Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Φευγω για Σεριφο το Σαββατο και επειδη ουσιαστικα μονο εκει βρηκα δωματια και εισιτηρια, θελω να ξερω τι με περιμενει.Ωραιο νησι?Καλες θαλασσες?Αντε βρε μιληστε! :baby:
perp Ιούλιος 23, 2008 #2 Ιούλιος 23, 2008 Καλες παραλίες (η Ψιλή Αμμος νομιζω ειναι η best του νησιού), 4-5 μαγαζιά για βράδυ ολα κάτω στην παραλια, ωραία η χώρα... Δεν μου άρεσε το γεγονός οτι ο κεντρικός δρόμος (ακόμα και τώρα όπως έμαθα) ειναι ακόμα χωματόδρομος. Δεν ειναι τόσο γραφικό οσο πχ η Σαντορίνη αλλα αξίζει για στιγμές χαλάρωσης... Για πάνω απο βδομάδα δεν λεει με τίποτα όμως...
Tsakonas Ιούλιος 23, 2008 #3 Ιούλιος 23, 2008 λεπον...προσφατα πηγε πολυ δικος μου ανθρωπος εκει:1ον...αν εισαι τετοιος τυπος ,κανε οπωσδηποτε σοσιαλαιζινγκ με τους ντοπιους πουχουν τα μαγαζια κλπ,αλλα και τους υπολοιπους:beer:..2ον:προετοιμασου για τα απροσδοκητα (εψαχνε προφυλ. (και δεν εννοω προφυλακτηρες ε?) και χρειαστηκε να γυρισει το μισο νησι για να βρει)...3ον καλα να περασεις
Vadergr Ιούλιος 23, 2008 Author #4 Ιούλιος 23, 2008 lol Απλα πες μου αν ειναι ομορφο νησι... Απο τα αλλα ειμαι ...οκ...
Efialtis Ιούλιος 23, 2008 #6 Ιούλιος 23, 2008 Βασικά είναι νησάκι για ζευγαροκατάσταση.Φεύγοντας από την χώρα και κατεβαίνοντας προς το λιμάνι υπάρχει στο δεξί σου χέρι ένα cafe-bar με απίστευτη θέα.
Vadergr Ιούλιος 25, 2008 Author #7 Ιούλιος 25, 2008 την κανω αυριο για το νησι.Αν ξερει κανεις τιποτε αλλο, ελευθερα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.