junior-21- Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Καλησπέρα boys! Την Παρασκευή πήγα στο e-shop μια 7950gx2 για rma. Τόσα και τόσα είχα ακούσει για παρόμοια θέματα, αλλά είπα ότι δεν γίνεται να μου κάτσει τπτ παρόμοιο. Αφού περνάω μια ανάκριση πρώτου βαθμού, δέχονται την κάρτα. Σήμερα, με καλεί τεχνικός από το κατάστημα και μου λέει ότι η κάρτα είναι εκτός εγγύησης γιατί (άκουσον, άκουσον!) έχει χτύπημα στους ακροδέκτες που κουμπώνει στην θύρα pci-xpress. Τον κλείνω ευγενικότατα γιατί άρχισα να τα παίρνω, πριν ξεφύγω. Τι λένε ωρέ, σιγά μην έπαιξα και μπάλα με την vga. Μιά χαρά είναι η κάρτα ( τουλάχιστον όταν την παρέδωσα). Τα φώτα σας. Τι να κάνω??? Μητσάρα (Level1), δεν χρειάζεται να εκφέρεις γνώμη, θα σε βρώ αύριο μεσημέρι Στουρνάρη αν έχεις κεφάκια
perp Ιούλιος 22, 2008 #2 Ιούλιος 22, 2008 ααααα ωραία... τελείως καλησπέρα το σκηνικό... Οπότε την επόμενη φορά να τους βάλεις να υπογράψουν κανα χαρτί σαν αυτό που σε βάζουν οταν νοικιάζεις αυτοκίνητο για χτυπήματα, γδαρσίματα και τα σχετικά. Για να μην πω να την φωτογραφίζεις κατά την παράδοση.
sebastian Ιούλιος 22, 2008 #3 Ιούλιος 22, 2008 Φιλε junior 21 , σε ποιο καταστημα πηγες? Μπορω να κανω κατι με eshop πιστευω! Απλα τωρα την περασανε εκτος εγγυησης!
junior-21- Ιούλιος 22, 2008 Author #5 Ιούλιος 22, 2008 Στουρνάρη την πήγα αλλά τώρα είναι Μενίδι μου είπαν...
sebastian Ιούλιος 22, 2008 #6 Ιούλιος 22, 2008 Στουρνάρη την πήγα αλλά τώρα είναι Μενίδι μου είπαν...Λοιπον ενημερωσε αφου την παρεις την καρτα! Και τι σου ειπαν ακριβως και το χαρτι που θα σου δωσουν γραφει service off! Ενημερωσε!
antonisgagas Ιούλιος 22, 2008 #8 Ιούλιος 22, 2008 Περαστικά σου γιατί αν πω τίποτα παραπάνω θα βγάλω τρελή χολή.Δεν θέλω να βγω off topic αλλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου δέχτηκαν μία 4870 για rma που δεν δούλευε επειδή τις είχα μεγαλώσει τις τρύπες για να κουμπώσω τα pots μου.Αυτό και μόνο φτάνει...
fafoylis Ιούλιος 22, 2008 #9 Ιούλιος 22, 2008 παιδια πλεον στις καρτες μητρικες και ολα τα τεχνιτα μερη θα τα βυδωνεται με μαξιλαρια για μην εχετε προβλημα....ελεινο
whitesnake Ιούλιος 22, 2008 #10 Ιούλιος 22, 2008 Υπουργείο το eshop! για να κάνεις RMA θες βύσμα Χαχαχαχαχα!! Εγώ δεν κατάλαβα, τι εννοούν από το σέρβις? Και γιατί κάποιος χρήστης να χτυπούσε τους ακροδέκτες της κάρτας? Και στην τελική ακόμα και να έχουν γδαρθεί σιγά μη χάλασε η κάρτα!
junior-21- Ιούλιος 22, 2008 Author #11 Ιούλιος 22, 2008 Η κάρτα δεν έχει υποστεί ποτέ overclock, δεν έχει αλλαχθεί σύστημα ψύξης. Το πρόβλημα είναι πώς θα βρω το δίκιο μου. Δε ψάχνω κάποιο βύσμα..
