jpavly Ιούλιος 26, 2008 #21 Ιούλιος 26, 2008 Ελπιζω να παρεμβει καποιος mod να σε ηρεμησει ωστε να μην αναγκαστω να σου κατεβασω καντηλια. Να μη σε ξαναδω στα threads μου, πηγαινε αλλου να τρολάρεις:rant:1ον o mod θα παρέμβει γιατί δεν είναι τρόπος αυτός να αντιμετωπίζεις ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν.2ον λύσεις σου δόθηκαν και μάλιστα πολλές σε όλα σου τα ερωτήματα, μάλλον πρέπει να μάθεις εσύ να διαβάζεις, όχι ανάγνωση αλλά να διαβάζεις.3ον επικοινωνία με το Customer Support της Tellas είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις.4ον τα threads δεν είναι δικά σου, αλλά του Community.5ον μη συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο γιατί είσαι λάθος, δεν είναι όλοι τρελοί κι εσύ ο λογικός.Απτά.
serafino Ιούλιος 27, 2008 Author #22 Ιούλιος 27, 2008 Αρχηγέ χαλάρωσε λίγο γιατί κανείς δεν έχει υποχρέωση να σε βοηθήσει και όλοι το κάνουν από φιλότιμο. Το να μας τα χώνεις γι' αυτό είναι...Αν δεις στο ποστ 16 ρωτάς πως ρυθμίζεις την κάρτα δικτύου και σου απαντάω. Φυσικά και έχω διαβάσει όσα λες αλλά εσύ δεν κάνεις καν το κόπο να δοκιμάσεις όσα σου προτείνονται. Δες λοιπόν αν το πρόβλημα σου διορθώνεται με τους Open DNS Οι Open DNS είναι: 208.67.222.222 208.67.220.220 Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ. Αν θέλεις να βρεις support ειδικά για την Tellas δες εδώ Και μάθε να φέρεσαι. Συγνωμη, μηπως εισαι παλαβος? Ποιος να μαθει να φερεται? εγω?! Οπως βλεπεις ειμαι ευγενικος με τους ευγενικους. Με γαϊδουρια δεν ειμαι ποτέ ευγενικος. Οποιος με ειρωνευεται θα παιρνει την απαντηση του. Μερικοι θελουν να μεταφερουν εδω την ανατροφη τους. Εννοειται οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος. Ουτε κι εγω ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι γαϊδούρια(που εσυ υποστηριζεις). Οσο για το θεμα, δεν εχεις διαβασει το thread(και θες να δωσεις και συμβουλες τρομαρα σου). Αν το διαβασεις θα δεις οτι αυτα τα νουμερα τα εχω ηδη αναφερει και εφαρμοσει. Φυσικα και διαβασα αυτα που μου ειπες στo 16o, ανταπαντησα αλλα δεν ελαβα απαντηση. 1ον o mod θα παρέμβει γιατί δεν είναι τρόπος αυτός να αντιμετωπίζεις ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν. 2ον λύσεις σου δόθηκαν και μάλιστα πολλές σε όλα σου τα ερωτήματα, μάλλον πρέπει να μάθεις εσύ να διαβάζεις, όχι ανάγνωση αλλά να διαβάζεις. 3ον επικοινωνία με το Customer Support της Tellas είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις. 4ον τα threads δεν είναι δικά σου, αλλά του Community. 5ον μη συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο γιατί είσαι λάθος, δεν είναι όλοι τρελοί κι εσύ ο λογικός. Απτά. 1ον Mη λες ψεμματα. Με τους ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν δεν υπαρχει προβλημα. Το προβλημα το δημιουργουν αυτοι που ειρωνευονται και σπαμαρουν. 2ον Μα δε μιλαμε τωρα για τα αλλα ερωτηματα. Γιατι τα ανακατευεις? Που ειδες οτι "δεν διαβαζω" στα αλλα ερωτηματα? 5ον Από που σου ηρθε αυτό? Να μη συνεχιζω... τι?? Ακουσες να λεω οτι ολοι ειναι τρελλοι? Γιατι δε κανεις παρατηρηση στο γαϊδουρι που με ειρωνευτηκε? Ειδες ποτέ να ειρωνευομαι εγω καποιον? Να εισαι σοβαρος, οχι αδικος και ψευτης. Yποτιθεται οτι εισαι και moderator! Ελπιζω να μην αναγκαστω να κανω αλλο τετοιο αχρηστο post. Παρακαλω να απαντανε μονο οσοι θελουν να βοηθησουν, οι υπολοιποι αλλου. Ευχαριστω.
kanenas3 Ιούλιος 27, 2008 #23 Ιούλιος 27, 2008 Whatever...δεν αξίζει... By the way το 16 είναι δικό σου μήνυμα, όχι δικό μου...
sotiris Ιούλιος 27, 2008 #25 Ιούλιος 27, 2008 Και τώρα η μαγική ερώτηση:αργεί να κάνει resolve τις σελίδες και ΜΟΝΟ?Και η μαγική απάντηση:Αποκλείεται.Οπότε υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση σου.Τα νούμερα 4-5mbps είναι λογικά αν είσαι μακριά από το dslam.Αυτό που γράφει στο connectivity test το modem ότι δεν ping-άρει τους DNS, δεν έχει κάποια πρακτική σημασία, όπως προείπε και ο trendy μπορεί η Tellas να κόβει το ping προς τους Dns. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων ούτε ότι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος παραπάνω για το πρόβλημά σου πλην της Tellas.Όσον αφορά την "κομπίνα της Tellas", αν ήταν κομπίνα αρχικά θα είχες 20MBps και τελικά 2, τώρα από 6 στα 5.1 και 4.9 δεν είναι ουσιαστική διαφορά, λίγο να αυξηθεί ο θόρυβος της γραμμής τό 'χασες το SNR. Μάλλον η γραμμή σου είναι προβληματική.
trendy Ιούλιος 27, 2008 #26 Ιούλιος 27, 2008 Πήρα στην Tellas και μου είπαν ότι ο χρήστης είναι προβληματικός.
serafino Ιούλιος 28, 2008 Author #27 Ιούλιος 28, 2008 Eγω πηρα στο Ηθων και μου ειπαν οτι εισαι σεσημασμενος Φιλε Σωτηρη, το οτι κανει κομπινα η trellas ειναι διαπιστωμενο και δεδομενο. Και δεν λεω μόνο για μενα που με ειχε στα 7 και κατοπιν στα 5mbps. Προφανως επειδη δεν μπορει να τους καλυψει oλους, κοβει απο καποιους και δινει σε καποιους αλλους. Μαρτυριες απ τους αγανακτισμενους συνδρομητες της θα διαβασεις στο adslgr.com
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.