redbighunter Ιούλιος 23, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Χρειάστηκε να δείξεις τις φωτογραφίες? οχι! οταν τους τα παρεδωσα, τους πεταξα την μπιχτη για τις φωτο:whip:, και ουτε που μιλησαν! τα παρελαβαν στο μπαμ και την αλλη μερα ειχα τα καινουργια!:devil::devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 23, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ω τι τρόποι........ Μια χαρα ειναι ο τροπος μου.ουτε προσβαλω κανεναν ουτε τπτ.Οταν ομως εχει βουιξει το ιντερνετ για το RMA του eshop και οταν ενα μεγαλο ποσοστο του φορουμ μας εχει προβληματα με το εν λογω καταστημα..Ο κοσμος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να αγοραζει απο εκει , ποιος φταιει ; Σε καθε ποστ τα ιδια και τα ιδια...σε λιγο θα εχουμε subforum για το RMA του eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
jml Ιούλιος 24, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 καλημερα ,και γω σαν καταναλωτης του εν λογω καταστηματος και πολλων αλλων εχω την γνωμη οτι ο crio εχει δικιο εν μερει..δηλαδη το καταστημα το χρεως του οσο αναφορα το rma το εκανε.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ?ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΑΝΕ ΤΑ ΠΙΝΣ ΤΟY CPU. κατα την παραλαβη.και επειδη χωρις να προσβαλλω και κανενα και λαθη γινονται,δεν φταιει παντα το κα8ε ονοματος καταστημα αν εμεις κανουμε λαθη.σε μενα δεν εχει εχει τιπτ παρομοιο μιας και η αντικατασταση απο αυτο το καταστημα αφορουσε δισκους,ραμ και ενα εκτυπωτη.εμεις εδω στο φορουμ πιστευουμε ΕΣΕΝΑ αγαπητε crio αλλα μην ξεχνας οτι σαν πονηροι και μεις ελληνες(1ος εγω)κανουμε και τις πονηριες μας.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ γιατι εχω ενα πολυ κολλητο φιλο στο σε τετοιου ειδους καταστημα(σερβις) και εχω ακουσει παρα πολλα για μας τους καταναλωτες.μεχρι και απαιτηση αντικαταστασης για προιον που δεν ειχε αγοραστει απο καταστημα...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ απο το συγκεκριμενο καταστημα λογω του οτι πουλαει φτηνα και ειδικα στην επαρχια (οπου ειμαι και γω)εχω βρει διαφορες εως και 200 ευρω πανω σε αντικειμενο αξιας 95ε!!!!!(σε αλλο καταστημα 295ε!!!)με εκτιμησηπαντα φιλικα γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 24, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 @Gomar Άμα ψωνίζεις απο κάπου και δεν έχει εν γένει πρόβλημα γιατί να αλλάξεις.Ισα ίσα τα παλικάρια στην καληθέα που τα ψιλοξέρω απο τις αρκετές αγορές μου στεναχωρήθηκσν οταν τους το είπα.@jml Άμα είχα κάνει βλακεία απο μόνος μου δεν θα μίλαγα.Αλλά επειδή τα κοίταξα τα πινς και δεν ήτανε στραβωμένα ξέρω.Αύριο που θα πάω να την πάρω θα ανεβάσω και φωτό να μου πείτε την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 24, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Μόλις έστειλα e-mail στη γενική γραματεία καταναλωτή και στο ινκα.Να δω τωρα τι θα πουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 24, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Μπορεί κάποιος admin να βάλει Banner στην Κεντρική ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ E-CHOP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 24, 2008 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 καλη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 24, 2008 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 μακαρι να το βαλει.πληρωνω οσο οσο!μακρια ρε παιδια απο eshop μονο ψυκτρες και κανα ψιλολοι.τιποτα παραπανω.εγω ο παθων ειχα μια 7300gt καηκε την πηγα eshop,3 εβδομαδες να την ελεγξουν πιστωτικο με το στανιο μου το εδωσαν,πηρα μια 2600pro παω σπιτι χαλασμενη.παω παλι φωνες κακο τα λεφτα μου πισω τιποτα.2 εβδομαδες να ελεχθει η καρτα ζηταω πιστωτικο τιποτα.μετα απο καιρο απο φωνες,μου λενε θα σας δωσουμε 2600χτ.λεω οπως και την 2600pro την θελω fanlles.ενταξει.