Jump to content

Πρόβλημα με rma μιας 7950gx2,που αλλού, στο e-shop...

junior-21-

Recommended Posts

Από κονέ δεν γίνεται τπτ, η κάρτα έχει "μαυρίσει" σε όλα τα υποκαταστήματα. Αλλά και πάλι, τα έχω πάρει τόσο που πιο πολύ τώρα έχω σκυλιάσει για το γαμώτο.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Γιατί το λες αυτό Γιώργη? Τόσο κακό είναι που ζητάω γνώμες για το πως να κινηθώ?

χανεις χρονο , κινησου αλλιως. εμεις σου δινουμε 1000 δικια αλλα δεν φτανουν απο οτι καταλαβαινεις

Το κατάλαβα. Ξεκινάω ΙΝΚΑ αύριο λοιπόν...

Υπομονή ο χρόνος είναι με το μέρος σου , μην τσατίζεσαι τζάμπα , αυτά τα θα σου κάνω ....θα σου δείξω

... θα σου .... άστα κατά μέρους , κράτα την ψυχραιμία σου και κινήσου με όλους τους νόμιμους τρόπους θα βρεις το δίκιο σου :rolleyes:

φιλε μου με το ΙΝΚΑ εγω προσωπικα εβγαλα ακρη με την cosomodata....

στο eshop θα κολωσουν....

για οποιον δεν βαριεται ριξτε μια ματια εδω να δειτε show.... :p

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=27990

ααα και το εμαιλ που θα στειλεις στο ινκα να το κανεις κοινοποιηση στο eshop...να δουνε οτι εκανες καταγγελια....

εγώ: ..................................μου λες τώρα ότι εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας αλλά εσείς μπορείτε να με καβαλήσετε

προϊστάμενος e-shop: μην το βλέπετε έτσι κύριε...

Γελάω αρκετή ώρα μ'αυτή την ατάκα!:jump:

Ποπο με χαλασατε τωρα με την Gainward. Εμενα χαλασε η 1950προ. Την πηγα Σαββατο μεσημερι και σημερα το πρωι μου την αντικατεστησαν με μια Gainward 3870. Βεβαια δεν με ρωτησαν... τεσπα παει αυτο... αλλα ελπιζω να μην παθω και εγω τα ιδια αν παθει κατι και αυτη.

ΥΓ: Καλη τυχη dude... αν τους ζορισεις λιγο θα κανουν πισω. Δεν τους συμφερει να χαλασουν το καλο (γκουχ γκουχ) image τους..

ρε γμτ μου το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα.οταν πατε στο eshop να εχετε βγαλει φωτος απο την καρτα η οτι αλλο ειναι απο ολες τις πλευρες.να πειτε σε αυτον το μακακα που παραλαμβανει την καρτα να την δει απο παντου σχολαστικα οτι δεν εχει ουτε γρατζουνια δαχτυλια κλπ.

και να σου δωσει χαρτι οτι η καρτα ειναι οκ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ο αλλος πηγε την καρτα του για rma και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ξεκολησαν τα serial και του λεγανε οτι αφου λειπουν δεν υπαρχει εγγυηση.γιαυτο και εγω με μια vga ειπα του πωλητακου αγορι μου την βλεπεις?εχει ολα τα αυτοκολητα και δεν εχει κανενα χτυπημα.μη μου πεις τιποτα μετα σε εφγαγα.

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν αγχώνομαι, το ΙΝΚΑ μου είπε ότι θα δικαιωθώ 100% :happy:

φανταζομαι ποσοι αλλοι εχουν κανει τα ιδια παραπονα...

• 3 weeks later...

Για μενα κανεις λαθος που δεν τους εχεις κανει μεγαλη φασαρια, δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρεις καινουρια καρτα.

1)Πριν καιρο εφτιαξα ενα pc για ενα φιλο μου και παρουσιασε προβλημα το τροφοδοτικο, σε μια μερα το αλλαξαν

2)Μια φορα παρελαβα ενα case και ηταν στραπατσαρισμενο χωρις το κουτι να εχει κατι εξω.Πηγα στη στουρναρη και αφου δεν ειχαν το ιδιο θα μου εδιαν καποιο αλλο αλλα εγω δεν ηθελα και τους ειπα με τα λεφτα να παρω κατι αλλο, στην αρχη μου ελεγαν διαφορα αλλα επεμεινα και πηρα πολυμηχανημα.

3)Ενας γνωστος μου πηγε ενα pda ΗTC (πως το λενε) sto πλαισιο επειδη δεν δουλευε το gps.Μετα απο μερικες μερες το παιρνουν τηλ και του λενε αν θελει να επισκευασουν την οθονη!!!Λεει ποια οθονη? ειναι σπασμενη του λενε!

Παιρνει το πλαισιο και τους λεει εμαθα αυτο και αυτο θελω το pda πισω οπως σας στο εδωσα, του λενε δεν το καναμε εμεις, μετα λεει εδειξα οτι δεν δουλευε το gps sto πωλητη και δεν ηταν σπασμενη, τελος του λενε θα πληρωσουμε εμεις την οθονη.

Με λιγα λογια φιλε μου αρκει να τους τριξεις τα δοντια και θα βρεις το δικιο σου.

Αν δεν μπορεις εσυ τοτε παρε καποιον γνωστο σου και πηγαινε στο μαγαζι και ασε να μιλησει αυτος.Μου φενεται οτι εισαι πολυ ευγενικος.

Η αλήθεια ειναι οτι το καντήλιασμα δουλεύει σαν το νίτρο στην εποχή μας.. Μολις το ρίξεις, ολα παιρνουν μπροστά και δουλεύουν άψογα... ;)

Απλα με μέτρο...

• 3 weeks later...

Έπειτα από αποστολή email στο ΙΝΚΑ με κοινοποίηση στα τμήματα του e-shop (να σαι καλά Κίμωνα) , ασχολήθηκε προσωπικά ο προϊστάμενος και σήμερα αποφασίστηκε ότι μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε μια GTX260 ή την πίστωση του λογαριασμού μου με 265 ευρώ...

ειναι απιστευτο και αλλος που ξεμπλεξε με eshop , τελικα το CERN , cernει καραβι...τα πρωτα αποτελεσματα

To απίστευτο ξάδερφε είναι ότι είχα παρατήσει την υπόθεση λόγω βαρεμάρας και με το που έστειλα το mail προχθές, μου ζητήθηκε να πάω πάλι την κάρτα, την πήγα χθές, και σήμερα έγινε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.