Jump to content

Το ''παλιό'' και πιο καλό????

d@mi@NOS

Recommended Posts

Αν ειπα κατι κακο τι να πω sorry αλλα με καταλαβενεις...;)

οχι δεν καταλαβαινω τιποτα , θα σεβεσαι αυτους που σου δειχνουν σεβασμο με το να σε βοηθανε .

Εεεεε για ηρεμισε!!

Ειπα τελιωσε, δεν εισαι στην θεση μου γιαυτο μιλας!!

Δεν παρεξιγηθηκε το παλικαρι και παρεξιγηθηκες εσυ???

Τι λες ρε μεγαλε??

Εγω το πηγενα στο χαβαλε και το συνεχιζεις???

Και στο κατω κατω δεν ειπα και τιποτα???

Αυτο δεν συμαινει οτι δεν τον σεβαστικα!

και τι εχει η θεση σου δεν καταλαβα?

και αλλοι εχουν θεματα αλλα δεν απαιτουν ουτε κρινουν ουτε ζητουν να τους καταλαβουν. Το pc σου δεν παει αυτο ειναι ολο τελεια.

Δοκιμασε λοιπον τις λυσεις που σου δινονται, σου ειπα στην αρχη οτι παιζει η παλια σου καρτα να κανει throttling..το δοκιμασες? δεν ηξερες ...με ρωτησες? οχι.. αρχιζες να τα χωνεις και μολις καποιος τσινισε ζητησες να σε καταλαβει.

Τελικα εσυ τι θες να λυσεις το θεμα σου η να αποριπτεις λυσεις και μετα να καταλαβαινουμε την ψυχολογικη φαση που εισαι>?

εδιτ> για να επιβεβαιωσω το ανωθεν δεν μας εχεις πεi: σε ποιο παιχνιδι, τι αναλυση, φιλτρα, drivers? Δλδ πες μου με τι εικονα να σε βοηθησω.. Μου λες δεν παει...οκ και εμενα δεν παει με 2560 αλλα δεν νομιζω οτι φταει κατι στο pc μου.

Η θεση μου...?? Η θεση μου ειναι οτι εγω εριξα καποια λεφτα φιλαρακι για το μηχανημα

και δεν μου περισεβουν ουτε μου τρεχουν απο τ πατζακια... γιαυτο ειμαι ετσι, ναι.... δεν φταιτε εσεις και ουτε εγω ειπα οτι φταιτε αλλα κι ουτε τα εχωσα σε καποιον (σε περιπτωση που δεν ειδες καλα τις απαντησεις μου) , δεν γουσταρω να τσακωνομαι με σας γιατι πολυ απλα με βοηθατε...Οπως και συ μπορει να εχεις καποιο προβλημα καποτε και αν ξερω, να σε βοηθησω! Γιαυτο εγω λεω να τελιωνει εδω η οπιοα συζητηση με ενταση...

Το παιχνιδι ειναι το carbon αλλα εχω δοκιμασει και με αλλα, οπως το quake 4, 1280 x 1024 , εχω κατεβασει και τους καινουριους drivers τησ Nvidia!!

οπως σου εχω ξαναπει η καρτα σου παιζει να κανει throttling και δη επειδη ειναι παθητικη μεσα στη νταλα +3 επειδη εβαΛες ακομα πιο μεγαλο-ζεστο επεξεργαστη.. τι θερμοκρασιες εχεις στην καρτα>? την εχεις κλοκαρει? στο κανει απτην αρχη? Βασικα πραγματα...

48-49 χωρις να παιξω!

χωρις να την εχω κλοκαρει..

και ναι το κανει απο την αρχη!

to 48-49 που το βλεπεις? με rivatuner ? ανοιξε το riva πηγαινε στο hardware monitoring και παιξε ενα παιχνιδι για 2-5 λεπτα, windows key και δες πως δουλευε η καρτα στο παιχνιδι που θεωρεις οτι σπαει...αληθεια τι εννοεις οτι λαγκαρει>? ενα κλικ σε αλλαγη τοπιου ή χαμηλο framerate? κατεβασε και το fraps ενω παιζεις to nfs. κανε αυτα και απομονωσε την καρτα..

εδιτ>τραβα και ενα 3dmark να δεις αν ειναι φυσιολογικα τα νουμερα που βγαζεις

εδιτ2>τα οποια λινκς για αυτα τα βρισκεις απο εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=4824

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.