Jump to content

WD Passport Essential

AnimaTronic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους. Προσφατα αγορασα εναν WD Passport Essential 160 GB. Το συνδεσα στο pc και δουλευει μια χαρα. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν το συνδεσω σε ενα extra καλωδιο που εχω και το χρησιμοποιω σαν επεκταση usb, δηλαδη ενα τετοιο

51t9hhlw39lhf685nmad.jpg

ο δισκος δεν λειτουργει. Δοκιμασα ολες τις usb της μητρικης μου, αλλα το προβλημα παραμενει.

-Απ'ευθειας συνδεση στη usb με το καλωδιο του Passport = OK

-Συνδεση του Passport στο παραπανω καλωδιο και στη συνεχεια στη usb = Προβλημα.

Δυστυχως δεν εχω αλλο τετοιο καλωδιο για να δω τι γινεται.

Λειτουργικο συστημα: Vista Home Premium.

Τα ιδια μου κανει και στο laptop με XP Pro SP2.

Κατα τα αλλα ο δισκος λειτουργει αψογα.

Εχετε καμια ιδεα τι παιζει?

...προφανώς δεν αρκεί το ρεύμα που φτάνει μέσω της προέκτασης...

Τι μήκος έχει η προέκταση σου?

@ Spanaks: Το καλωδιο ειναι μισο μετρο.

@ Racer: Και υποτιθεται οτι εκανα και search πριν ποσταρω :tomato:.

EDIT: Οποτε θα αρκεστω στο δικο του καλωδιακι. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια.

δεν φτάνει η τάση. υπάρχουν καλώδια τα οποία έχουν δύο εισόδους usb κι έτσι παίρνουν περισσότεροι τάση και παρέχουν 5v στην έξοδο. δοκιμασμένο σε 1.5 μέτρο. επίσης υπάρχουν usb καλώδια τον 15 ευρώ που έχουν καλύτερη κατασκευή και πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Να'σαι καλα φιλε AGRIMI για τις πληροφοριες. Θα κοιταξω να προμηθευτω μια επεκταση απο αυτες που αναφερεις. Σε ευχαριστω !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.