crio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Καλησπέρα.Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί έχουνε σπάσει τα νεύρα μου με το αναφερόμενο κατάστημα.Έχοντας κάνει πολλές αγορές απο εκεί και χωρίς να έχω ούτε ένα πρόβλημα είπα κι εγώ να παρω απο εκεί την καινούργια μου μητρική Asus p5k.Πήρα λοιπόν τη μητρική και δούλευε οκ.Παίρνω και την καινούργια μου cpu q6600 την βάζω και όλα ΟΚ.Μετά 2 βδομάδες χρήσης έιπα να παίξω λιγο κι εγώ αλλα πειράζοντας μόνο τη cpu και χωρίς να δώσω ρεύμα στη mobo.Τότε συνέβη το εξής περίεργο που ανέφερα στο ακόλουθο thread και η μητρική τράβαγε ρεύμα μεν αλλά δεν δούλευε το pc ή αν έπαερνε μπρος μετά απο 10"-15" κόλαγε.Την στέλνω λοιπόν για rma και την παραδίδω στο e-shop πάτρας την παρασκευή 18 ιουλίου 2008.Μου λένε λοιπόν ότι η μητρική θα είναι σάββατο πρωί αθήνα και θα ελεγθεί.Παίρνω τηλ το σάββατο και μουλένε δεν ήρθε.Την δευτέρα ξαναπαίρνω και μου λένε 'ηρθε αλλα θα ελεγθεί αύριο.Παίρνω χτες και μου λένε ότι η μητρική ελέγθηκε αλλα είναι εκτός εγγύησης αφού τα Pins του socket είναι στραβομένα (2-4 μου είπανε).Εγώ όμως όταν την έστειλα σίγουρα δεν είχε στραβομένα pins αφού αυτό μαζί με τους πικνωτλες της ήταν τα πρώτα πράγματα που είδα μόλις μου έκανε τα κολήματα η mobo και δεν είχε.Παίρνω ξανά σήμερα και μιλάω με τον υπάλληλο στο τηλ. και μου λέει ότι και εφόσον έφτασε σε αυτούς με στραβωμένα Pins δεν θα κάνουν τίποτα.Του εξηγώ ότι η Mobo αν είχε στραβομένα pins δεν θα δούλευε 2 βδομάδες ούτε θα άντεχε orthos-s&m για 4 ώρες έκαστο.Μου λέει λοιπόν ότι σε αυτή την περίπτωση να παραλάβω την μητρική και να ισιώσω εγώ μόνος μου τα pins και να την στείλω πάλι για rma να δούνε τι φταίει.Κουφάθηκα.(Μήπως να πάρω κολητήρι και να φτιάξω και τις κολήσεις επ'ευκαιρία?)Ξαναπαίρνω τώρα το απόγευμα και ζητάω να μηλίσω με τον τεχνικό που την είδε και μου λέει άλλος υπάλληλος ότι δεν θα γίνει αυτό γιατί δεν χρειάζεται αφού βλέπει ότι έχω λεει σταβομένα Pins.Εξηγώ πάλι απο την αρχή την ιστορία αλλα πάλι το ίδιο τροπάρι.Μα του λέω την χαλάτε και θα χάσω εγώ τα λεφτά μου?Και μου απαντά ότι εγώ τη χάλασα και ότι και να κάνω δεν θα γίνει αντικατάσταση....Τι μπορώ να κάνω εγώ να προστατευτώ?Δηλαδή τόση κοροϊδία?Όντας κα΄ποτε ένας απο τους υπέρμαχους του e-shop δηλώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψωνήσω απο εκεί ούτε ένα ανεμηστηράκι γιατί είναι πολύ ψέυτες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 καλα να παθετε που εξακολουθειτε και αγοραζετε απο το εν λογω καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 καλα να παθετε που εξακολουθειτε και αγοραζετε απο το εν λογω καταστημα :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Άνθρωποι είμαστε κύριε gomar λάθη κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 23, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Αυτή η ιστορία με τα στραβωμένα pins βλέπω έχει γίνει το best seller τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Τι να κάνω δηλαδή εγώ και ο κάθε καταναλωτής για να καλυφθεί απο τέτοια πράγματα?Εκτενη φωτογράφηση πριν την αποστολή τους και ύπαρξη μαρτύρων?Δεν είναι το θέμα των 90€ που έκανε η μητρική αλλά της κλεψιάς και της κοροϊδίας ποθ δεν την μπορώ.Ας μου λέγανε οκ θα την αλλάξουμε και εγώ είχα ήδη κανονίσει να πάρω απο εκεί την Rampage formula.Δηλαδή με το να γλητώσουν 90€ απο μένα θα σωθούνε?Ίσα ίσα χάνουμε πολύ περισσότερα απο μελλοντικές αγορές δικές μου αλλά και φίλων μου που θα τους αποτρέπω να ψωνήσουν απο εκεί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 23, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Αυτή η ιστορία με τα στραβωμένα pins βλέπω έχει γίνει το best seller τους. Φαντασου με ποσους ανυποψιαστους πελατες εχουν ξεμπερδεψει με αυτη τη δικαιολογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Τωρα τι να κάνω όμως???