Jump to content

Vista + RAM

ExeliktikoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια τις προσεχείς μέρες θα αποκτήσω τον υπολογιστή που έχω στην υπογραφή μου...

Το ερωτημα μου ειναι... με λειτουργικο VISTA θα αντεξει το pc ? Η τα 2GB RAM αν και γρηγορου τύπου ( DDR3 PATRIOT VIPER SERIES 2GB KIT 1866MHz 8-8-8-24 1.9V), δεν θα επαρκουν? Απο φίλο ακουσα οτι τα VISTA χρησιμοποιουν με το που τα ανοιγεις 700mb απο τη ram....Επομενως έφτιαξα ενα καλο Pc η ένα Pc με ένα bottleneck που θα μου το γονατισει?:hmm:

Παιδια τις προσεχείς μέρες θα αποκτήσω τον υπολογιστή που έχω στην υπογραφή μου...

Το ερωτημα μου ειναι... με λειτουργικο VISTA θα αντεξει το pc ? Η τα 2GB RAM αν και γρηγορου τύπου ( DDR3 PATRIOT VIPER SERIES 2GB KIT 1866MHz 8-8-8-24 1.9V), δεν θα επαρκουν? Απο φίλο ακουσα οτι τα VISTA χρησιμοποιουν με το που τα ανοιγεις 700mb απο τη ram....Επομενως έφτιαξα ενα καλο Pc η ένα Pc με ένα bottleneck που θα μου το γονατισει?:hmm:

Μια χαρά θα είσαι. Τι PC είχες πριν;

Α! Και καλώς ήρθες στο TheLab! :baby:

Υπάρχει αισθητή διαφορά μεταξύ 2 και 4 γίγα. Διάβασε κανα tweak guide βγάλε ότι δε χρειάζεσαι και θα εισαι τουρμπο και με τα 2 γιγα.

Πριν ε? Χμμ....:happy2:

Για το μονο που ειμαι περίφανος ήταν το Case μου .POWERSTATION απο RECOM. Με αρκετο μονταρισμα πάνω του..

Κατα τα άλλα :

CPU: core 2 duo E6300

MOBO : ASUS P5VD2-MX

RAM: 2xDDR2 512 MB

VGA : nVidia 7600GS

HDD : 2x80GB SATA II BARACOUDA σε RAID 0 panta:cool:

COOLER : THERMALTAKE BIGWATER 735

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.