ManosRK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Είμαι πολύ ταραγμένος παίδες, μου κλέψανε το password και το username στο msn μόλις τώρα (και σε εναν φίλο μου το ίδιο) και μπαίνουνε τώρα και κάνουνε ότι θέλουνε!!!!!!Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πασσ ή πρέπει να αλλάξω account και να freezάρω το παλιό ???Σας παρακαλώ έχω ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Βοηθήστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 εδω λεει για forgot pass https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=10&ct=1216814375&rver=4.5.2130.0&wp=SAPI&wreply=https:%2F%2Faccount.live.com%2Fsummarypage.aspx%3Fmkt%3Den-us&lc=1033&id=38936 Ασε έμενα μου είχαν διαγράψει ολες τις επαφές μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 αν δεν έχεις βάλει backup email τότε δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Ιούλιος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 https://support.msn.com/default.aspx?mkt=el-gr&lc=1032 Αριστερά σου λέει αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Πάτα και μετά κάνεις login και στο 2ο σετάκι με επιλογές σου λέει για Κωδικό Πρόσβασης. Πατάς εκεί, το φτιάχνεις και είσαι οκ λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 23, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Μπες εδώ https://account.live.com/resetpassword.aspxαν δεν έχεις βάλει backup email τότε δεν μπορείς να κανείς τίποτα.Αν έχεις secret question μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Η αν εχεις δηλωσει προυπαρχοντα λογαριασμο κατα την εγγραφη αντι για δημιουργια νεου hotmail, πχ εγω εχω βαλει του gmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ok παιδια το βρήκα κάπου στα αριστερά στο μέιλ, Ευχαριστώ πολύ για τις τόσο άμεσες απαντήσεις σας Solved Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 23, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Είμαι πολύ ταραγμένος παίδες, μου κλέψανε το password και το username στο msn μόλις τώρα (και σε εναν φίλο μου το ίδιο) και μπαίνουνε τώρα και κάνουνε ότι θέλουνε!!!!!!Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πασσ ή πρέπει να αλλάξω account και να freezάρω το παλιό ??? Σας παρακαλώ έχω ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Βοηθήστε με Αλήθεια πως έγινε αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 BIG story θα σας την γράψς μετα...αλλά ο φίλος μου έχει aim και όχι msn οπότε το email του είναι αλλιώς, μήπως μπορείται να μου πείτε κια γι'αυτο μια βοήθεια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Ιούλιος 23, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 http://www.tech-faq.com/change-aim-password.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 OK παίδες ευχαριστώ για την βοήθεια. all problems solved!!!!!Το πως το έπαθα αυτό ?Λοιπόν ένας χαζός φίλος μου (για να μην πω τίποτα χειρότερο λολ) είχε πάρει ένα site σε κάποιο παράθυρο συνομιλίας στο msn απο έναν άγνωστο μάλλον και το άνοιξε.Αυτή η σελίδα του ζήτησε το username και το password για κάτι και αυτός ο ξαναλέω χαζός τα έδωσε και του τα έκλεψε αυτός που είχε το site. Σήμερα το πρωί μπήκε φαίνεται αυτός που του τα έκλεψε αλλά φαινόταν οφφ και μου την έδωσε κι εμένα κι εγώ, άλλος χαζός από εκεί, την άνοιξα, αφου σκέφτηκα γνωστός μου την έδωσε κάτι θα είναι, οπότε έκανα το ίδιο και μου τα έκλεψε κι εμένα. End of story lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 23, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Ε άρα δεν σας κλέψανε το password, το δώσατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 23, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Και πολυ ευκολα μάλιστα... edited. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Ε καλά όπως το βλέπει κανείς. Αυτός έφταιγε πιό πολύ που πάτησε πρώτος το λινκ και τα έδωσε. Κι εγώ βέβαια φταίω δεν λέω αλλά έχω ένα ψιλο-άλλοθι μιας και σκέφτηκα ότι αφού είναι κολλητός μου κάτι θα θέλει να δω, δεν μου πήγε το νιονιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 23, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ελεος ρε παιδια με αυτους τους ιους και τις σελιδες στο μσν...εμενα μου ρχονται καθε 3 λεπτα spam να μπω στη ταδε σελιδα και να ανοιξω το .rar με τις ταδε γυμνες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Εμένα να δείς ΛΟΛ Κάθε λίγο και λιγάκι παίρνω emails από τάχα μου Άραβες και λοιπούς Μεσανατολίτες που θέλουν να μοιραστούν μαζί μου την εταιρεία τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 23, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Παρ' όλα αυτά τη πάτησες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Ε αφού είπαμε πως έχει η κατάσταση μην τα ξαναλέμε. Πάντως σας εύχομαι να μην πάθετε τα ίδια μ'εμένα ΠΡΟΣΟΧΗ γενικότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 23, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 εμενα το gmail στελνει στις επαφες μου διαφορα emailsτι ειναι αυτο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Από Gmail εγώ δεν ξέρω γιατί δεν έχω, αλλά τι εννοείς με το "διάφορα" man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.