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούλιος 23, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Εγω στην θεση σου θα πηγαινα να την παραλαβω οπως σου ειπαν, θα ισιωνα τα pins θα εβαζα επανω στο socket του επεξεργαστη το προστατευτικο του και θα την γυρναγα πισω.Για να μην μπλεξω με επισημους αντιπροσωπους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Ιούλιος 23, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Eιμαι και εγω πελατης τους, αλλα ευτυχως μεχρι τωρα δεν μου ετυχε κατι.Παιρνω απο εκει πραγματα οχι μεγαλης αξιας.Αλλα η αληθεια ειναι οτι βρισκεις πραγματα, που δεν τα βρισκεις αλλου και μονο αυτα αγοραζω. Αγοραζω οτι δεν βρισκω στο πλαισιο και ειναι μικρης χρηματικης αξιας.Κατω των 100e. Εαν ειχα προβλημα με μια μνημη των 20e, δεν θα ασχολουμουνα καν.Θα επαιρνα καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 23, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Εγω αντιθετα θα σου ελεγα αμα θες να βγεις κερδισμενος απο αυτην την ιστορια να μπλεξεις και να κανεις οτι ειναι δυνατο να παρεις καινουρια P5K και μαλιστα αμα χρειαστει να εχεις και παρε δωσε με αντιπροσωπους. Σε καμια περιπτωση μην αφησεις την ιστορια να ξεχαστει. Εγω φιλε πραγματικα δεν εχω ψωνισει ποτε απο το e-shop και ουτε προκειται δεν μου αρεσει η ολη ιστορια οτι και καλα κανεις μεσω ιντερνετ την παραγγελια. Για μενα αυτα δεν ειναι μαγαζια... εχω ακουσει και αλλες αναλογες ιστοριες... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ CRIO ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!Και μην ξεχνας Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Tι εννοείς θα τη γύρναγες πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 23, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Θα προσπαθουσα να κανω οτι ειναι δυνατο ωστε να παρω αλλη P5K Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Κοιτάξτε.Δεν είναι το θέμα να πάρω τα λ7 ή τη μητρική.Έχω ήδη παραγγειλει την rampage απο πλαίσιο.Το λέω να δω τι μπορώ να κάνω νομικά και σαν καταναλωτής.Μόνο φωνή και τσακωμό????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 23, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 οχι τι φωνες και να χαλασεις τη ζαχαρενια σου , καταγγελιες σε ολους τους καταναλωτικους οργανισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιούλιος 23, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Για εμενα απλα δεν υπαρχει το e-shop με αυτα που εχω δει και βιωσει...ουτε στικακι λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 23, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Μα δεν σου ειπα να φωναξεις ρε συ εννοειται οτι πρεπει να κινηθεις νομικα βεβαια αν δεν βαριεσαι γιατι και εμεις σαν καταναλωτες εχουμε δικαιωματα...Τωρα με αυτο που εγινε ουτε παστα για τον cpu ουτε καν ανεμιστηρακι καλυτερα να βαλω παστα απο ζαχαροπλαστειο γιατι αμα παρω απο αυτους μπορει και να την βρω αδια και να τους πω ρε παιδια δεν εχει μεσα....και θα μου πουν αυτοι εσυ την τελειωσες... Δεν ξαναπατω εκει μεσα μονο αμα εχει 50C εξω θα μπω γιατι εχει καλα air-condition Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 23, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 παντως για φουρφουρια και ψυκτρες απλα ροκαρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 23, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Στο ινκα?Είδες ποτέ κανέναν να δικαιώνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούλιος 23, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Tι εννοείς θα τη γύρναγες πίσω?Εννοω να μην κρατησεις την μητρικη.Αν πλεον μπορεις να την επιστρεψεις στο e-shop και να την περασουν για ελεγχο, εχει καλός.Αλλιως εγω θα μιλαγα με αντιπροσωπους να δω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.