Jump to content

360 vs ps3! πάλι!

iaveris

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

blu-ray

windows support [lan(media)]

games μονο για το ps3 (GT5, God od War, κλπ)

Divx

καλυτερα hardware με μελλον

αφου αυτα που εχει ειναι αυτα που θελω τοτε γιατι το XBOΧ ειναι καλυτερο και ειναι και "Νομος"?

(sebastian συγκεντρωσου)

blu-ray

Divx

αφου αυτα που εχει ειναι αυτα που θελω τοτε γιατι το XBOΧ ειναι καλυτερο και ειναι και "Νομος"?

(sebastian συγκεντρωσου)

δεν χρειαζεσαι το blu-ray. οταν θα εχουν βγει ταινιες θα βγει addon για το xbox.

τα games μονο για το xbox ειναι πολυ περισσοτερα . εως τωρα ειναι 104 και μπορεις να τα βρεις εδω ( http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games )

το xbox παιζει πλεον ανετα divx.

οσον αφορα το hardware θα το πω για πολλοστη φορα. το ps3 εχει μεν καλυτερο hardware στα χαρτια αλλα ΔΕΝ μπορει να κανει καλυτερα παιχνιδια καποιος απο το xbox 360 γιατι ειναι απιστευτα δυσκολο να τα προγραμματισει. μπες youtube ή gamespot και θα δεις οτι τα περισσοτερα παιχνιδια οταν βγαινουν και στις δυο κονσολες στο μεν xbox εχουν καλυτερα γραφικα. το μηχανημα της microsoft εχει εκδοση των windows σχεδιασμενη για τον ευκολο προγραμματισμο παιχνιδιων.

καλα το αν χρειάζεσαι ή όχι το BR είναι σχετικό.... όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή το ps3 έχει ενώ το xbox όχι...

μην ξεχνάτε πάντως ότι το xbox είναι περισσότερο καιρό στην αγορά (1+ χρόνο) οπότε και περισσότερα παιχνίδια υπάρχουν αλλά και οι developers έχουν περισσότερη εμπειρία/άνεση να γράψουν παιχνίδια...

blu-ray

Divx

(sebastian συγκεντρωσου)

ωραια ολα αυτα αλλα ειναι αχριστα....το συστημα τα κανω ολα πετσοκομμενα ποτε δεν μου αρεσε!

pc για δουλειες και gaming

χβοχ 360 hardcore gaming

ps3.....-> σκεπασμενο με σεμενακι και κανενα ξεσκονησμα καλο ειναι!

ΝΟΜΟΣ! και οσο για τα bluray βαρεθηκα να τρεχω απο video club σαν το ζητουλα! Serverακι και bluray σπιτι σε 8 ωρες! Απλα πραγματα!

καλα το αν χρειάζεσαι ή όχι το BR είναι σχετικό.... όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή το ps3 έχει ενώ το xbox όχι...

η αληθεια ειναι σχετικη! το αν χρειαζεσαι blu-ray δεν ειναι!

πολυ πιο ευκολα βρισκεις σημερα την ταινια που θες σε hd στο νετ παρα στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου.

οταν θα γινει το αντιθετο οπως ειπε και η microsoft σε ανεπισημες δηλωσεις θα βγαλει add on

Seb, μήπως τα μπέρδεψες λίγο ή μου φαίνεται?

Τι ακριβώς "hardcore" θα κάνεις στο ΧΒΟΧ?

ΧΒΟΧ LIVE λιωνω φιλαρακο, η καλυτερη υπηρεσια EVER παιδες! Pc για κενανα fps και στρατηγικης!

ναι ενώ στο pc δεν έχει internet για "hardcore" gaming...μόνο το xbox360 έχει αυτό το προνόμιο :p

Με την μορφη που στο εχει δωσει η microsoft ειναι απλα πολυ μπροστα...προσωπικα προτειμω χιλιες φορες το Live του 360 απο το απροσωπο pc net!

