ison Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Επειδη τα ξενον που εχω στο αμαξι παρεδωσαν πνευμα μαλλον (τα ballast για να ειμαι πιο συγκεκριμενος) αποφασισα να παρω αλλα ποιοτικοτερα.Η ερωτηση μου ειναι α) Ποια ? Να κοιταξω σε ιδιαιτερες μαρκες ?β) Απο που? Ξερετε κανενα μαγαζι που να τα τοποθετει κιολας?γ) Οτιδηποτε εμπειρια εχετε απο το συγκεκριμενο θεμα ...ευπροσδεκτηΥΓ Το αμαξι ειναι ενα C2 VTS του 2005. (ΜΚΙ μοντελο)
Spyrious Ιούλιος 24, 2008 #2 Ιούλιος 24, 2008 Το c2 έχει H4.Υπάρχουν 2 λύσεις.Bi Xenon και απλά (Xenon μόνο η μεσαία σκάλα).Τα απλά τώρα βγαίνουν σε 2 πάλι τύπους.Ο παλιος και πιο απλός είναι να χάσεις την μεγάλη σκάλα και να έχει μόνο μεσαία.Ο άλλος είναι να έχεις xenon στν μεσαία και αλογόνου στην μεγάλη.Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πάς στην λύση Bi Xenon.Τελευταίως είναι της μόδας και τα 55watt χενον έναντι του κλασσικού 35watt.35watt σου είναι αρκετά.Αππλά να ξέρεις κάτι.Τα xenon με τον προβολέα που έχουν τα περισσότερα αυτοκίνητα από την μάνα τους,δεν αποδίδουν τα μέγιστα γιατί ανακλάται η δέσμη στον προβολέα με αποτέλεσμα να στραβώνεις και τους άλλους οδηγούς.Όχι πάντα βέβαια.Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις προβολέα με projector.Mε φακό δηλαδή.Τώρα υπάρχει και το θέμα της θερμοκρασίας της λάμπας xenon>Βγαίνουν απο 4000κ μέχρι 10000 και 12000.Όσο πιο λίγα τόσο πιο λευκό το φως και όσο πιο πολλά γίνεται μωβ.Εγώ προτιμώ τα περίπου 6000 με 8000 το πολύ.Απο ποιότητα υπάρχου πάρα πολλά τώρα.Philips,Hella κτλ.Ρώτα σε όσο πιο πολλά μαγαζιά μπορείς.Για την τοποθέτηση δεν είναι δύσκολη,αλλά αναλόγως το αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστεί τίποτα μικρομετατροπές.Εγώ πρωσοπικά έβαλα 2 κιτ απο ebay.Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και λειτουργούν περίπου 8+ μήνες απροβλημάτιστα.http://www.xenonhellas.gr/http://www.xenonshow.gr/
KoMM Ιούλιος 24, 2008 #3 Ιούλιος 24, 2008 Εγώ πρόσφατα ζήτησα απ το συνεργείο που είχα πάει για σερβις να μου βάλουν χενον στους προβολείς και με συμβούλεψαν να μη το κάνω γιατί αργούν σχετικά (μερικά " ) να ανάψουν σε φουλ ενταση και επίσης αυτο που με παραξένεψε είναι ότι μου είπαν ότι η αστυνομία σε γράφει.Τι ισχύει τελικά;
ison Ιούλιος 24, 2008 Author #4 Ιούλιος 24, 2008 Βασικα ξενον εχω και τωρα αλλα πρεπει να ειναι λιγο μαπε γιατι δεν νιωθω οτι κανουν και την τρελη διαφορα.Ευχαριστω για τα Info μαλλον σε bi xenon θα παω αν βαλω και στους 6000Κ.Το θεμα ειναι εχεις καμια ιδεα για μαγαζι με καλο μαστορα και ποιοτικα προιοντα? Αυτα που μου εβαλες στο Link τα εχω δει.
fotme Ιούλιος 25, 2008 #5 Ιούλιος 25, 2008 Νομιζω ο φραγμας ειχει ανοιξει ενα thread με ομοαδικη για xenon, ρωτα τον μια θα γνωριζει.
ison Ιούλιος 26, 2008 Author #6 Ιούλιος 26, 2008 Νομιζω ο φραγμας ειχει ανοιξει ενα thread με ομοαδικη για xenon, ρωτα τον μια θα γνωριζει.Χμμ στο search δεν μου εβγαλε τπτ..θα του στειλω πμ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.