παω στουρναναρη και μου δινουν 2600χτ με ανεμιστηρα!μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι φωναζα μεσα στο μαγαζι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!δεν καταλαβαν χριστο.μετα αφου ηθελα να το παω δικαστικα,μου ειπαν θα μου δωσουν μια 2600 pro και οτι δεν γινεται να κανουν κατι αλλο.την πηρα και την πουλησα.παιρνω για ενα φιλο το mozart.παω σπιτι το ανοιγω το πορτακι ποτε εκλεινε ποτε δεν εκλεινε.επειδη ειχα δουλειες και επρεπε να το παω μενιδι το πηγα μετα απο 5 μερες.του λεω του πωλητη ειναι χαλασμενο.το κοιταει προσπαθει να δει το πορτακι γιατι δεν κλεινει παντα και μου λεει εσεις το χαλασατε απο κακη χρηση.:rant:ρε ανθρωπε του θεου το πηρα το εβγαλα και το πορτακι δεν εκλεινε.ειχα δουλειες και δεν το εφερα αμεσως πισω.μου λεει κακως.του λεω κοιταξε να δεις.βαση νομου σου επιστρεφω ενα προιον στην αρχικη του συσκευασια.το κουτι ειχε απλο σελοτειπ.οχι καμια ταινια περιεργη.μου λεει οχι δεν ειναι στην αρχικη του συσκευασια απο την στιγμη που εχει ανοιχτει.ρε ανθρωπε του λεω αν εμπενα μεσα και σου ελεγα οτι δεν το θελω πισω γιατι θελω να παρω κατι αλλο και το εβλεπες ετσι οπως το συσκευασα τι θα ελεγες?και εκει τα μασαγε.ηθελα να του χωσω κατι μπουκετα.μετα απο 1εβδομαδα μου εκοψαν πιστωτικο.ειναι για τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΛΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 24, 2008 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 @Gomar Άμα ψωνίζεις απο κάπου και δεν έχει εν γένει πρόβλημα γιατί να αλλάξεις.Ισα ίσα τα παλικάρια στην καληθέα που τα ψιλοξέρω απο τις αρκετές αγορές μου στεναχωρήθηκσν οταν τους το είπα.Πρεπει να σου τυχει δηλαδη κατι για να αλλαξεις καταστημα ;Δε σου φτανει ολα αυτα που υποτιθεται διαβαζεις εδω μεσα η και σε αλλα φορουμς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 24, 2008 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 ενα παιδι νομιζω εδω στο thelab το εγραψε νομιζω.πηγε την vga του για rma και του ειπαν οτι ειχεαν ξηλωθει τα serial τα αυτοκολητα απο κατω ενω αυτος ειπε οτι οταν παρεδωσε την καρτα ηταν επανω.γιαυτο και εγω οταν εδωσα την 7300gt ειπα στο πωλητη κοιταξε εδω!τα βλεπεις?ειναι επανω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 24, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 @gomarΜε την ίδια λογική όταν παίρνεις φαγητό απο ένα μαγαζί με άσχημο ποιότητα και δηλιτηριαστείς μην κάνεις καταγγελία ή παράπονο αν είναι γνωστό ότι είναι άσχημο ποιοτικά το μαγαζί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 24, 2008 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 σε εμενα γιατι δεν εχουν κανει ποτε κατι? μηπως φταιει η φατσα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 24, 2008 Author #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 σε εμενα γιατι δεν εχουν κανει ποτε κατι?μηπως φταιει η φατσα μου? Κάποτε έτυχε να λέω κι εγώ τις ίδιες ατάκες,αλλά θα σου κάτσει αν δεν προσέξεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 24, 2008 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 @gomarΜε την ίδια λογική όταν παίρνεις φαγητό απο ένα μαγαζί με άσχημο ποιότητα και δηλιτηριαστείς μην κάνεις καταγγελία ή παράπονο αν είναι γνωστό ότι είναι άσχημο ποιοτικά το μαγαζί......μην τα μπερδευεις φιλοςΤα πραγματα ειναι απλα.Ολοι εχουμε παραπονα απο καθε καταστημα.Και εγω παλια ειχα καποια προβληματα με το πλαισιο αλλα παρολα αυτα με αυτα που βλεπω απο δω και απο εκει και με αυτα που βλεπω σε προσωπικο επιπεδο με καλυπτουν και ετσι συνεχιζω να αγοραζω απο εκει.Με το eshop που αγοραζα παλια παλια , επειδη ηταν πιο φθηνο κλπ , δεν ειχα παραπονο..Σε τι να ειχα αλλωστε ; Στο οτι τους ζητησα gigabyte και μου φεραν asus ? αυτο ελειπε να φταναμε και σε αυτο το σημειο.