Λιωνω με online κυριως HALO 3, GEARS OF WAR , PGR 4, FORZA 2, FIFA 2008, NBA 2K8, GRID, GTA4, NINJA GAIDEN 2 αυτα ειναι τα τελευταια που λιωνω!

Και τωρα τελευταια πηρα και το condemend 2 .ΚΟΛΑΣΗ παιχνιδι!

ΑΛΛΑ ΤΟ GEARS OF WAR με την παρεα μου πεφτει τρελο χασαπιδι!

To online gaming του Xbox360 ειναι παρα πολυ καλο ... οσοι δεν το εχετε δοκιμασει χανετε! Οχι πως στο pc δεν ειναι παρομοια η εμπειρια αλλα στο Xbox360 ειναι και για τον ασχετο που ασχολειται με consoles σχετικα ευκολη διαδικασια. Kai με το Headset γινεται πολυ απολαυστικο το gaming

Επειδη εχω φιλους και με xbox360 και με PS3 πιο πολυ βλεπω να χαιρονται το μηχανημα αυτοι που εχουν xbox360 παρα αυτοι με το PS3. Οσο για hackerιες κλπ το xbox360 ειναι αιωνες μπροστα ...

Πηρα και εγω ενα Elite πριν λιγες μερες και οπου να ναι θα κλεβω λιγο χρονο να παιζω Ninja Gaiden 2 με το οποιο ειμαι αρρωστος κυριολεκτικα

Με την μορφη που στο εχει δωσει η microsoft ειναι απλα πολυ μπροστα...προσωπικα προτειμω χιλιες φορες το Live του 360 απο το απροσωπο pc net!

Ο-k, όπως το προτιμάς. Γι αυτό τα νετ καφέ είναι γεμάτα κονσόλες :hehe:

(και headset παίρνουν σχεδόν όλα τα PC Games πλέον, απλά το ΧΒΟΧ είναι για τους "noob" που θέλουν το plug n play τους)

Λιωνω με online κυριως HALO 3, GEARS OF WAR , PGR 4, FORZA 2, FIFA 2008, NBA 2K8, GRID, GTA4, NINJA GAIDEN 2 αυτα ειναι τα τελευταια που λιωνω!

Και τωρα τελευταια πηρα και το condemend 2 .ΚΟΛΑΣΗ παιχνιδι!

ΑΛΛΑ ΤΟ GEARS OF WAR με την παρεα μου πεφτει τρελο χασαπιδι!

Όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις, μόνο hardcore gaming δεν είναι. Είναι βαριά ορολογία το hardcore gaming, μιλάμε για άτομα που παίζουν FPS με τη σκέψη, έχουν τα πιο legendary αντικείμενα στα MMO, έχουν χιλιάδες νίκες στα RTS και έχουν παίξει 350 φορές τα Baldur's Gate και Fallout ξανά και ξανά.

Αυτό που μου λες εσύ? Casual online gaming είναι, δε διαφέρει και πολύ από των PC.

Μάλιστα, απορώ πως κάθεσαι και παίζεις τα Shooters στο ΧΒΟΧ...

To online gaming του Xbox360 ειναι παρα πολυ καλο ... οσοι δεν το εχετε δοκιμασει χανετε! Οχι πως στο pc δεν ειναι παρομοια η εμπειρια αλλα στο Xbox360 ειναι και για τον ασχετο που ασχολειται με consoles σχετικα ευκολη διαδικασια. Kai με το Headset γινεται πολυ απολαυστικο το gaming

Επειδη εχω φιλους και με xbox360 και με PS3 πιο πολυ βλεπω να χαιρονται το μηχανημα αυτοι που εχουν xbox360 παρα αυτοι με το PS3. Οσο για hackerιες κλπ το xbox360 ειναι αιωνες μπροστα ...

Πηρα και εγω ενα Elite πριν λιγες μερες και οπου να ναι θα κλεβω λιγο χρονο να παιζω Ninja Gaiden 2 με το οποιο ειμαι αρρωστος κυριολεκτικα

A, μπραβο φιλαρακο, αυτα λεω και εγω! ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.