Jump to content

Σεριφος... Τι ξερετε?

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φευγω για Σεριφο το Σαββατο και επειδη ουσιαστικα μονο εκει βρηκα δωματια και εισιτηρια, θελω να ξερω τι με περιμενει.

Ωραιο νησι?Καλες θαλασσες?

Αντε βρε μιληστε! :baby:

Καλες παραλίες (η Ψιλή Αμμος νομιζω ειναι η best του νησιού), 4-5 μαγαζιά για βράδυ ολα κάτω στην παραλια, ωραία η χώρα... Δεν μου άρεσε το γεγονός οτι ο κεντρικός δρόμος (ακόμα και τώρα όπως έμαθα) ειναι ακόμα χωματόδρομος. Δεν ειναι τόσο γραφικό οσο πχ η Σαντορίνη αλλα αξίζει για στιγμές χαλάρωσης... Για πάνω απο βδομάδα δεν λεει με τίποτα όμως...

λεπον...προσφατα πηγε πολυ δικος μου ανθρωπος εκει:1ον...αν εισαι τετοιος τυπος ,κανε οπωσδηποτε σοσιαλαιζινγκ με τους ντοπιους πουχουν τα μαγαζια κλπ,αλλα και τους υπολοιπους:beer::beer:..2ον:προετοιμασου για τα απροσδοκητα (εψαχνε προφυλ. (και δεν εννοω προφυλακτηρες ε?) και χρειαστηκε να γυρισει το μισο νησι για να βρει)...3ον καλα να περασεις:)

lol

Απλα πες μου αν ειναι ομορφο νησι... Απο τα αλλα ειμαι ...οκ... :p

Βασικά είναι νησάκι για ζευγαροκατάσταση.

Φεύγοντας από την χώρα και κατεβαίνοντας προς το λιμάνι υπάρχει στο δεξί σου χέρι ένα cafe-bar με απίστευτη θέα.

την κανω αυριο για το νησι.Αν ξερει κανεις τιποτε αλλο, ελευθερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.