Εξαλλου ΠΟΣΕΣ ειναι οι περιπτωσεις που επιστρεφεις κατι και ποσες ειναι που αγοραζεις;Οποτε,γνωριζοντας την κατασταση που επικρατει με το eshop και το RMA του , τοτε δε σου φταιει κανεις που συνεχιζεις και αγοραζεις εκει ασχετα με το ΟΣΕΣ φορες αν εχεις αγορασει και δεν ειχες παραπονο....Ελεος ρε παιδια τι το αναλυουμε τοσο;;Καθε λιγο και λιγακι βλεπουμε ποστ για το RMA και το eshop .ειναι δυσκολο να καταλαβουμε οτι ειναι ξεφτιλες ;;;;Ε δε καταλαβαινω γιατι υπαρχει κοσμος που συνεχιζει και αγοραζει απο εκει..Το λες και μονος σου..."Κάποτε έτυχε να λέω κι εγώ τις ίδιες ατάκες,αλλά θα σου κάτσει αν δεν προσέξεις......"Δηλαδη ο kostas007 που ξερει οτι συμβαινουν τοσα , γιατι να παει να προτιμησει το eshop? Αφου υπαρχει μεγαλο ποσοστο προβληματων , αργα η γρηγορα θα συμβει και σε σενα και 100% ευχαριστημενος αν εισαι μεχρι τωρα.Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jml Ιούλιος 24, 2008 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 @CRIO ειμαστε μαζι σου φιλε μου αλλα και γω και ο GoMaR εχουμε δικιο.Αν μπορεις και αν αντεχουν τα νευρα σου κανε οτι νομιμο να δικαιω8εις.Ισως στην αθηνα να υπαρχουν οι επιλογες του ΑΣΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΠΛΑ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΤΛ.Εδω στην επαρχια μιλαω για Ιεραπετρα(τερμα θεου δηλαδη)πιο γρηγορα παει χονκ κονκ παρα στην αθηνα!!!εγω χαρηκα που ανοιξε eshop γιατι πληρωναμε τα μαλιοκεφαλα μας και ουτε σερβις ουτε rma.οτι ηθελαν κανανε οι multirama και microland.τουλαχιστον τωρα ψωνιζουμε φτηνοτερα.ΠΑΝΤΩΣ εχω ακουσει παραπονα γενικα για ουκ ολιγα πολυκαταστηματα γενικα για το σερβις και το ρμα...Μηπως γενικα εχουν σφιξει τα λουρια με αποτελεσμα την ταλαιπωρια μας και μονο?ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ''ΤΥΧΕΙ''φιλικα πανταγιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιούλιος 24, 2008 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Εμενα μου εχει τυχει αλλο κουλο.Παιρνω 3850 τα χριστουγεννα,πηγαινω μεχρι το αμαξι,ανοιγω το κουτι,βλεπω την καρτα με σπασμενο το πλαστκο απο το ανεμηστερακι(χωρις να την βγαλω απο τη σακουλα της).Γυρναω οπως ειμαι,παω μεσα,του λεω δες.Μου λεει την εσπασες?Εισαι σοβαρος ρε λεω?2 βηματα εκανα,την ανοιξα και τη ειδα ετσι.Οχι εσυ την εσπασες επιτηδες λεει....παλι καλα ειχα αφησει τον αδερφο μου να πληρωσει,και περιμενε τα ρεστα.Ζηταω ολα τα λεφτα μου πισω,τους την αφηνω στην "μουρι",και λεω αυτα αλλου,σιγα μην ξαναψωνησω απο εσας.Τεληκα την πηρα απο πλαισιο κανονικα την καρτα.Απο eshop μονο ψιλολογια και πραγματα που δεν καταστραφοται ευκολα.και ασε που αρχησανε να τα χαλανε και με τις μεταφορες τωρα.Περιμενω 2-3 πραγματακια 2 βδομαδες τωρα(στο τηλεφωνο.λενε εφυγε το αυτοκινητο παντα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 24, 2008 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Οχι εσυ την εσπασες επιτηδες λεει.... Φοβεροί οι τύποι, respect!! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 24, 2008 Author #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Eυτυχώς πρόλαβες.Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.Να πάρεις τα πράγματα και να πεις θα σας πληρώσω σε τόσες μέρες όσες κάνετε να μου τα φέρεται.Θυμάμαι που το είχε κάνει ο πατέρας μου σε ένα τοπικό μαγαζί που έκαναν 3 μήνες να του φτιάξουν το αλυσοπρίονο!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιούλιος 24, 2008 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 χαχ...αυτο το εχω δει να το κανουνε αλλα δε το εχω δοκιμασει προσωπικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Ιούλιος 24, 2008 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Μπορεί κάποιος admin να βάλει Banner στην Κεντρική ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ E-CHOP?Φαντάζομαι το λες αστειευόμενος...Δεν παύει να είναι διαφήμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.