Jump to content

ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ?

samaritis

Recommended Posts

τι χρηματικό ποσό σκοπεύεις να ξοδέψεις?

σε ενδιαφέρει μελλοντικά w/c?

yeah δυστυχως δεν το ειχε στην σελίδα και δεν θυμόμουν το ακριβές μοντελο για να το πω... :p

τι χρηματικό ποσό σκοπεύεις να ξοδέψεις?

σε ενδιαφέρει μελλοντικά w/c?[/QUγυρω στα 110 ευρω.μπα δε νομιζω για w/c

Τα παραπάνω δηλαδή της ΝΖΧΤ δεν τα προτειμάτε και τόσο παιδιά έτσι?

Εψαχνα και γω για κουτι φτηνο πέρσυ και πήρα τι NZXT Trinity στα 80€. Απλά η κατασκευη δεν είναι και τόσο καλή(πολύ πλαστικόυρα). Εντάξει είναι όμορφο με παράθυρο και μπλε φωτισμό χωρίς βίδες στις κάρτες αλλά το μετάνιωσα

Ο αδερφός μου πήρε μετα απο 3 μήνες ένα Thermaltake(δεν θυμάμαι πιο) 95€ πολύ καλύτερο

Φιλέ το κουτί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, πήγαινε από κοντά δες τα και όποιο σ αρέσει πάρε

ναι υποκειμενικο ειναι αλλα να κανει και καμια δουλιτσα με τον αερα

καλα τα παραθυρα και οι μοστρες αλλα το κουτι εχει και εναν λογο

υπαρξης και λεγεται airflow

CoolerMaster Stacker .... 99 eurw .. kai apo ta kalytera koutia.. :)

Και εγώ αυτό θα έπαιρνα, αλλά μου έκατσε ένα πιστωτικό και δεν μπορούσα να αντισταθώ στο CosmosS.

Δεν ξέρω άν υπάρχει ακόμα κάπου το Gigabyte Aurora, αν σου αρέσουν τα φωτάκια...

Αλλά δεν νομίζω οτι θα βρείς καλύτερο κουτί απο το Stacker σε αυτά τα λεφτά !!!

Το κατατάσω στα καλύτερα κουτιά, αλλα απο θεμά αισθητικής υστερεί κατα την προσωπική μου άποψη. Βέβαια βελτιώνεται πάρα πολυ΄στην έκδοση που παίρνει σε όλη την πρόσοψη 12άρηδες fans και ειδικά με κόκκινα leds. Άν σε ενδιαφέρει ψάξε το λίγο...

+ οτι χωράει κυριολεκτικά τα πάντα...

Είναι κάτω απο το site του Plaisio γιατί δέν υπάρχει διαθέσιμο την συγκεκριμένη στιγμή.

Tip : Σιγά σιγά για να βρίσκεις αυτό ακριβώς που θές στο skroutz να ψάχνεις με part number γιατί τα part numbers θα πάιξουν πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.