Jump to content

Πρόβλημα με rma μιας 7950gx2,που αλλού, στο e-shop...

junior-21-

Recommended Posts

δουλευε ο αδερφος σου στο eshop και αναρωτιεσαι γιατι μπορει να του καναν ολα τα RMA ?

btw :

Οπότε μην τα βάζετε με τα παιδιά που εργάζονται εκεί, δεν φταίνε μόνο αυτά, από τους υπεύθυνους ξεκινά η αδιαφορία

lol

μα ο υπεθυνος παντα λειπει..:hehe:

τι μας λες τωρα....

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Άμα θέλετε να ψαρώσετε εναν υπέυθυνο να βγεί απο το γραφειάκι του πείτε οτι και καλάελετε να δώσετε grats για τον τρόπο που λειτουργεί το μαγαζί και μόλις βγεί,πελάτης Gamiσιιιιιι

Εγω λεω να κανουμε ενα thread sticky με ολα τα "καλα" που εχουμε αντιμετωπισει απο το συγκεκριμενο καταστημα για να μην την πατανε και αλλοι.

Δεν λεω στο θεμα ποικιλιας-τιμης ειναι πρωτοι αλλα αν χρειαστεις RMA την π*******ς!!!!

δουλευε ο αδερφος σου στο eshop και αναρωτιεσαι γιατι μπορει να του καναν ολα τα RMA ?

Δεν αναρωτιέμαι. Το ξέρω.

btw :

lol

μα ο υπεθυνος παντα λειπει..:hehe:

τι μας λες τωρα....

Εννοώ τα μεγάλια κεφάλια που είναι στα κεντρικά, όχι τους υπεύθυνους καταστήματος.

Πρίν λίγο μου ήρθε ένα sms να πάω να παραλάβω, γιατί η μητρική που πήγα βγήκε εκτός εγγύησης..... άντε να κλείσει το eshop να τελειώνουμε...το παραέκαναν...Να δω τι λόγο θα μου πουν που βγήκε έκτος.

Άμα θέλετε να ψαρώσετε εναν υπέυθυνο να βγεί απο το γραφειάκι του πείτε οτι και καλάελετε να δώσετε grats για τον τρόπο που λειτουργεί το μαγαζί και μόλις βγεί,πελάτης Gamiσιιιιιι

μα δεν ξερεις το κλασικο κολπο ??? "γεια σας θελω τον ταδε που του χρωσταω κατι λεφτα"...και οταν βγει ....:-O

παντως γνωμη μου ειναι μην φωναζετε στους υπαλληλους,δεν σας φταινε σε τιποτα.Απο τον επιχειρηματια εχουν παρει εντολες και τις εφαρμοζουν.Στο κατω κατω μια χαρα τον συμφερει να πηγαινετε να μαλλιοτραβιεστε με τους υπαλληλους αντι να κανετε κατι ουσιαστικοτερο.Αν θελετε να τον τσουξετε πηγαινετε σε ΙΝΚΑ και συνηγορο καταναλωτη (και οταν συγκεντρωθουν καταγγελιες τσουπ το προστιματακι)

παντως γνωμη μου ειναι μην φωναζετε στους υπαλληλους,δεν σας φταινε σε τιποτα.Απο τον επιχειρηματια εχουν παρει εντολες και τις εφαρμοζουν.

Σωστός, έτσι είναι.

Γιατί το περίμενα.... Απευθείας στη Asus then.

Tα λέγαμε αλλά είχα μια ελπίδα......., πάμε για την asus τώρα που σίγουρα θα την βάλει εντός εγγύησης, θα γράψω και τα "καλύτερα" για το eshop στο email που θα στείλω στην asus.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.