Whitelighter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Λοιπόν. Εδώ και κανα μήνα παθαίνω το εξής πρόβλημα: Εκεί που είμαι ωραία και καλά στο internet, ξαφνικά παθαίνω disconnections. Με βγάζει από το internet δηλαδή, το φωτάκι του router ανάβει κόκκινο και το κάνω reset (το router) για να ξαανασυνδεθώ. Το modem/router είναι το Linksys WAG200G. Η σύνδεσή μου είναι 1Mbps FORTHnet. Θέλω να ξέρω αν και άλλοι με σύνδεση FORTHnet αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, ώστε να βγάλω το συμπέρασμα ότι φταίει το δίκτυο και να τους πάρω τηλέφωνο να τους ξεχ**ω. :fight: Αν εσείς που έχετε FORTHnet, δεν έχετε τέτοια προβλήματα, θα ψάξω να δω αν έχει πρόβλημα το modem/router μου. Αν και δε νομίζω, διότι αν είχε πρόβλημα μάλλον δε θα δούλευε καθόλου. Και δε νομίζω και να υπερχρησιμοποιείται και γι' αυτό να τρελαίνεται και να με αποσυνδέει, καθώς τώρα τελευταία δεν κατεβάζω τόσο όσο παλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Ιούλιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Το μηνα που περασε στη βορεια Ελλαδα επεσαν πολλα disconnects απο ολους τους παροχους. Δεν εχει τιποτα προβλημα το modem. Υπομονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Βαλε PPPoA / VC Mux και G.DMT αρχικα, δοκιμασε και G.Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιούλιος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Δοκίμασε και τα firmware που δίνει η 4nethttp://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitelighter Ιούλιος 23, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Το μηνα που περασε στη βορεια Ελλαδα επεσαν πολλα disconnects απο ολους τους παροχους. Δεν εχει τιποτα προβλημα το modem. Υπομονη.... Βόρεια Ελλάδα είμαι. Thanks για την πληροφορία. Ανακουφίστηκα, αν και δε θα 'πρεπε να είμαι χαρούμενος... Βαλε PPPoA / VC Mux και G.DMT αρχικα, δοκιμασε και G.Lite x0ax0ax0ax0ax0ax0a Δεν κατάλαβα τπτ. Sorry. Δοκίμασε και τα firmware που δίνει η 4nethttp://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 Ώπα, firmware upgrade; Καλό! Ευχαριστώ. Πάντως, αυτό που είπε ο Eaglenik φταίει με σιγουριά 85%. Αυτό, Eaglenik, σ' το είπαν γνωστοί σου της Βορείου Ελλάδος με FORTHnet συνδέσεις ή ανακοινώθηκε κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Μπες στη σελιδα του ρουτερ στο 192.168.1.1βαλε admin / admin για user / passΣτην πρωτη σελιδα που σε βγαζει δες:Encapsulation: PPPoAMultiplexing: VCDSL Modulation: D.dmtΤερμα κατω πατα save settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.