Jump to content

Σταζει το air-condition

serafino

Recommended Posts

Mηπως ξερετε γιατι μπορει να σταζει το -εσωτερικο- air condition?

Eννοειται οτι το σωληνακι εξω ειναι ελευθερο.

Οταν ξυπνησα το ακουσα που εσταζε και εβαλα ποτηρια... Ειδα οτι ηταν στους 20 βαθμους στην auto ενταση. Το εβαλα στους 25 χαμηλη ενταση και σιγα-σιγα σταματησαν οι σταγονες. Μετα απο λιγο το κατεβασα στους 24 και ξαναρχισαν. Το ξαναβαλα στους 25 και αυτη τη στιγμη ειναι ok.

τσέκαρε το σωληνάκι μην βούλωσε..... το air contision μαζεύει υγρασία που καταλήγει σε λεκανανακι και στην συνέχεια στο λάστιχο και έξω. κανονικά πρέπει η εσωτερική μονάδα να είναι καλά ευθυγραμμισμένη αλλιώς μπορεί να ξεχειλίσει το νερό από το λεκανακι και να χυθούν τα νερά μέσα

Στανταρ το σωληνακι βούλωσε. Το είχα και γω πριν λίγες μερες ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Ένα τέτοιο χρειάζεσαι, βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα εργαλείων.

http://www.clevermarket.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=157020

;)

Στανταρ εχει βουλώσει το σωλινάκι.Πάρε την άκρη του ,και ρούφα δυνατά ενώ λειτουργεί το air condition, και θα ξεβουλώσει (έτσι κάνω εγώ..Παλιά καλή δοκιμασμένη μέθοδος.

Πρώτα καθάρισε τα φίλτρα και μετά ρίξε ένα καθαριστικό, κατι σαν ΑΖΑΧ ας πούμε, μέσα στο στοιχείο του κλιματιστικού.

Ψέκασέ το σε όλο το μήκος, αυτό θα στραγίξει όλο στην "αποχέτευση" του κλιματιστικού και θα καθαρίσει τυχών βρομιές που έχουν μαζευτεί εκεί.

Με το κλιματιστικό κλειστό έτσι...

ρούφα δυνατά ενώ λειτουργεί το air condition, και θα ξεβουλώσει (έτσι κάνω εγώ..Παλιά καλή δοκιμασμένη μέθοδος.

σωστός ο τυπάς...... έχει δίκιο...... είναι μια καλή λύση, αν και δεν χρειάζεται να λειτουργεί το air condition

Δε μου ακούγεται πολύ καλή λύση αυτό. Αν ρουφήξεις πολύ τι γίνεται; Δωρεάν σφηνάκι;

Καλά δεν εννοούσα και να ρουφήξει, λες και αναπνέει από αναπνευστήρα και θέλει να κατέβει στα 10m βυθού..

Μια σύντομη, δυνατή και θα είναι οκ..Υπόθεση δευτερολέπτων,,

@Αλέξης : και τα ζωίφια μωρέ σε μερικούς λαούς θεωρούνται εδέσματα :p:P

Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα μαλλον δεν θα χρειαστει κανενα ρουφηγμα:lol:

Εχει σταματησει να μου σταζει πλεον.

Σταμάτησε να στάζει η εσωτερική μονάδα,αλλά κοίταξες αν το σωλινάκι έξω βγάζει νερό?Γιατί ίσως ξαναγεμίσει και να έχεις πάλι πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.