ChSin7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Κατέβασα και εγκατέστησα στα ΧΡ το Windows Search 4.0 (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/desktopsearch/default.mspx) Αποτέλεσμα 1? Πολύ γρήγορο search, ειδικά στα emails που έχω στο Outlook Express (πάνω από 5 GB σε emails τα οποία δεν περιέχουν pics, mp3s, videos). Με το που γράφεις την(τις) φράση/λέξεις έχεις και αποτέλεσμα πρίν πατήσεις enter. :happy2: Αποτέλεσμα 2 ? Η αντιγραφή αρχείων από network locations αργεί, κάνοντας click στον Explorer δεν ανοίγει το ίδιο γρήγορα με πρίν. Το Indexing πήρε ώρες. Το σύστημα έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ ανταποκρίνεται όπως πριν την εγκατάσταση του Windows Search 4.0. Το έχετε δοκιμάσει ? Παρατηρήσεις στα δικά σας συστήματα ? Μου φαίνεται ότι η MS θα κάνει τα ΧΡ το ίδιο "γρήγορα" με τα Vista μπας και μας ωθήσει έτσι στο upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Κι εγώ πάω να τα βάλω winxp_eng_sp3 και μου βγάζει αυτό. Ξέρει κανείς τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 To εγκατέστησε κανείς αυτό σε XP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούλιος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 To εγκατέστησε κανείς αυτό σε XP ? Όρεξη για μπελάδες έχεις; Είπαμε για τα Windows 7 πάμε απευθείας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούλιος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Όρεξη για μπελάδες έχεις; Είπαμε για τα Windows 7 πάμε απευθείας! Τι σχέση έχουν τα Win7 με το search στα WinΧΡ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Κι εγώ πάω να τα βάλω winxp_eng_sp3 και μου βγάζει αυτό. Ξέρει κανείς τίποτα;Έλεγξες αν τρέχει το terminal services απο τα services; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούλιος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Τι σχέση έχουν τα Win7 με το search στα WinΧΡ ? Μια χαρά είναι τα XP με το SP3. Δε βάζω τίποτα που μπορεί να τα κάνει Vista light Αν εξαιρέσεις ότι είναι ταχύτητο και εύχρηστο στην αναζήτηση email (αν έχεις πάρα πολλά) δεν νομίζω ότι προσφέρει και πολλά. Αυτός που έχει τακτοποιημένα τα πράγματα του δε το χρειάζεται, οπότε γιατί να επιβαρύνει το pc του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 to seaech φιλε μου ειναι εργαλειο σου λυνει τα χερια, ιδιως αν ψαχνεις mail κτλ. Το θεμα ειναι γιατι αργει? ChSin7 ολοτο συστημα ειναι πιο αργο? μηπως δεν εχει ολοκληρωσει το indexing? εχεις δοκιμασει να κλεισεις το search να δεις διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Σε γενικές γραμμές έχω παρατηρήσει οτι vista με indexing ανοιχτό και windows search έχουν αρκετή καθυστέρηση όταν χρειάζεσαι δουλειά στο δίσκο. Κατά κάποιο τρόπο είναι σα να μη σταματάει ο δίσκος να δουλεύει ποτέ. Απενεργοποιόντας το στα συστήματα που ήταν ανοιχτό η απόκριση του συστήματος άλλαξε εμφανέστατα. Τώρα πάει ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Αν κάποιος κάνει συνεχώς search τότε μπορώ να πω ότι η θυσία που κάνεις για να έχεις γρήγορο search αξίζει. Σε κάθε άλλη περίπτωση προτιμώ να περιμένω λιγάκι παραπάνω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούλιος 25, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 Ναι έτσι φαίνεται, απενεργοποιώντας το service και κάνοντας reboot μου δίνει την "αίσθηση του ελαφρώς ταχύτερου desktop", αν μπορώ να το περιγράψω σωστά. Το indexing έχει τελειώσει (όπως λέει το Windows Search Indexing Status). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Έλεγξες αν τρέχει το terminal services απο τα services; Δεν το βλέπω να υπάρχει καν στα services. Βέβαια την έκδοση αυτή την είχα πετσοκόψει αρκετά με το n-lite, αλλά δεν θυμάμαι να 'χα κόψει services Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 26, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 Έβαλα το search 4 σε XP με SP3. Κλασικά ξεκίνησε να κάνει indexing. Επειδή όμως σπάνια χρησιμοποιώ win search (τις λίγες φορές που το θέλω με βολεύει ο Commander) και επειδή ότι δεν χρειάζεται το κόβω, έπεσε stop από τα services. H μόνη περίπτωση να το χρειαστώ είναι αν φτιάξω κανένα site με SQL Server και full text search οπότε στη φάση development θα το ενεργοποιήσω, όπως έκανα και με το παλιό indexing. Αν το χρειάζεστε μπορείτε να περιορίσετε τα folders στα οποία κάνει indexing ώστε να ελαφρύνει λίγο γιατι κακά τα ψέματα, το indexing είναι βαριά δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.