ξέρω, ακόμη παίζουν άψογα, στα 250+ FSΒ τόσα χρόνια όλες. Αλήθεια είχαν μεγάλο ποσοστό RMA? Εχουν περασει ή 6 ή 7 απο τα χερια μου (Ultra-D, SLI-DR, Expert). Οι 4 ηταν σκυλια ... ειναι σε φιλους και ουτε ενα προβλημα απο την μερα που στηθηκε το μηχανημα. Οι υπολοιπες 2-3 απειρα προβληματα ... την μια την ειχα κανει RMA στον SPC , δεν ξερω αν το θυμαται Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Συριε , η nf4 ηταν οντως σκυλος εκεινη που δεν ηθελε κανεις να ακουει περι dfi ηταν η nf2 ultraB εκεινη ηταν εφιαλτης για το καναλι edit> παντως εδω που τα λεμε δεν ητανε λιγες οι nf4 που καιγοντουσαν γιατι δεν 300αριζαν με τα tccd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Δυο NF4 που εχω παρει για φιλους και μια για μενα ολες δουλευουν ρολοι εδω και 3 χρονια overclocked. Απλα η καλυτερη μητρικη ολων το εποχων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 26, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Ενας γνωστος που ειχα απο DFI μου ειχε πει πως παιζει πρόβλημα με τα μη green κλπ σε χωρες της Ε.Ε δεν ξερω ομως το κατα ποσο ισχυει αυτο... Παντως υπαρχουν κατι καλα μαγαζακια Γερμανια με πολύ καλές τιμες που βγαίνουν μαζι με τα εξοδα οσο θα ηταν στην ελληνική αγορά. Δεν εχω λινκ τωρα γιατι δεν ειμαι σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 26, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 DFI.... I like! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 26, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Είχα δει μια dfi lanparty στα multirama Χανιά.Bέβαια μάλλον είναι παλιά και έχουν να ανανεώσουν την τιμή της από την εποχή του Νώε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 26, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Μ'αρέσει που φέρνετε όλοι σαν παράδειγμα τις 2-3-4 DFI που περάσανε από τα χέρια σας... spc, πόσες DFI περάσανε από τα δικά σου χέρια είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 26, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Μ'αρέσει που φέρνετε όλοι σαν παράδειγμα τις 2-3-4 DFI που περάσανε από τα χέρια σας...spc, πόσες DFI περάσανε από τα δικά σου χέρια είπαμε; Lolen Αυτό ακριβώς. Θυμάμαι είχαμε κάνει ολόκληρη ιστορία για να τις φέρουμε και μετά από λίγο καιρό (και χωρίς καν το rma να έχει βγάλει όλα τα δόντια του ), αν θυμάμαι καλά, είχε απομακρυνθεί ο υπεύθυνος product manager που είχε συνδράμει στο έγκλημα (μετά έμαθα ότι κατέληξε καστανάς ) Απλώς να πω ότι το ποσοστό RMA ήταν εξαιρετικό (πρέπει να ξεπερνούσε σίγουρα το 33% - μην πω και πολύ παραπάνω). Χοντρικά αυτό που μου έχει χαραχθεί στην μνήμη από τότε ήταν ότι βασικά γύριζαν , τουλάχιστον 1 φορά, σχεδόν όλες εκτός από αυτές που είχαν καταλήξει σε πολύ ‘επιδέξιους ποπούς’. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Ιούλιος 26, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Έχω τέσσερις και είναι κάτι παραπάνω από άψογες...Όλες NF4 και έτη φωτός καλύτερες από τις ASUS που έχω.:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιούλιος 26, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 το θέμα είναι ότι εμείς οι dfi funs δεν βρίσκουμε καμία στην Ελλάδα πλέον............... ωραιο threadaki αγαπητε ea6gka :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.