theovaz Ιούλιος 22, 2008 #12 Ιούλιος 22, 2008 .. Σήμερα, με καλεί τεχνικός από το κατάστημα και μου λέει ότι η κάρτα είναι εκτός εγγύησης γιατί (άκουσον, άκουσον!) έχει χτύπημα στους ακροδέκτες που κουμπώνει στην θύρα pci-xpress. Τον κλείνω ευγενικότατα γιατί άρχισα να τα παίρνω, πριν ξεφύγω. Τι λένε ωρέ, σιγά μην έπαιξα και μπάλα με την vga. Μιά χαρά είναι η κάρτα ( τουλάχιστον όταν την παρέδωσα). Τα φώτα σας. Τι να κάνω???Τι να κάνεις;Μα γιατί ρωτάς;Αφού είναι πολύ απλό:Πέρνεις ένα ρόπαλο ή καδρόνι xxl μεγέθους και μπαίνεις μέσα στο κατάστημα,την βλέπεις Τσακ Νόρρις και αρχίζεις να βαράς όποιον τεχνικό-πωλητή-υπεύθυνο βρίσκεις μπροστά σου.Μετά πάς στο σέρβις,πέρνεις την κάρτα σου,την βαράς στο κεφάλι του (ημηλυπόθημου) τεχνικού που σου είπε ότι έχει χτυπήσει στους ακροδέκτες της,και του λές ότι η ζημιά αυτή (των ακροδεκτών) προκλήθηκε απ'την πρόσκρουση με την κεφάλα του,άρα δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό και έτσι είναι εντός εγγύησης.Μετά πάς στον (μοναδικό) υπεύθυνο που έχεις αφήσει όρθιο,του εξηγείς την κατάσταση ήρεμα και ωραία και αυτός σου λέει πως θα την εξετάσει και θα σε ενημερώσει τηλεφωνικώς.Σε αυτό το σημείο έχεις δύο επιλογές:Ή του ρίχνεις και αυτουνού μία να πάει από εκεί που ήρθε ή του ζητάς πιό ήρεμα αυτή τη φορά (με το ρόπαλο-xxl μεγέθους να μη ξεχνιόμαστε-πάνω απ'την καράφλα του) να σου κάνει rma.Το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο αλλά με αυτήν την μέθοδο έχεις αρκετές πιθανότητες να πετύχεις.It's up to you.
vasi Ιούλιος 22, 2008 #13 Ιούλιος 22, 2008 Πολύ μεγάλη αύξηση του κύκλου εργασιών πέτυχε το ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.Αναλυτικότερα οι πωλήσεις του e-shop παρουσίασαν αύξηση 58% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρείας για το πρώτο μισό του 2008, φτάνει τα 50,9 εκ. ευρώ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο του 2007, ήταν 32,2 εκ. ευρώ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας όλα δείχνουν ότι ο στόχος - πρόβλεψη που έχει θέσει για φέτος η εταιρεία και ο οποίος αγγίζει τα 105 εκ. ευρώ, θα ξεπεραστεί.Παράλληλα, πολύ καλή αποδεικνύεται και η πορεία της EshopCY.com.cy στην Κύπρο, αφού από τους 3 πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της, ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο πωλήσεις, με την πρόβλεψη για το έτος 2008 να φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ.Πηγή: Ναυτεμπορική
cptkoulis Ιούλιος 22, 2008 #14 Ιούλιος 22, 2008 Αφου ο περισσοτερος κοσμος ψαχνει το φθηνοτερο προιον στο Σκρουτζ,μεχρι το δευτερο δεκαδικο ψηφιο(οπως ελεγε και μια υπογραφη παλαιοτερα) Και το βλεπω να συμβαινει και στην πραγματικοτητα,"γιατι να μην το παρω απο το κουκουρουκου-shop που το εχει 0.01 Ε φθηνοτερα..??" Τα 100,200,500,1000 ευρω τα δινουμε ευκολα για mobo,cpu,vga..αλλα για 1,3,5,10 ευρω παραπανω χανουμε service που σεβεται περισσοτερο τον πελατη.Εκει μας πιανει η τσιγκουνια,στα 5Ε παραπανω,οχι στα 300 που κανει πχ η μητρικη Καλα ξεμπερδεματα junior,δωστους να καταλαβουν :devil:
whitesnake Ιούλιος 22, 2008 #15 Ιούλιος 22, 2008 Νομίζω αν πας πάντως από το κατάστημα και τους κράξεις λίγο και καταλάβουν ότι δεν είσαι και άσχετος να σου λενε ό,τι να' ναι, ίσως να καταφέρεις κάτι.
