Jump to content

dtek FUSION v.2 cpu block

Louris7

Recommended Posts

Εχω το συγκεκριμενο block και θελω να μαθω με ποιο τροπο μπαινει και βγαινει πανω στη Mobo χωρις να χρειαζεται να την ξυλωσω ολη??

Κι εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι.. Αλλα δεν ξερω εαν το quick mount και τα pushpins ειναι τοσο αξιοπιστα οσο λενε.. After all, καλυτερη επαφη δεν θα κανει με τις βιδες? Επισης, απ' οτι διαβασα στις οδηγιες του block, το backplate εχει αυτοκολλητη ταινια, οποτε ακομη και αν αλλαξεις CPU δεν νομιζω να πεσει απο τη θεση του (αρκει να βιδωσεις τις βιδες ομοιoμορφα).

Κοιτα, ουτε εγω το εχω βαλει πανω στο mobo ακομη, γιατι περιμενω την αντλια απο ζαϊμη..

Απ' οτι ρωτησα ομως, ολοι μου λενε οτι θα κανει καλητερη επαφη βιδομενο, και σε σχεση με το quick mount, οτι θα δω 2-3 βαθμους κατω..

Εμενα με κοβω να πηγαινω για βιδομα.. Δε γαμιετ', μια φορα θα το βγαλω το mobo..

Βρε παιδια..μην παιζετε με αυτα..και βγαλουν καμια βλαβη..εφοσον σου δινει το backplate γιατι να μην το βαλεις ? 7-8 βιδουλες ειναι απο την μητρικη και την βγαζεις εξω..δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα...

Βαλτε το και σφιξτε το καλα διοτι το 1 ποδαρακι απο το δικο μου δεν ηταν καλα βιδωμενο απο το πλαισιο και αναγκαστικα να τα βγαλω ολα εξω...:innocent:

Μα ουτως ή αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω 10€ για 4 πλαστικα pushpins και ενα μεταλικο frame.. :p

Αν και δεν νομιζω οτι στο μελλον δεν θα μπορω να βιδωσω ενα αλλο block με το backplate του dtek..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.