Jump to content



Disconnections από modem/router Linksys WAG200G


Whitelighter

Recommended Posts

Λοιπόν.

Εδώ και κανα μήνα παθαίνω το εξής πρόβλημα:

Εκεί που είμαι ωραία και καλά στο internet, ξαφνικά παθαίνω disconnections. Με βγάζει από το internet δηλαδή, το φωτάκι του router ανάβει κόκκινο και το κάνω reset (το router) για να ξαανασυνδεθώ. :slap:

Το modem/router είναι το Linksys WAG200G. Η σύνδεσή μου είναι 1Mbps FORTHnet.

Θέλω να ξέρω αν και άλλοι με σύνδεση FORTHnet αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, ώστε να βγάλω το συμπέρασμα ότι φταίει το δίκτυο και να τους πάρω τηλέφωνο να τους ξεχ**ω. :fight:

Αν εσείς που έχετε FORTHnet, δεν έχετε τέτοια προβλήματα, θα ψάξω να δω αν έχει πρόβλημα το modem/router μου. Αν και δε νομίζω, διότι αν είχε πρόβλημα μάλλον δε θα δούλευε καθόλου. Και δε νομίζω και να υπερχρησιμοποιείται και γι' αυτό να τρελαίνεται και να με αποσυνδέει, καθώς τώρα τελευταία δεν κατεβάζω τόσο όσο παλιά.

Link to comment
Share on other sites

Το μηνα που περασε στη βορεια Ελλαδα επεσαν πολλα disconnects απο ολους τους παροχους. Δεν εχει τιποτα προβλημα το modem. Υπομονη....

Βόρεια Ελλάδα είμαι. Thanks για την πληροφορία. Ανακουφίστηκα, αν και δε θα 'πρεπε να είμαι χαρούμενος... :getlost:

Βαλε PPPoA / VC Mux και G.DMT αρχικα, δοκιμασε και G.Lite

x0ax0ax0ax0ax0ax0a

Δεν κατάλαβα τπτ. Sorry.

Δοκίμασε και τα firmware που δίνει η 4net

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Ώπα, firmware upgrade; :hmm:

Καλό! Ευχαριστώ.

Πάντως, αυτό που είπε ο Eaglenik φταίει με σιγουριά 85%. Αυτό, Eaglenik, σ' το είπαν γνωστοί σου της Βορείου Ελλάδος με FORTHnet συνδέσεις ή ανακοινώθηκε κάπου;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.