_Chris_ Ιούλιος 22, 2008 #16 Ιούλιος 22, 2008 Επειδη κι εγω εχω κι εγω ενα θεματακι με rma με το συγκεκριμενο μαγαζι εχω την εξης απορια: Αν πας μετα απο καιρο σε αλλο υποκαταστημα φαινεται πουθενα οτι πριν απο καιρο εχεις ξαναπαει για rma το ιδιο προιον και εχει βγει off??? Με αλλα λόγια κρατανε αρχειο? Η δικη μου περιπτωση ειναι σχεδον τοσο τραγικη οσο του junior... Παρεπιπτωντως φιλε καραφλιασα οταν το διαβασα! Ειχα βγαλει το ανεμιστηρακι απο μια μητρικη και ειχα βαλει αλλο μιας και το αρχικο σταματησε να γυρναει. Πριν την επιστρεψω εβαλα τον αρχικο της ανεμιστηρα και ο λογος που βγηκε εκτως εγγυησης ειναι λεει οτι φαινεται οτι ειχε βγει και ειχε ξαναμπει :nada: Δεν ειχε κουμπωσει καλα το 1 απο τα 4 ποδαρακια της ψυκτρας απ οτι ειδα μετα... αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτος ηταν ο λογος μιας και δεν καταφερα να το συζητησω πολυ πριν εκραγω!!! Οπως καταλαβαινετε θα με ενδιεφερε να κανω αλλη μια προσπαθεια πριν τους την τριψω στην μουρη!
stylejohn Ιούλιος 22, 2008 #17 Ιούλιος 22, 2008 Οποιος εχει RMA για e-shop να βαζει αυτον που το παραλαμβανει να το κοιταει καλα και να ζητατε και το ονομα του!Εμενα μια 2400xt μου την αλλαξαν σε 24 ωρες!Αλλα για εναν cpu amd 3700 939 με πηραν μετα απο 2 μερες και μου ειπαν οτι ειναι στραβα 2 ποδαρακια και ετσι δεν το αλλαζουν (ο cpu δεν ειχε τιποτα οταν τον εδωσα) και του λεω του εξυπνου αμεσως πως εσεις φταιτε γιατι δεν κανετε το RMA σε καθε καταστημα και το στελνετε απο Χανια-Αθηνα!Του ειπα οτι ο Κ. που το παρελαβε τον κοιταξε και δεν ειχε τιποτα και πως ολα αυτα τα κανει για να μην το αλλαξει,δεν μιλαγε και του ειπα να τον ρωτησει ο ιδιος (οπως και εκανε)!Μετα απο λιγες μερες μου ηρθε sms που μου ελεγε πως θα μου δωσουν 4000 939 και cooler akasa!Τελος καλο!Παιδια τσαμπουκα και αν σας λενε για <ζημιες> τον κινεζο και αμεσως επιθεση!
ea6gka Ιούλιος 22, 2008 #18 Ιούλιος 22, 2008 Περαστικά σου γιατί αν πω τίποτα παραπάνω θα βγάλω τρελή χολή.Δεν θέλω να βγω off topic αλλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου δέχτηκαν μία 4870 για rma που δεν δούλευε επειδή τις είχα μεγαλώσει τις τρύπες για να κουμπώσω τα pots μου.Αυτό και μόνο φτάνει... :TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD:
Daytime Dreamer Ιούλιος 22, 2008 #19 Ιούλιος 22, 2008 Σου "δανειζω" αν θες 2 γνωστους που δουλευουν πορτα οι οποιοι εχουν ορεξη για καβγα γενικως αλλα δεν νομιζω να γινει τιποτα ... με το που θα τους δουνε θα σου κανουνε RMA σιγουρα! Τωρα σοβαρα, λιγος τσαβουκας ποτε δεν βλαπτει σε τετοιες καταστασεις ... δυστυχως ετσι λειτουργουν τα πραγματα στην Ελλαδα
_Chris_ Ιούλιος 22, 2008 #20 Ιούλιος 22, 2008 Aπο τσαμπουκα αλλο τπτ αλλα οταν βαζουν την κασετα με κλισε τυπου "οποιαδηποτε παρεμβαση στο προιον ακυρωνει την εγγυηση" οσες εξηγησεις και αν κανεις, οσο κι αν κοπανιεσαι δεν βγαζεις ακρη!:rant: Οταν παλι ζητας να μιλησεις με καποιον υπευθυνο αυτος ολως τυχαιως παντα λειπει...:mad: Εφτασα στα ορια να τραβηξω μπουνια στον υπαλληλο-κασετα αλλα εκει θα εχανα το δικιο μου. Με τον πλαγιο τροπο λοιπον, γινεται τπτ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.